-
20.Temmuz.2011, 12:09
Gerçekçi şut sayıları ve ona oranlı skorlar
Dünyanın en iyi oyuncularından kurulu bir kadronuz olsa bile bir maçta 35 şut atıp bir gol bulurken, rakibinizin 3 şutla 3 gol bularak sizi sürklase etmesi mümkün. Ben bu işten bayağı bir sıkılmış durumdayım. Burada problemin gol sayılarında değil de, şut sayılarında olduğunu biliyorum ama yapılacak şey bunu düzgün bir orana oturtmak olmalı.
Bazı maçlarda 20-25 şut atabilirim ama bu şutların 5-6 tanesinin gol olması gerekir. Tamam bir maç şanssız günümde olabilirim ve goller gelmeyebilir ama her maç aynı şey tekrarlanıyor yahu. Ben 45 şut atıp 3 gol buluyorum rakip 2 şut bir gol gibi yüzde ellilik bir oranla oynuyor.
Gerçekçi transfer ücretleri
Benim süper über ultra yetenekli oyuncularıma değerinden 2-3 milyondan fazla para vermeyen kapitalist büyük takımlar, nedense konu kendi oyuncuları olduğunda kapıyı 40 milyon euro'dan aşağı bir ücretle açmıyorlar. Kimi almak istesek değeri 3 lira olsa 10 lira isteyerek bizleri oyundan soğutmayı başarıyorlar. Artık el atın lütfen ve bu konuyu toparlayın.
Futbolcuların gerçek fotoğraflarının yer alması
Hiçbirimiz parasını ödeyip aldığımız bir oyunda oyuncuların fotoğraflarını görebilmek için saatlerce ekstra indirilebilir ve ne idüğü belirsiz paketler aramak zorunda değiliz. Bu kadar büyük yatırımlar yapılarak piyasaya sürülen bir oyunda yalnızca 1-2 ligin oyuncularının fotoğraflarını görebilmek rahatsız edici ve can sıkıcı olmaya başladı artık.
Ben nasıl bir paketi bulup oyuncu fotoğraflarını oyuna entegre edebiliyorsam, tamam aynı şey değil belki ama, SI Games bunu benden daha kolay yapabilir eminim. Eğer dertleri lisans problemleriyse, çözmeleri gereken en büyük sorun da bu demektir zaten.
Alıntıdır...
Mesaj Yetkileri