brezilya - ekvador maçı julio cesar'ın yediği gol ile 1-1 oldu. gol bi yerden tanıdık geliyor.
brezilya - ekvador maçı julio cesar'ın yediği gol ile 1-1 oldu. gol bi yerden tanıdık geliyor.
(/s)
aynı golden bir tane daha yedi julio cesar. 2-2...
(/s)
Maçlar ne zaman başlıyor(üst turlar)
Çeyrek Final programı (Türkiye saati ile)
16 Temmuz 22:00 Kolombiya - Peru
17 Temmuz 01:15 Arjantin - Uruguay
17 Temmuz 22:00 Brezilya - Paraguay
18 Temmuz 01:15 Şili - Venezuela
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bu akşam sonunda bir Copa America maçı seyredebileceğimBütün kıtasal turnuvalarda favorim Arjantin'dir.Bu kupayı da alacağını düşünüyorum.Yeterki Messi %60-70 performansı ile oynasın en az
![]()
Arjantin ve Brezilya gruplarda beklenin altında kalmışlardı ama Arjantin kötü oynuyor, Brezilya ise Pozisyon buluyor ama onlarda çok gol yiyor
Kolombiya 0-2 Peru
Açıkçası benim için sürpriz oldu.Kolombiya'nın çok kaliteli kadrosu var ve çok iyi top oynuyorlardı.Bu maçta da çok iyiydiler.Falcao'nun bencil oyunu ve kaçırdığı penaltı,Guarin'in son dakikadaki müthiş pozisyonunda topu direğe takması,Kolombiya kalecisi Luis Fernandes'in büyük hataları maçın kırılma noktaları oldu.Peru'da akıllı oynadı uzatmalarda Kolombiya'yı vurdu ve yarı finale çıktı.Ancak Peru tahminen bu futbolla yarı finalde takılır gibi.Bakalım izleyip görmek lazım![]()
Çeyrek Final
16 Temmuz 22:00 Kolombiya - Peru 0 - 2 (uzt) Carlos Lobaton, Juan Manuel Vargas
17 Temmuz 01:15 Arjantin - Uruguay
17 Temmuz 22:00 Brezilya - Paraguay
18 Temmuz 01:15 Şili - Venezuela
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Falcao'nun kaçırdığı penaltı ve 2 dakika sonrasında Moreno'nun direkten dönen topu sanırım maçın kader anıydı.
Bakalım Arjantin-Uruguay maçı nasıl geçicek.İnşallah izlenesi bir maç olur.
Ne sıkıcı bir turnuvadır arkadaş maçı izlerken dalmışım biara.Şu arjantin-uruguay maçı iyi geçse bari.
Çekirdekler hazır , Uruguay - Arjantin maçını beklemedeyiz .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Sürpriz bekliyorum bu maçta ben. Hadi Uruguay göster kendini![]()
Maçı hangi kanal veriyor ? Şu bizim kaleciyi bi izliyelim![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
a haber verıor adamı bıctı nerede ıse kırmzıı vermedı dk 2 de![]()
Mac 1-1 suan.Hakem Perez i atmamak icin ugrasiyor baya.Uruguay cok sert oynuyor.
Messi %60-70 performans gösterirse Arjantin iyi oynar demiştim.Mesi dediğim seviyelerde oynuyo ve Arjantin'e beraberlik golünü attırdı nefis bir pasta.Arjantin Uruguay'ı eleyecek böyle giderse Uruguay çok kapandı.Sadece korner ve serbest vuruşlarla gol arıyo şu dakikaya kadar
Diego Perez'i attı Uruguay 10 kişi
En sonunda atildi perez.Nasi bir oyuncudur bu adam yahu gercekten ne düsünüyo merak ediyorum hakem atmadikca inadina kartlik faul yapti resmen.Yani para almis olsan atilmak icin bu kadar ugrasmassin.
Hadi be elende gel![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Lugano'ya agresif falan diyordumda Uruguay'da daha ne cevherler varmış haberimiz yokmuş. Adamlar biçerdöver gibi valla önüne geleni eziyorlar.
Uruguay'ın verilmeyen ofsayt golü var bide .Bal gibi gol yahu yanlış adama bakıyorlar orda ofsaytta kalan adamın topla alakası yok diğer adam vuruyor orda .
Diego Perez'in atılmaması futbol mucizesi olurdu. Bir insan şansını ancak bu kadar zorlayabilir. Uruguay duran topları müthiş kullanıyor. Forlan'ın ortaları, Caceres ve Lugano'nun rakibi zorlamaları, diğer oyuncuların da ceza sahasını karıştırmaları çok iyi.
Bu arada Lugano'nun penaltı noktasının gerisinden vurduğu kafa direkten dışarı çıktı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Muslera reyiz iyi top çıkardı![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Maçı bir 10 dk izledim kim 10 kişi anlamadımArjantin'in hali içler acısı.
Muslera imkansızı kurtardı resmen, dönen top ayrı bi imkansızdı onu da tuttu![]()
Muslera ne kurtarıyon olmElen de gel .
Mascherano'nun 2. sarısı çok ağırdı. Uruguay çok iyi direndi, hatta 10 kişi olmalarına rağmen iyi de oynadılar. Asıl şaşırtıcı olan Arjantin gibi hücum hattı çok zengin bir takımın 10 kişi kalan rakibine bile üstünlülük kuramaması. 90 dakika 1-1 bitti; maç uzatmalara gidiyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Muslera reyiz![]()
Arjantini şu şekilde oynatmak çok mu zordu merak ediyorum.