Sayfa 592 / 1204 İlkİlk ... 924925425825905915925935946026426921092 ... SonSon
17,731 ile 17,760 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post

Bu sene Fatih Terim'in gelişiyle adam olacaktır Kazım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Antremanlarda da kendisiyle özel olarak ilgileniyormuş duyduğuma göre .
    Ben kendisini Galatasaray'a transfer olduktan sonraki tutumu ile değil, öncesi ile değerlendiriyorum. Herkes ikinci hatta üçüncü bir şansı hakeder ancak ben senin kadar umutlu değilim Kazımdan. Umarım sen haklı çıkarsın, sonuçta ortak isteğimiz Galatasaray başarısı. Ben sevmesem de Kazım bu takımın bir parçası hatta Fatih Terim etkisi ile çok ciddi bir parçası, davranışları ve performansının düzelmesini, üst seviyelere çıkmasını isterim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben çok seviyorum Kazım'ı. O kaosun içinde geçen sene çok iyi oynadı bana göre. Bu sene geliştirir kendini biraz daha.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ben kendisini Galatasaray'a transfer olduktan sonraki tutumu ile değil, öncesi ile değerlendiriyorum. Herkes ikinci hatta üçüncü bir şansı hakeder ancak ben senin kadar umutlu değilim Kazımdan. Umarım sen haklı çıkarsın, sonuçta ortak isteğimiz Galatasaray başarısı. Ben sevmesem de Kazım bu takımın bir parçası hatta Fatih Terim etkisi ile çok ciddi bir parçası, davranışları ve performansının düzelmesini, üst seviyelere çıkmasını isterim.

Kazım sadece futbola konsantre olduğunda çok verimli olabilecek bir oyuncudur . Bu sene kesinlike performansını katlaması gerekiyor . Arda ve Kazım'ın kanatlarda gayet iyi işler çıkaracağını düşünmekteyim. Lakin kaleci ve sol bek mevkiilerine beklenen transferlerin gerçekleşmemesi can sıkmaktadır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Neyse Muslera gelirse forumu bırakıcaktı.Az kaldı Copa America'nın bitmesine...
    Öyle birşey dedi mi ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Ben çok seviyorum Kazım'ı. O kaosun içinde geçen sene çok iyi oynadı bana göre. Bu sene geliştirir kendini biraz daha.
    Yarım devre değerlendirme yapmak için yeterli değil bana göre, takım vasatın altında oynuyordu öne çıkması normal bir durum bence.

Kazım sadece futbola konsantre olduğunda çok verimli olabilecek bir oyuncudur . Bu sene kesinlike performansını katlaması gerekiyor . Arda ve Kazım'ın kanatlarda gayet iyi işler çıkaracağını düşünmekteyim. Lakin kaleci ve sol bek mevkiilerine beklenen transferlerin gerçekleşmemesi can sıkmaktadır.
    Kaleci Muslera oldu gibi, bunu gösteren çok fazla veri var. Cana gitti, kulüp KAP'a bildirim yaptı, dış basında geçiyor, Lazio yeni kaleci bile aldı. Turnuva nedeniyle açıklanmıyor olabilir bu transfer, belki oyuncu ile son bir görüşme yapacaklardır. Sol bek için transfer bence de gerekli, beklentim bu yönde ancak kulüp tarafından oluşturulmadı bu beklenti. Sol bek için oyuncu alacağız diyen olmadı, tabii gazetelerde söylenmiş gibi yazılan haberler olmuş olabilir ama Fatih Terim sol bek istiyorum demedi diye biliyorum. Bu bölgeye yapılacak bir transfer benim için süpriz olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bknz:
    ...........
    Muslera transferi dün akşam ki akılalmaz kurtarışlarla birlikte yatmıştır. Camiamıza hayırlı olması dileğiyle ... Ortalıkta resmi bir açıklama da yok zaten. Unutturacaklar ...
    gelirse siteden ayrılırım diyebilecek kadar eminim diyebilirim ... çok sağlam kaynaklardan bilgiler aldım. Copa America çalkalanıyor .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kazım'dan bende umutluyum bu sezon Fatih Terim'le daha da yükseleceğine inanıyorum performansının. Cambiasso konusuna gelince de Selçuk Yekta Culio Ayhan orta sahası bizi başarıya götürmez Selçuk'a bi şey oldu mu eski hale döneriz. Ayrıca Cambiasso seneye nası emekli olsun yav adam 31 yaşına gelecek ayın sonunda girecek Guti, Alex bu ligde 35 yaşında oynuyorsa Cambiasso 37'sine kadar oynar.

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Öyle birşey dedi mi ?
    Dedi.

gelirse siteden ayrılırım diyebilecek kadar eminim diyebilirim ... çok sağlam kaynaklardan bilgiler aldım. Copa America çalkalanıyor .
    Screw you guys, I'm goin' home

Takım bence çok iyi hale gelicek gümbür gümbür oynicaz ama tek üzüntüm avrupada yokuz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

O zaman geçmiş olsun.

Bülent Tulun, "Muslera ile her konuda anlaştık. Menajerine de imzayı attırdık. Ortaya koyduğu performans bizi endişelendirmiyor; aksine sevinç yaratıyor"
    Muslera transferi dün akşam ki akılalmaz kurtarışlarla birlikte yatmıştır. Camiamıza hayırlı olması dileğiyle ... Ortalıkta resmi bir açıklama da yok zaten. Unutturacaklar ...
    Bülent Tulun zaten unutturmak için üstteki açıklamayı yaptı

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Cambiasso daha 31 yasina girmedi agustosda gircek hagi 32"de geldi neler yaptigini biliyoruz cambiasso en az 3 yil oynar carlos kac yasinda geldi ? 33-34.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bülent Tulun bunları söylerken çekilmiş bir videosu var mı yoksa gazete haberi mi bunlar Cihan ?

Cambiasso'nun yaşını değerlendirirken kıyaslama yaptığınız oyuncuların onun mevkisinde ya da onun görevini üstlenen oyuncular olması lazım. Hagi ile kıyaslamak bence ilginç, çünkü Hagi'nin pozisyonu ile Cambiasso'nun ki çok farklı. Orta sahaya yapılacak transfer bence en fazla 27-28 yaşında olmalı. Fiziki açıdan da kuvvetli olması gerekli çünkü. Cambiasso üst düzey bir oyuncu bunu kabul ediyorum ancak alacağı yıllık ücret de oldukça tuzlu olacak. Bence çok mantıklı bir transfer hamlesi olmaz, tabii yerine daha iyisi alınabilecekse. Kallström'ü tercih ederim şahsen.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Umut ofkeli yazmis bu adamin dedikleri %80 cikiyor bakalim...

umut ofkeli ; Muslera'nin yarin resmi olarak aciklanacagi soyleniyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Turnuva bitmeden açıklanmaz bence.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bülent Tulun bunları söylerken çekilmiş bir videosu var mı yoksa gazete haberi mi bunlar Cihan ?
    Ben videosunu görmedim. Ama o uydurma olsa bile dün gece Adnan Öztürk "Muslera'nın eli kulağındadır,1-2 güne taraftarlarımıza müjdeyi vereceğiz inşallah." dedi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cambiasso'nun yaşını değerlendirirken kıyaslama yaptığınız oyuncuların onun mevkisinde ya da onun görevini üstlenen oyuncular olması lazım. Hagi ile kıyaslamak bence ilginç, çünkü Hagi'nin pozisyonu ile Cambiasso'nun ki çok farklı. Orta sahaya yapılacak transfer bence en fazla 27-28 yaşında olmalı. Fiziki açıdan da kuvvetli olması gerekli çünkü. Cambiasso üst düzey bir oyuncu bunu kabul ediyorum ancak alacağı yıllık ücret de oldukça tuzlu olacak. Bence çok mantıklı bir transfer hamlesi olmaz, tabii yerine daha iyisi alınabilecekse. Kallström'ü tercih ederim şahsen.

Burak abi dediklerin doğru da BAM'dan sonra orta sahada Cambiasso görmek zaten yeterince ilginç olur. Cambiasso bi sezon topa vurmasa bile kabulümdür

Cambiasso çok fazla oynamaz ama orta sahaya çok katkısı olur kısa sürede tecrübesiyle,transferlerde tek handikapımız avrupada oynamamamız :/

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

kesinlikle katılıyorum. çok şükür mantıklı konuşan birine rastladım sitede ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de Kallström'ü tercih ederim Cambiasso yerine.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.goal.com/it/news/3701/cop...iangono-non-lo

Sadece kupaya odaklanmış. Turnuvadan sonra,Türkiye macerasina konsantre olacakmis. Tevezin oraya vuracağını biliyordum demiş.

Emrah abi'nin GSCimbom'da yazdığı post'tan alıntıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Loveforfootball Love Football
    Volkan Sen'e teklif yapildi.1M Euro pesin, 1.5M Euro seneye olmak uzere 2 taksit.

Loveforfootball Love Football
    Sadece parayi biliyorum.Musa varmi bilmiyorum.Musa+Kurtulusta olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kaan para biriktirip sana bi tane Kallstörm forması alıcam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Kaan para biriktirip sana bi tane Kallstörm forması alıcam
    Sebasti Larsson da isterim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Sebasti Larsson da isterim
    O da benden

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Revolution View Post

Sadece kupaya odaklanmış. Turnuvadan sonra,Türkiye macerasina konsantre olacakmis. Tevezin oraya vuracağını biliyordum demiş.

Emrah abi'nin GSCimbom'da yazdığı post'tan alıntıdır.
    Sadece messinin atacağı yeri bilmiyormuş. Çakal videolarını falan izlemiş.

Muslera yarın açıklanması bekleniyormuş (Bence kupadan sonra açıklanır)

Fan sayfasındakilerde onunla görüşmüş. Artık Galatasaray'ın oyuncusuyum demiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Muslera, eroe d'Uruguay, snobba la Lazio: "Mi rimpiangono? Non lo so, penso solo alla Coppa"

Il portiere dell'Uruguay è stato protagonista nel quarto di finale contro l'Argentina, parando il rigore a Tevez che ha permesso alla Celeste di approdare in semifinale.

C'è grande euforia nel ritiro dell'Uruguay e tra i tifosi della Celeste dopo la vittoria ottenuta ai rigori contro l'Argentina che ha proiettato la squadra di Tabarez in semifinale contro il Perù. Protagonista della serie dagli undici metri l'ex-portiere della Lazio Fernando Muslera, passato da poco al Galatasaray. Ecco il suo commento al match.

"Per i rigori devo ringraziare il mio intuito ed un po' di studio. Il giorno prima avevo guardato delle registrazioni di tutti i rigoristi dell'Argentina ed avevo idea di come avrebbero potuto tirare, sapevo che Tevez avrebbe incrociato. Solo Messi è imprevedibile. La parata più difficile della partita è stata quella sulla punizione di Tevez negli ultimi minuti della partita, c'è stata una deviazione da parte della barriera. La Lazio avrà rimpianti? Non lo so, adesso il mio primo pensiero è vincere questa Coppa. Il Perù è un osso duro, ma credo che possiamo fare bene. Poi mi concentrerò sulla mia nuova avventura in Turchia".

Felaket tellallığı değil amacım , gerçekler maalesef acıdır. Haftalar öncesinden böyle bir transferin gerçekleşmesinin mümkün olmadığını hele ki Copa America gibi bir turnuvadan sonra kesinlikle daha büyük bir kulübe transfer olacağını burda bağıra çağıra söylemiştim.

Not : Has Cimbom'luyum ...

Geçmiş olsun.. (Bavulları topla)

Abi artık bu kaleci bizim yabancı gazeteler bile haber yapıyo biz emin değiliz daha ama artık şu kaleci sorunumuza bunla son verceğimize inanıyorum 2-3 sene kalemizi korur iyi bi fiyata yollarız sonra

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sonra bi 5 sene daha kaleci sıkıntısı çekeriz

aynı performansını arttırırsa 2-3 seneye bizde kalcağını sanmıyorum tabi 1-2 sene sonra avrupada üstün bir başarı yakarlarsak (İNŞ.) iş değişir

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Önce bir gelsin 1-2 sene iyi oynasında sonrasını o zaman düşünürüz bence

bu adamı dünya kupası maçlarında izliodum en son acayip,gereksiz goller yiyodu dedim bu ne biçim kaleci ama baya ilerletmiş galiba galatasaraya faydalı olsunda

Mesaj Yetkileri