Sayfa 599 / 1204 İlkİlk ... 994995495895975985996006016096496991099 ... SonSon
17,941 ile 17,970 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Melo'yu sevmiyorum istemiyorum da.Ama gelirse de iyi oynar.Bizim lig kasap dolu zaten Melo gelse ne değişir (: Zaten %99 anlaşılır.Melo gitmek istiyor Juve göndermek istiyor.

Ayrıca Bidon olayı oyuncunun değeri ve performansıyla alakalıymış.Kötü performans değil kendisine biçilen değeri performansıyla gösteremeyen oyuncular bidon olarak seçiliyormuş ki bu adam 25 milyon Euro'ya gelmiş.Niye öyle bir para vermişler onu da bilmiyorum
    yasi genc olan arkadaslar hatirliyamiyor olabilir ama Melo Fiorentina'da mukemmel oynuyordu Juve'ye gelmeden once , ayni Diego'nun Wolfsburg'da dokturupde Juve'de hic birsey yapamadigi gibi , yada Iaquinta'nin Udinese ile sampiyonlar liginde harikalar yaratipda Juve'ye gelip hic bir sey yapamadigi gibi , ornekler cok , Melo cok iyi oyuncu , bize gelicegine sasirdim biraz , cok iyi oyuncu , selcukla ikisi Galatasaray'da yillardir gormeyi ozledigimiz orta sahada top yapan basan isiran bir ikili olusturucaklar

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Amma abarttın, küme mi düştük ligi sonuncu mu bitirdikde böyle birşey gerçekleşsin. Bugun ki Barcelona bu sene ligi 8. bitirse böyle oyuncular mı transfer edecek? Sizin demek istediğiniz olay; büyük bir takım bir sene içerisinde başarısız olursa iyi oyuncu alamaz, aynen bu.

Benim demek istediğim şey ise; para ile oynayıp 28-29 yaşında ki istenmeyen bir futbolcuyu almak yerine, genç ve dinamik oyunculara yönelelim. Böylece hem maddi hem başarı bakımdan çok daha iyi durumda oluruz. Bugun Hazard hangi takımda oynuyor, Lille. Lille, bizim takımımızdan büyük bir camia mı? Tabii ki hayır, he şimdi diyeceksiniz Lille Fransa şampiyonu oldu Galatasaray'dan çok daha başarılı olmuş son 2 senede. Camianın büyüklüğü son 2 seneye göre mi değerlendiriliyor?

1-Bir oyuncunun gideceği takımı belirlemek için oynadığı takımdan çok gösterdiği performansa,yaşına ve düşünce yapısına bakmak daha mantıklıdır.

2- Galatasaray sadece son sene başarısız değil 2-3 senedir eski Galatasaray gibi oynamıyor. Ligde varsak Avrupa'da yokuz, Avrupa'da varsak ligde kötüyüz bir türlü dengeyi tutturamıyoruz. Bazen 2sinde de olmuyoruz orası ayrı. Kadro yapımıza bir bak istersen. Ortasahamızda 2 top çeviremiyoruz. Misimovic geldi ki kendisi Almanya'da yılın oyuncusu seçilmiş ve son zamanların en formda oyun kurucusuydu. Sonuç yok olup gitti. Elano geldi. Ayağı düzgün istediği yere top atan gerekirse dribbling yapan bir oyuncu noldu yok olup gitti. Keita mız vardı rüzgarın oğluydu sağ kanatta. O büyük düşünen yönetim 8 milyon için sattı. Madem Galatasaray ımız o dediğin gibi büyük oyuncular alacak kapasitede niye Keita yı satıyor ? Yerine Arshavin mi gelecek ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Melo'nun Fio daki performansı mükemmeldi Real bile adı geçmişti vakti zamanında diye hatırlıyorum.Ama üstteki arkadaşın son cümlesine katılmıyorum.Top yapabilecek bir ortasaha değil bence çok iyi markajcı ve savunmacı uzaktan şutları çok can yakar bu sene
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Amma abarttın, küme mi düştük ligi sonuncu mu bitirdikde böyle birşey gerçekleşsin. Bugun ki Barcelona bu sene ligi 8. bitirse böyle oyuncular mı transfer edecek? Sizin demek istediğiniz olay; büyük bir takım bir sene içerisinde başarısız olursa iyi oyuncu alamaz, aynen bu.

Benim demek istediğim şey ise; para ile oynayıp 28-29 yaşında ki istenmeyen bir futbolcuyu almak yerine, genç ve dinamik oyunculara yönelelim. Böylece hem maddi hem başarı bakımdan çok daha iyi durumda oluruz. Bugun Hazard hangi takımda oynuyor, Lille. Lille, bizim takımımızdan büyük bir camia mı? Tabii ki hayır, he şimdi diyeceksiniz Lille Fransa şampiyonu oldu Galatasaray'dan çok daha başarılı olmuş son 2 senede. Camianın büyüklüğü son 2 seneye göre mi değerlendiriliyor?
    Tabii ki Eden Hazard'ın kafasından geçeni bilemem ama bence Hazard Galatasaray'ın 11 önce kazandığı başarılara değil son 2-3 yılına bakar gibi ve son 2-3 yılda Lille daha iyi takım. Bir de lig durumu var Hazard Dünyada izlenen liglerin(Ligue 1, Seria A, Premier Lig, La Liga) yerine Türkiye Ligini tercih etmez diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İşte bu durumda birşey yapamayız, sonunda güzel bir konuya değinildi. 8 milyonu düşünüp Keita2nın satılması yönetimin suçudur. Fakat deplasmanlarda kötü oynaması ve karakterinin kötü olması yüzünden satıldı büyük bir ihtimalle. Bursaspor'a göre bir takım oluşturuldu bu sene ve sonuçlarının öyle olacağına kanaat getirildi.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

BAM'dan sonra Melo çok iyi olur ama ben Melo'nun gelmesini istemiyorum, beğenmiyorum bu adamı. Ama gelir topunu oynar destekleriz, sonuçta üstünde Galatasaray forması var. Kiralık gelmesi daha iyi oldu, beklediğimizi alamazsak zarara uğramayız.

@William Rookwood
    Hocam kusura bakma ama fazla uçmuşsun. 2001 yılında kalmışsın sen. Bizim Barca'nın, Tottenham'ın almak istediği oyuncuları almamız imkansızdır şu halimizle. 2005'ten beri sürekli çöküyoruz. Bugün Türkiye'ye Hazard'ı, Sanchez'i -ki bunlar senin dediğin takımların istediği futbolcular- getirmek imkansızdır. Ne maddi açıdan onlara yeteriz ne de vitrin olabiliriz. Bugün Tottenham sürekli şampiyonlar ligine gitmesede kurduğu kadro ve oynadığı futbolla EPL'de şampiyonu belirliyecek takımlar arasında ve CL'ye gitme şansıda çok fazla. Ayrıca şüphesiz ki bütün oyuncular için Tottenham'dan dünya devlerine transfer olmak. Şu anda ki Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan dünya devlerine transfer olma şansından daha kolaydır. Şu bi gerçek ki Türk futbolu hiç iyi bir durumda değil. Takımların elle tutulur hiç bir başarısı yok, istikrar yok, futbol sert değil sakatlamak üzerine kurulu, sistem yok, vizyon yok. Rijkaard'ın dediği gibi aslında her şeyden biraz var ama hiçbiri tam değil. Tavsiyem bu rüyandan biran önce uyanman ve gerçekleri görmeye çalışmandır. Her şey itibar değildir. Genç oyuncu gelicekse kendini gösterebileceği kulvar arar. ZTK'da kendini gösterse ne yazar. Barcelona 8. olsa böyle transfer yapamayacak mı demişsin. Barcelona bi sene 8. olur ama ertesi sezon ligi alır sonraki sezon CL'yi alır. Barcelona 10 yılda 1 kez 8. olur 9 kez ilk 2'dedir, CL'de en az yarı finaldedir. Eğer bizde böyle olabilirsek bu takımların takip ettikleri adamları alabiliriz. Ama şu an için imkansızdır.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Melo'yu zaten istemiyordum bir de kiralik icin gorusmelere baslanmasi canimi sıktı. Son donemde Brezilyalilar'dan cektigimiz zaten dusunduruyordu beni bir de uzerine kiralik olmasi Jo'yu hatirlatti bana.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Melo gelicek gibi duruyor. Kiralık almamız bence daha iyi. Ne olucağı belli değil çünkü. Umarım iyi futbol oynar.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bizim eksiğimiz ileride pozisyon bulmaktı çünkü ileride yaratıcılık olarak Selçuk ve Arda'ya bel bağladık.Ama Selçuk'lu,Arda'lı orta sahaya da çirkefli,sert bir oyuncu lazım Melo gibi.Cambiasso'yu,Essien'i alamıyorsan bu adamı alacaksın.

Geçen sene % 86 pas yüzdesiyle oynadığını hatırlatalım.Pas yapamıyor falan denmesin.Dünya kupasında Robinho'ya yaptığı asist.

http://www.youtube.com/watch?v=3DOnO...eature=related
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Brezilyali adam sonucta kasapda olsa en azindan teknigi vardir cunki brezilyadan teknik oyuncular cikar genellikle ne bilim yani en azindan biraz teknikligi vardir gelirse iyi olur bakalim ...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Melo gelirse orta sahada çirkef adamımız olacak, iyi pas dağıtan da var (Selçuk). Bu orta sahaya bi Kallström şart. O zaman dadından yenmez

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Bu medya çok büyüttü Galatasaray'a gelecek oyuncuları.Drogba,Forlan gibi oyuncularla Galatasaray'ı defalarca yan yana getirdiler olmadı çoğu.Bu getirmelerden sonra Muslera geldi beğenmedik,çünkü Buffon'u alacaktık ya biz.Şimdi Melo geliyor yine beğenmiyoruz.Milli takım oynamış,Juventus gibi bir takımın orta sahası Melo.Her şey ortada İnamato orta sahası hatta daha beteri Sarp,Ayhan ve Barış orta sahasıyla oynayan bu takımın Melo'yu öpüp de başına koyması lazım.İnşallah gelir
    Bir Beşiktaşlı olarak aynen katılıyorum bu yoruma. Tutturduk bir dünya yıldızı, popülizm falan gidiyoruz. O istediğimiz büyük yıldızların gelebilmesi için ya futbol hayatının son demlerini yaşıyor olması lazım (Guti, R.Carlos, Hagi vs. gibi) ya da gözden düşmüş olup Türkiye'yi basamak olarak görmesi lazım (Carew, Anelka, Q7 vs. gibi). Bunların dışında önemli bir futbolcu almaya kalktığında bazen para bile yeterli olmayabiliyor.

NOT: Melo, bu konuda paylaşılan videodaki faulleri Türkiye'de de yaparsa çok olaylı ve gergin maçlar izleyebiliriz.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post

NOT: Melo, bu konuda paylaşılan videodaki faulleri Türkiye'de de yaparsa çok olaylı ve gergin maçlar izleyebiliriz.
    Türkiye'de bazı çirkef oyunculara müsamma gösteriliyor zaten. Melo bu konuda sıkıntı çekmez. Geçen sene Cana , Neill gibi isimlerimiz vardı gerçekten sert oynayan ve aşırı derecede kart sıkıntısı çekmediler.

Şu gelişmelere göre Melo kesin gelicek bence. Çünkü Juve, Arturo Vidal ile anlaştı yanlış hatırlamıyorsam. Melo'yu gözden çıkardılar zaten. Kiralık olarak gelmesi bence iyi birşey çünkü parlama yapabilir bizim ligimizde ucuz bir şekilde bonservisinide alabilirsek seneye daha iyi olur düşüncesindeyim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Melo kötü bir oyuncu değil. Heleki Selçuk - Melo ikilisi muhteşem bir karışım oluşturabilir. Selçuk; Deep Lying Playmaker, Melo; Box to Box. Bence Galatasaray'lı arkadaşlar bu kadarda üzülmemeli. 25 milyon € Melo için çoktu. Fiorentina'da coşmuştu orası ayrı konu. Zaten Fatih Terim Fiorentina cephesinden muhakkak görüş almıştır..
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Felipe Melo muhteşem olur yanlız. Epey sert bir arkadaşımız ama oyunu hem defans hemde ofansını oynayabilen bir adamımız oldu sonunda. Selçuk - Melo ikilisi çok can yakar arkalarında gerekirse Ceyhun oynar gerekirse 4-4-2'de de ortasahayı çekip çevirirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Felipe Melo nun şu vidyosu biraz dengesiz olduğunu gösteriyor

http://www.youtube.com/watch?v=PGPED...layer_embedded

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post

http://www.youtube.com/watch?v=PGPEDU8dZWU&feature=player_embedded
    Gece gece güldüm.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

http://www.youtube.com/watch?v=PGPEDU8dZWU&feature=player_embedded
    Sabri'nin Brezilya versiyonu, ligimize renk katacağına inanıyorum gelirse. Ama sert futbolu abartmaz umarım ve uzun süreli sakatlıklara yol açmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu adamı derbilerde oynatmamak gerek
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

http://www.youtube.com/watch?v=jQvQA...eature=related

şöyle bir vidyo var topu kapınca sevinmesi.Altakki yorumlardan birinde şöyle birşey var ;

That was probably his only successful tackle of the season.

Ve bu en çok beğenilen yorumlardan

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Gerçekten çok güzel bir videomuş. Gece gece güzel güldük. Yine de ligimize böyle renk katacak bir oyuncunun gelmesini isterim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@Suicider

Şu 2 videoyu izledim ya adama karşı olan düşüncelerim değişti o kadar maçını izledim hiç dikkatimi çekmemişti Fenerbahçe maçında gol attığını düşünsenize bu adamın acaip eğlenceli olur

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Gio Dos Santos gibi bir kanat oyuncusu lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Melo gerçekte önlibero değildir. 2 senedir falan oraya çekildi. B2B oynamayı çok sever. Paslarıda gayet düzgündü.Dengesizliği çok abartılıyor. Canada gelince çok kart yer diyorlardı.

http://www.youtube.com/watch?v=GZMq96CBPRQ

http://www.youtube.com/watch?v=rTfI5...eature=related

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Almeria'da oynarken bu adama tapıyolardı. Fio'da yine aynı şekilde iyi performans göstermişti. Juve'deki performansı yanıltıcı olabilir, zaten o takımda herkes kafasına göre oynadı son 2-3 sezon. Gelirse ben etkili olacağını düşünüyorum. Kumaşı sağlam oyuncu.

Hem Gilberto Silva gibi, Melo'dan daha düz bir oyuncu yıllarca EPL'de oynadı yahu. Melo sertliğiyle bile katkı yapar ortasahaya.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Melo'nun tüm gariplikleri

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=a2Ty63mrt3w&feature=related"]Melo[/YOUTUBE]

Dakika 1 e yakın bir takla var ki çok fena 15 tur falan

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bidon olayına çok takılmayın bence.Melo gayet sağlam oyuncu,fayda sağlar kesinlikle.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Melo akşam saatlerinde kampa katılacak. - NTVSpor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Akşam saatlerinde Galatasaray'ın Almanya kampına katılacak Melo ile önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalanacak.

NTVSPOR

Mesaj Yetkileri