1 ile 30 arası toplam 109 sonuç

Konu: Bitmez Tükenmez Aşkımız [ Fenerbahçe SK - 1. Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Roma'yı zorlanmadan geçeceğimizi düşünüyorum. Lig artık garanti denebilir. Lugano konusunda ise takımda tutulması zor bir isim. Ben hep oyunu ilk açtığım gibi serbest kalma maddesini arttırıp haftalık €59K + primler şeklinde sözleşme ile takımda tutuyordum.

Abi bu arada Selçuk İnan ile Hamit Altıntop'a bak. İmza attır olmamlılar. İkisi de Fenerbahçe'ye gelmeyi kabul ediyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by yigitgk View Post
    Aynı taktiği ben de kullanıyordum. İlk sene 34 maçta 32g-2b ile bitirdim ligi
    CL'de 3.olup Avrupa Ligi'ne gittim, Yarı Final'de elendim. Bu taktik Fener'e CUK diye oturuyor.

Başarılar dilerim abi, iyi gidiyorsun. Lig maçlarında rotasyon yapıyorsun anlaşılan, çünkü ana kadron 7 yabancılı.
    Beşiktaş mağlubiyeti de kötü olmuş.
    Kesinlikle 4-2-3-1 den vazgeçmeyeceğim. Taktik çok uyum sağlamış gibi görünüyor takıma.
    Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Roma'yı zorlanmadan geçeceğimizi düşünüyorum. Lig artık garanti denebilir. Lugano konusunda ise takımda tutulması zor bir isim. Ben hep oyunu ilk açtığım gibi serbest kalma maddesini arttırıp haftalık €59K + primler şeklinde sözleşme ile takımda tutuyordum.

Abi bu arada Selçuk İnan ile Hamit Altıntop'a bak. İmza attır olmamlılar. İkisi de Fenerbahçe'ye gelmeyi kabul ediyor.
    Selçuk Lille ile anlaştı. Hamit de yeni sözleşme imzaladı Bayern ile.
    TariboWest

Mesaj Yetkileri