1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: DörtÜçÜç Kontra... Orta seviyeli ve iyi takımlar için (11.3)

Hybrid View

Öncelikle taktiğiniz çok başarılı.İlk versiyonundan beri bu taktiği kullanıyorum.Porto'da çok başarılı olamadım sanırım kadrodaki oyunculardan dolayı sonra dedim taktikte mi sorun var aston villa ile kariyer açtım taktiği denedim çok başarılı oldum.Sanırım forvet oyuncularıyla alakalı.Birde bana forvet tavsiyesi verebilir misiniz şuan porto ile oyuna devam ediyorum solda hulk oynuyor,ortada falcao sağ forvete bir öneriniz varmı?

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by gimli234 View Post
    Öncelikle taktiğiniz çok başarılı.İlk versiyonundan beri bu taktiği kullanıyorum.Porto'da çok başarılı olamadım sanırım kadrodaki oyunculardan dolayı sonra dedim taktikte mi sorun var aston villa ile kariyer açtım taktiği denedim çok başarılı oldum.Sanırım forvet oyuncularıyla alakalı.Birde bana forvet tavsiyesi verebilir misiniz şuan porto ile oyuna devam ediyorum solda hulk oynuyor,ortada falcao sağ forvete bir öneriniz varmı?
    Top sürebilsin, topsuz alan özelliği de iyi olsun ismin bir önemi yok. Orta saha iyiyse zaten çok iyi beslenir.

Tavsiyelerinizi deniyeceğim .Birde Soldaki forveti complete forward support yerine complete forward attack oynatınca daha çok verim aldım.

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by gimli234 View Post
    Tavsiyelerinizi deniyeceğim .Birde Soldaki forveti complete forward support yerine complete forward attack oynatınca daha çok verim aldım.

Hulk'tan kaynaklı olmasın. =))
    Oyuncuya göre değiştirilebilir tabi ki. Ben de şu an Hulk'u oynatıyorum o bölgede. Bende aynı şekilde comp. attack yaptım.
    Paulo Henrıqoe geldi takıma, onu ortasahada Adv. PlyMkr Attack yaptım. Yani oyuncuya göre değişebilir roller. Üstesinden geldikten sonra bunun bir önemi yok. Yani defansa PIQUE'yi aldınız, onu hala neden Central defender oynatasınız? Ball Playing oynasın. =)

Oyuncu rolleri oyuncuların taktik içerisindeki hareketlerini belirler. Yani rolleri değiştirseniz de 433 oynarsınız.

Hulk vazgeçilmezim zaten nereye gitsem alırım Söyledikleriniz çok doğru gidipte Messi yada Saviola'yı alıp target man oynatmanın anlamı yok Neyse ben rolleri takıma göre ayarlayim.

Mesaj Yetkileri