1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: 11 Yıllık sevda - Wolves

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Uzun sürecek olması beni sevindirdi ama tabiki uzun olması senin elinde olduğu kadar bizimde elimizde Çünkü bir süre sonra bu yaptıkların karşısında yorum az olursa yapmamak isteyeceksin ki umarım böyle bişey olmaz böyle güzel bi kariyere yorum atılmaması beni üzer

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Bu ne kadar güzel bir sunum böyle tebrik ederim
    Teşekkür ederim dostum.

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Uzun sürecek olması beni sevindirdi ama tabiki uzun olması senin elinde olduğu kadar bizimde elimizde Çünkü bir süre sonra bu yaptıkların karşısında yorum az olursa yapmamak isteyeceksin ki umarım böyle bişey olmaz böyle güzel bi kariyere yorum atılmaması beni üzer
    Onun farkındayım zaten kardeş Şimdi çekici gelen kısmı varsa o da biraz renkli oluşudur. Fakat dediğim gibi öyle 3 günde bir bitecek sezonlar yapmamın imkanı yok. Hem çok aşırı vaktim yok, hem de oyunda geçirdiğim süreyi 'continue'dan başka tuşlara da basarak geçirmeyi seviyorum.

FM11'i ilk oynayışım. Oyuncu, teknik adam vs. bilgim neredeyse sıfır. Artı bilsem de sürekli aynı isimleri alarak bişeyleri garantileme çabasına girmeyi pek sevmiyorum. G.Scout diye bişey varmış biraz önce bu forumda öğrendim mesela O tarz şeylerin taraftarı değilim pek işin açığı.

Başarı konusuna gelirsek sizler gibi iddiam da yok bunu başta belirttim. Ben hiç bir zaman aldığım takımı ilk sezondan şampiyon yapamadım. (Bir iki kez aldığım, GS, Inter, Arsenal gibi kulüpler hariç) Hep kendi yağında kavrulmaya çalışşan mütevazi takımları tercih ettim. Bu da sırf uzun soluklu olması adına.

Özel taktikler olsun, oyunun açıkları olsun (Kornerden gol olayı da varmış detayına girmedim şeytanla yüzleşmeyeyim diye ) bu tarz şeyleri yapmadan gerçek hayatta olması gerektiği gibi ilerlemeye çalışıyorum. Mesela bu kariyerimde olduğu gibi yönetim bana $300,000 transfer ücret iayırdığı için bir risk alıp elimdeki en iyi oyunculardan birini gözden çıkartmak gibi.

Sizlerin takip etmesi olayına gelirsek Elbette insanlar yaptıkları şeylerin beğenilmesini isterler. Benim için de farklı değil. Ama bu 'Aha bak ben yaptım nasıl panpa?' gibi algılanmasın. Zevk aldığım bir şeyi benzer zevklerin paylaşıldığı bir ortama yansıtmak amacım. Yani takip edileyim gibi bir ısrarım yok. Gelirseniz memnun olurum ama ilgi kopar giderse de canınız sağolsun. Öyle bir durumda sunumlardaki emek azalır belki ama takıma verdiğim emekten asla taviz vermem.

İlginiz için tekrar tekrar teşekkürler İyi sabahlar bu arada...

Nesil
    2006
    Yer
    11

Şimdiye kadar gördüğüm en profesyonel ve heyecan verici kariyer anlatımı.Lige başlangıç çok iyi.Takipçinim.

Quote Originally Posted by Steven Berguson View Post
    Teşekkür ederim dostum.

hem de oyunda geçirdiğim süreyi 'continue'dan başka tuşlara da basarak geçirmeyi seviyorum.

Artı bilsem de sürekli aynı isimleri alarak bişeyleri garantileme çabasına girmeyi pek sevmiyorum. G.Scout diye bişey varmış biraz önce bu forumda öğrendim mesela O tarz şeylerin taraftarı değilim pek işin açığı.

Hep kendi yağında kavrulmaya çalışşan mütevazi takımları tercih ettim. Bu da sırf uzun soluklu olması adına.

Özel taktikler olsun, oyunun açıkları olsun (Kornerden gol olayı da varmış detayına girmedim şeytanla yüzleşmeyeyim diye ) bu tarz şeyleri yapmadan gerçek hayatta olması gerektiği gibi ilerlemeye çalışıyorum. Mesela bu kariyerimde olduğu gibi yönetim bana $300,000 transfer ücret iayırdığı için bir risk alıp elimdeki en iyi oyunculardan birini gözden çıkartmak gibi.
    Oyun mentalitenide beğendim bu arada.Aynı kafada insanların olduğunu bilmek beni sevindiriyor

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Sağolasın dostum. Mesaj yazdığım için görmemişim. Buradayız bekleriz

Mesaj Yetkileri