Gidişat orta. Valla sen yine iyi dayanıyorsun bu sonuçlara ben 2-3 yenilgiden sonra direk taktik değişimine gidiyorum.![]()
Gidişat orta. Valla sen yine iyi dayanıyorsun bu sonuçlara ben 2-3 yenilgiden sonra direk taktik değişimine gidiyorum.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
ZİRAAT RÜKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL 2. MAÇ
ADANASPOR YARI FİNALDE!
İkinci golü yedik, öyle sinirlendim ki; kalktım gittim bilgisayarın başından. Fakat sonra 2. yarıyı oynamak için tuşa basmam gerektiğini farkettim, 2-2 olduğunu gördüm ve ekranın başına yeniden oturdum. Sonrası ise felaket, anlatmaya bile gerek yok. Pouye-Grajciar Distıroyır Anonim Şirketi Trabzon'u dağıttı, yerin dibine soktu! Gerçekten çok keyifli bir maçtı, adeta mest oldum! MÜKEMMELDİ! 5 golün de yeni transferlerden gelmesi çok güzel. Umarım performansları böyle devam eder.
MAÇIN ADAMI: Peter Grajciar (9.60)
Yarı finaldeki rakibimiz: ANKARAGÜCÜ!
Kupanın geri kalanında Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor gibi ekipler elendi. Galatasaray'ı ve Trabzon'u eleyen ekip biziz, Beşiktaş'ı eleyen ekip ise Ankaragücü. Gerçekten zevkli bir maç olacağa benziyor. Amacımız finale çıkmak, ama olmazsa da canımız sağolsun; buraya kadar gelmek de büyük bir başarı
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."