Sayfa 108 / 483 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208 ... SonSon
3,211 ile 3,240 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Madem doğru değil,madem yapmamış ne diye kabul ediyor suçlamaları o zaman? Hayır itiraf edersen serbest bırakırız filan mı demişler acaba,hiçbirşey anlamadım çünkü niye böyle birşey yaptı.Baskı varsa sadece ona değil ki,şu an bu olayla ilgili metriste bulunan herkese var.suçsuzluğuna inanan bir insan niye işlemediği bir suçu kabul etsin?

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Şöyle bir durum var. Şimdi ellerinde sağlam deliller var deniyor ki gizli soruşturma olduğundan hiçbirini bilmiyoruz basın sallıyor sadece. Madem bu kadar sağlam deliller var neden sürekli itirafçı aranıyor. Sağlamsa delil koy önüne bitsin gitsin.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

eee şimdi ne olacak kabul etmiş mi oldu etmemiş mi oldu ben anlamadı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    eee şimdi ne olacak kabul etmiş mi oldu etmemiş mi oldu ben anlamadı
    Suçlamaları kabul ettim diyor . Etmiş...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ama yapmadığım şeyleri diyor o zaman yapmadığı şeyi kabul etmişse yapmamış olmuyor mu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ama yapmadığım şeyleri diyor o zaman yapmadığı şeyi kabul etmişse yapmamış olmuyor mu
    Ben şöyle anladım biraz garip. Baskı altında kaldım yapmadım ama yaptım . Ama kabul ediyorum . Ama zorladılar falan Yapmadım ama kabul ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu dava başladığından beri "PARDON" filmi aklımdan çıkmıyo ordada ibrahim vardı ibrahim akın da öyle olmasın sonra

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

İ.Akın suçlamaları psikolojik baskıyla kabul ettim demiş , şimdi reddediyor yani yapmadığını söylüyor.Sezer ve Emenike'ye para verdiğimiz görüntüler vardı asparagas çıktı , İ.Akın'a para verdiğimiz söyleniyordu onuda İ.Akın reddetti.Bakalım başka ne deliller varmış savcının elinde ?

İ. Akın ile ilgili çıkan haberler bence sahte. Ama eğer gerçekse çok karışır bu ülke demedi demeyin.

1- İ. Akın'ı biri satın almış olabilir
    2- Bu sözlerin anlamı bence "polis bana zorla yalan söyletti" gibi bir şey.

Aman deyim İbrahim, umarım böyle bir şeyler dememişsindir.

Ama zaten bence yalan. Çünkü avukatı bütün suçlamaları reddettik demişti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Ben şöyle anladım biraz garip. Baskı altında kaldım yapmadım ama yaptım . Ama kabul ediyorum . Ama zorladılar falan Yapmadım ama kabul ediyorum

Aklıma bu video geldi

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=peH2YOS1t9w"]Adam Öldürürüm Ama Cinayet İşleyemem[/YOUTUBE]
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Süreç yavaş bir şekilde de olsa lehimize ilerlemeye başlıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu işin içinde savcının da olduğunu düşünüyorum. Söylentilere göre soruşturmayı yürüten savcı Ergenekon savcısıymış zaten. Ortalık fena halde siyaset kokuyor ve artık verilecek kararın her ne olursa olsun, adaletli olmayacağına inanıyorum (suçsuzluğu ispat edilenlerin serbest bırakılması hariç). İbrahim Akın'ın baskı altında ifade verdiği doğruysa -ki düşüncem doğru olduğu şeklinde- savcıya da patlayabilir olaylar.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bu işin içinde savcının da olduğunu düşünüyorum. Söylentilere göre soruşturmayı yürüten savcı Ergenekon savcısıymış zaten. Ortalık fena halde siyaset kokuyor ve artık verilecek kararın her ne olursa olsun, adaletli olmayacağına inanıyorum (suçsuzluğu ispat edilenlerin serbest bırakılması hariç). İbrahim Akın'ın baskı altında ifade verdiği doğruysa -ki düşüncem doğru olduğu şeklinde- savcıya da patlayabilir olaylar.
    Ne derece doğrudur bilinmez ama Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık'ın soruşturma savcısı hakkında bazı ithamları var birkaç gündür.

Quote Originally Posted by The.Crow View Post
    Şöyle bir durum var. Şimdi ellerinde sağlam deliller var deniyor ki gizli soruşturma olduğundan hiçbirini bilmiyoruz basın sallıyor sadece. Madem bu kadar sağlam deliller var neden sürekli itirafçı aranıyor. Sağlamsa delil koy önüne bitsin gitsin.
    Ne kadar ilginç değil mi? Şaşırmadım açıkçası
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Konusmasini biraz ironik buldum.

Hem bilgileri disariya sizdirdigi icin emniyet, savcilik vs.'ye yukleniyor, hem de yaptigi konusmanin iceriginin hemen hemen tamami benzer bilgileri iceriyor.

Benzerini Fenerbahce kulubu de yapmisti. Once konunun medyada islenmesini onlemeye calisildi, daha sonra Aziz Yildirim'in ifadesi kulubun resmi sitesinden yayinlandi.

Nacizane dusuncem avukat'in konusmalarina, medyada cikan haberlere yaklastiginiz sekilde yaklasmak oldugudur.

çok net, aynısını yazacaktım yazılmış, bence ek olarak suçsuz olduğundan ziyade herkesin yaptığından bahsediyor, olayı teröre, savcılara çekip demogoji yapıyor. aslında adı üzerinde avukat. yapması gereken de bu.

bir de konuşmda söyle bir kısım varki çok dikkat çekici.

spiker avukata nasıl belgeler sundular size, neler sordular, görüntülerde ne vardı diyor. avukat '10 polisle gel, sanki terör örgütü lideri, o bile böyle sorgulanmaz, 8 gün gözaltı, hukuka aykırı' vs. vs. derken en can alıcı soruya net bir cevap vermedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Avukatın görevi müvekkilini her şartta sonuna kadar savunmak, ben yaptığı açıklamaları dinlemedim, bilmiyorum ancak tahmin edebiliyorum ortada bir suç olsa bile çıkıp bunu kabul edecek değil, bu konuya çok takılmamak lazım bence. Sağlıklı bir değerlendirme olmaz.

İbrahim Akın'ın savcılıkta suçu kabul etmesi bir şeyi değiştrmiyormuş, son verdiği ifade geçerliymiş TV'de bir hukukçu öyle söyledi. İki farklı ifade vermiş galiba, ikincisinde suçsuzum diyerek hepsini reddetmiş ama buna rağmen tutuklanması da ilginç.

Artık kabak tadı verdi bu soruşturma mevzusu, bu sene güzel bir lig olacağını düşünüyordum, çekişmeli heyecanlı, en az 6-7 takımın tepeye oynayacağı kaliteli bir lig bekliyordum ancak bu olay gölge düşürdü. Şahsen futbola karşı olan heyecanım azaldı tuttuğum takımın bu olaylarda bir kere bile adı geçmemesine rağmen. Varsa sağlam delilleri kamuoyu ile paylaşsınlar artık, yoksa da içerdeki onca insanı bıraksınlar, yok yere tutmasınlar. Bu kaos her geçen gün daha çok zarar veriyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Chinatown View Post

çok net, aynısını yazacaktım yazılmış, bence ek olarak suçsuz olduğundan ziyade herkesin yaptığından bahsediyor, olayı teröre, savcılara çekip demogoji yapıyor. aslında adı üzerinde avukat. yapması gereken de bu.

bir de konuşmda söyle bir kısım varki çok dikkat çekici.

spiker avukata nasıl belgeler sundular size, neler sordular, görüntülerde ne vardı diyor. avukat '10 polisle gel, sanki terör örgütü lideri, o bile böyle sorgulanmaz, 8 gün gözaltı, hukuka aykırı' vs. vs. derken en can alıcı soruya net bir cevap vermedi.
    Demagoji veya değil, nasıl yorumlarsanız yorumlayın bahsettiği bazı hususlar çok önemli bence. Durup dururken terör ve savcıyla ilgili konuşmuyor. Bunlardan bahsederken öne sürdüğü iddialar da var. Bunlarında üzerinde düşünülmesi gerek bence.

Delil denilen şeyleri bize bile göstermediler diyor. Ellerinde ne olduğunu bilmiyoruz dedi. Cevap verdi aslında en can alıcı soruya.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Varan 1 : Süper Kupa maçı ertelendi .

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ersinduzen Ersin Düzen

avrupa kupalarına gidecek takımlarda değişiklik yok... suçlu bulunan kulüp olursa, kararı uefa verecek...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İbrahim Akın meselesi ya bizim ve Beşiktaş'ın kellesini götürür ya da savcının. İtiraflar şike meselesinde çok önemli yer tutar ama sen savcı olarak elinizde çok ciddi belgeler olduğunda dair bilgiler sızdırıyorsan oyuncuya emniyetteki ifadeni değiştir, suçlamayı kabul et, kurtul gibi bir oyun içine girmezsin. Evet doğruyu öğrenmek adına baskını yaparsın ama pazarlık içine niye girersin ? Zaten senin elinde çok ciddi delillerin yok mu ? Adam yine verir ifadesini, alabildiğin bilgiyi alırsın, itiraf da ediyorsa pazarlık olmaması şartıyla ettirirsin. Etmiyorsa da elindeki ciddi(!) belgelerle zaten bu adam ve bağlantılı olduğu kişiler cezasını çeker. Pazarlık yapıp suçları kabul et, kurtul mantığına girersen de adam tutuklanınca doğal olarak bunları açıklar ve böyle belirsiz bir durum ortaya çıkar.

Gelelim öte tarafa; İbrahim Akın emniyette verdiğim ifadeyi savcının baskısıyla ve kandırmasıyla değiştirdim diyor. Belki dışardan oturduğum koltuktan söylemek kolay ama bir insan yapmadığı şeyi niye kabul eder ki ? Tabi dediğim gibi baskının boyutunu bilmiyoruz, neler yaşandı tam bilmiyoruz. Ben şike olmadığına inanan biri olarak ilk ihtimalin gerçekleşmesini istiyorum. Yani savcının hatasının olmasını istiyorum. Öyle olursa Fenerbahçe kurtulacaktır ama sonrasında bu ülkede inşallah adalete işimiz düşmez diye dua etmek zorunda kalacağız.

Aydınlar Süper Kupa'nın ertelendiğini ve yarından itibaren belgelerin TFF'ye ulaşacağını açıkladı. Önümüzdeki günler ufak da olsa bazı şeyleri öğreneceğiz gibi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Demagoji veya değil, nasıl yorumlarsanız yorumlayın bahsettiği bazı hususlar çok önemli bence. Durup dururken terör ve savcıyla ilgili konuşmuyor. Bunlardan bahsederken öne sürdüğü iddialar da var. Bunlarında üzerinde düşünülmesi gerek bence.

Delil denilen şeyleri bize bile göstermediler diyor. Ellerinde ne olduğunu bilmiyoruz dedi. Cevap verdi aslında en can alıcı soruya.

demogoji dediğim boş konuşmadı, ama söyledikleri bir ispattan ziyade isyandı. delilleri görmedim dedi, ama sanki görmüş ve fos delillermiş gibi emin konuştu, o konuşmalar her zaman olur başkanlar arasında, suç teşkil etmez dedi vs. vs. Geçmişte de oldu vurgusu önemliydi. Galatasarayın Ankaragücü maçına göndermesi falan enteresandı.

yani aslında avukat Fenerbahçeyi savunmaktan ziyade başkalarını suçladı daha fazla. savcının, emniyetin, medyanın tutumunu eleştirdi vs. eleştirilerinde haksız değil. ama Fenerbahçe ve Aziz Yıldırımın suçsuz olduğuna dair bir kelam etmedi, ettiklerini de destekleyici birşeyler sunmadı .

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Süper Kupa'nın ertelenmesi ile TFF'nin kararını sezon başlamadan vermesi kesinleşti. En azından ligden düşenler ve puan cezaları alanlar belli olacak. Tabiki federasyonun kararından sonra mahkemede aksi bir karar çıksa hoş olmaz ama Türk futbolu için karar vermek mecburi. Ben Fenerbahçe'nin küme düşürüleceğini, fakat daha sonra tahkimden ağır bir puan cezası ile süper lige başlayacağını düşünüyorum.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Belli olsunda kurtulalım belirsizlikten.. Çok can sıkıcı..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Chinatown View Post

demogoji dediğim boş konuşmadı, ama söyledikleri bir ispattan ziyade isyandı. delilleri görmedim dedi, ama sanki görmüş ve fos delillermiş gibi emin konuştu, o konuşmalar her zaman olur başkanlar arasında, suç teşkil etmez dedi vs. vs. Geçmişte de oldu vurgusu önemliydi. Galatasarayın Ankaragücü maçına göndermesi falan enteresandı.

yani aslında avukat Fenerbahçeyi savunmaktan ziyade başkalarını suçladı daha fazla. savcının, emniyetin, medyanın tutumunu eleştirdi vs. eleştirilerinde haksız değil. ama Fenerbahçe ve Aziz Yıldırımın suçsuz olduğuna dair bir kelam etmedi, ettiklerini de destekleyici birşeyler sunmadı .
    Evet isyandı. Yaşanan süreç skandallarla doluydu. İsyan da son derece haklı bir isyandı. Delil iddiasıyla basında yayınlanan şeylerden bahsetti, kendi iddiası olan bedava biletler gibi şeylerden başka farklı birşey söylemedi. Yani görmüş olabileecği delillerden değil de, delil olduğu iddia edilen basındaki fotoğraflardan bahsetti. Galatasaray-Ankaragücü maçına göndermesi de basitliktir bence. Elinde bilgi, belge varsa suç duyurusunda bulun, yoksa konuşup ortalığı bulandırma. Avukat savunmasını mahkemede, iddia edilen suçlamalar kesinleşince yani iddianame hazırlanınca yapacaktır. Zaten buna da vurgu yaptı. Dedi ki savunma olarak biz suçlamaların dayanağını bilmiyoruz. Delil dedikleri şeyleri biz göremedik. Süreç boyunca burada da defalarca bahsedildi. Bence kimseyi suçlamadı. Basında çıkan yemek fotoğrafları, misafir biletleri örgüt suçlaması için yeterliyse, birçok kişiyi örgüt kurmaktan veya örgüt üyesi olmaktan suçlu ilan edilebilir dedi. Savunacak bir durumdan ziyade ortada daha önemli olan, suç unsuru olmasa da hukuksal açıdan skandal sayılabilecek gerçekler var.

Del Piero_10 Misafir

İbrahim Akın baskıyı, suçu kabul ettikten sonra yemiş gibi görünüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

gündemi takip edemedim ama ana başlıklar geçerken trabzonsporun açıklamasına rastladım televizyonda.Her zamanki gibi beni şaşırtmadılar Neymiş 50küsür yıllık ligde kimse 17'de 16 yapamamış da fenerbahçe nasıl yapmış gülüyorum başka da hiç bir şey demiyorum artık yeter gerçekten.

unutmadan ezeli rakibimiz gs'de uefayı nağmağlup almıştı ve bu da görülmemiş bir başarıydı o zamana kadar.Sonrasında da görüldü mü bilmiyorum zaten.Demekki trabzonspor yönetiminin bakış açısına göre bu da şüpheli bir durum oluyor Saçmalamış o açıklamayı yazanlar ve onaylayanlar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    İbrahim Akın baskıyı, suçu kabul ettikten sonra yemiş gibi görünüyor.
    ibrahim akın mahkemede kabul etmiyorum baskı altında ifade verdim derse olay iyice karışacak gibi görünüyor.Bakalım yarından itibaren hızlanır süreç.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

SON DAKİKA !! Fenerbahçeli yöneticiler Ali Koç,Murat Özaydınlı,Nihat Özdemir ve Abdullah Kiğılı Futbol Federasyonu'na geldiler (TRTSPOR)

Hayırdır inşallah?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

O değilde eğerki İbrahim Akın'ın söylediği savcı itiraf edersen tutuklanmayacaksın dedi sözü doğruysa savcı beyin işi zor.Gerçi bunu ispat etmek imkansıza yakın bir şey ama.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    O değilde eğerki İbrahim Akın'ın söylediği savcı itiraf edersen tutuklanmayacaksın dedi sözü doğruysa savcı beyin işi zor.Gerçi bunu ispat etmek imkansıza yakın bir şey ama.
    Bir futbolcuya, iki büyük takımdan şike teklifi aldığı konusunda yalan söyletme ihtimali bana gerçekçi gelmiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    SON DAKİKA !! Fenerbahçeli yöneticiler Ali Koç,Murat Özaydınlı,Nihat Özdemir ve Abdullah Kiğılı Futbol Federasyonu'na geldiler (TRTSPOR)

Hayırdır inşallah?
    Hal hatır soruyorlardır
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri