SPOR TOTO SÜPER LİG 14. HAFTA

Onun adı Oussama Darragi! Yine uzaklardan attığı bir golle öne geçmemizi sağladı, sonra da güzel bir asistle Sinan Süngüoğlu'nu golle buluşturdu! Bu içinde bulunduğumuz bataklıktan bir nebze olsun sıyrılmamızı sağlayan bir 3 puandı bu.

MAÇIN ADAMI: Oussama Darragi (8.70)

SPOR TOTO SÜPER LİG 15. HAFTA

Gerçekten rezalet oynadık, fakat kaleye çektiğimiz tek şutta golü bulup 1 puanı tabiri caizse ''ucundan aldık''

MAÇIN ADAMI: Sezer Öztürk (8.80)

SPOR TOTO SÜPER LİG 16. HAFTA

Arkadaşlar, gerçekten dilimi yuttum, konuşamıyorum! Bu mütevazı kadroyla Türkiye'nin en büyük takımını böyle bir oyunla adeta ezerek yeniyoruz, ve 3 puanı SÖKE SÖKE alıyoruz! HELAL OLSUN SİZE BE, HELAL OLSUN! BURASI 5 OCAK, BURADAN ÇIKIŞ YOK!!

MAÇIN ADAMI: Sinan Süngüoğlu (9.00)

SPOR TOTO SÜPER LİG 17. HAFTA

2 ay sonra sahaya dönen Soukouna dakika 3'te 3-4 ay arası sakatlandı ve oyunu terketti Ben bu gelişmenin ardından 1 puana kafiydim, fakat kornerden golü bulduk ve çok önemli bir 3 puan daha aldık.

MAÇIN ADAMI: Oussama Darragi (8.30)

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI A GRUBU 3. MAÇ

Golü biraz zor bulsak da, çok rahat bir maç çıkararak rakibimizi mağlup etmeyi başardık.

MAÇIN ADAMI: Xavier Chen (7.40)

Mükemmel bir seri yakaladık arkadaşlar. İnanın takımımla gurur duyuyorum. Deniz Baykara, Okan Salmaz, Sinan Süngüoğlu profillerinin 2 katını oynuyorlar, canla başla savaşıyorlar. Darragi yine liderlik rolümüzü üstlenmiş durumda, Sinan'ın başarısının %50'si onun payı. Defans bloğumuz deseniz ayrı bir harika. Gördüğünüz gibi lige yeni yükselmiş bir takımla son 5 haftada sadece 2 tane gol yedik. Sanki oyuncularım, benim feryadımı duymuşlar, bir anda ben nasıl inanıyorsam; onlar da inanmaya başladılar ve nefis işlere imza atmaya başladılar. Şu an iyi bir yoldayız, inşallah daha da iyi olacağız. Adana turuncudur!

*

Bir sonraki mesajda: Devre arası transfer dönemi.