Sayfa 32 / 447 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
931 ile 960 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Olay nedir yahu?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe taraftarı şimdiye kadar iğneyi kendine yeterince batırdı. Koskoca 2. devre boyunca doğru düzgün küfür etmeyen taraftar bugün çileden çıktıysa biraz da Türk basını iğneyi kendine batırsın. Ucuz centilmenlik yapacak durumda değiliz; öyle başa böyle tarak. Aziz Yıldırım'ın o fotoğrafını yayınlayan adamlar son model koltuklarda rahat rahat maçı izleyip evine gidecek olsaydı vicdanım bunu kabul etmezdi. Tek üzüntüm; Ukraynalı basın mensuplarının da arada kaynamış olması.

Bu arada eklemeden geçmemek lazım; Ali Koç'un taraftarla ilişkisine hayranım. Ülkenin sayılı zenginlerinden, itibar desen itibar, karizma desen karizma, güç desen güç ama o statta kim Ali Koç'la fotoğraf çektirmek istese kırmıyor. Kendisine sarılan taraftara aynı şekilde cevap veriyor. Ne bileyim böyle güçlü adamlar ister istemez zihinlere halktan kopuk, soğuk kişiler olarak yerleşiyor. Ama Ali Koç kesinlikle televizyonlardan tanıyabildiğimiz kadarıyla muhteşem bir insan.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Maraton üst tribünündeydim. Bazı arkadaşlar Hükümet istifa sloganı oradan yapılmadı dedi,yapıldı ben şahidim

Maç başlamadan hemen önce statta Habertürk gazetesine tepki olarak Mor ve Ötesi'nin Cambaz şarkısının ilk başı çalındı. "Ne habersin ne Türk'sün" şeklinde 7-8 kere tekrar edildi bu kısım.

Maçın ilk dakikalarında basın tribünündeki ve kale arkalarındaki basın mensuplarına şişe ve gazete kağıtları fırlatıldı.Şişe atanların sayısı azdı.Daha çok gazete atıldı.Zaten sayfa sayfa gazeteler vardı herkesin elinde,fırlatılmak üzere.

Dışarı çıkarken Kale arkasındaki gazeteciler sahaya girdiler ve oyunun durmasına sebep oldular.

Ardından basın tribünündeki basın mensupları dışarı çıktı.

Basın tribününe büyük bir Aziz Yıldırım resmi koyuldu.

İkinci yarı başaldıktan sonra bir kişi sahaya girdi,güvenlik o kişiyi tekrar tribüne geri gönderdi.

Daha sonra diğer tribünlerden de sahaya girilmeye başlandı.Futbolcular taraftar sahadan çıkarılırken taraftara yardımcı oldu -özellikle Emre ve Volkan-

Daha sonra Migros tribününden topluca sahaya giriş oldu,iş cığırından çıktı. Güvenlikle kavga oldu vs. deniyor. Bir güvenlik taraftara tekme tokat vurunca diğerleri tepki gösterdiler,ardından diğer taraftarlar araya girdi, olay büyümedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Basının yaptıkları ortadayken onların yaptığı ayıp olmuyor da bizim yaptığımız mı ayıp oluyor ? 2 haftadır yazmadığını bırakmadılar,şimdi de rahat rahat o stadta maç mı izleyeceklerdi ? Hayır efendim.Yapılanlar son derece doğruydu ta ki sahaya inene kadar.O kısım gereksizdi sahaya inip maçı etkilemeye gerek yoktu.

Bu arada bende Ali Koç'a değinmek istiyorum.O kadar Fenerbahçe sevgisi ile dolu bir insan ki ailesi işini etkileyebileceğinden yönetimde olmasını istememesine rağmen hala görevinin başında.Son derece dürüst,sağlam bir kişiliğe sahip.Umarım uzun yıllar Fenerbahçe çatısı altında kendisini görürüz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Since-1907 View Post
    Basının yaptıkları ortadayken onların yaptığı ayıp olmuyor da bizim yaptığımız mı ayıp oluyor ? 2 haftadır yazmadığını bırakmadılar,şimdi de rahat rahat o stadta maç mı izleyeceklerdi ?
    dövmeyi mi gerektiriyor ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İkinci yarıda bir kişi sahaya girdi,güvenlik o kişiyi tekrar tribüne geri gönderdi.
    Normalde gözaltına alınması gerekmiyor mu ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Normalde gözaltına alınması gerekmiyor mu ?
    Özel güvenliğin öyle bir yetkisi var mı tam bilemiyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Uefa'dan ceza gelmesi gerekir . Ya da TFF . Hazırlık maçı diye bu rezaleti yapamazsın.
    İkinci yarıyı izleyemedim ama napmış bizimkiler sahaya rakı şişesi mi atmışlar yoksa pet şişe yağmuruna mı tutmuşlar sahayı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Bir güvenlik taraftara tekme tokat vurunca diğerleri tepki gösterdiler,ardından diğer taraftarlar araya girdi, olay büyümedi.
    ne ekersen onu biçersin.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    İkinci yarıyı izleyemedim ama napmış bizimkiler sahaya rakı şişesi mi atmışlar yoksa pet şişe yağmuruna mı tutmuşlar sahayı.
    Güvenlik görevilisini dövmüşler . Basın tribünü yaralıyıcı ve yabancı maddeler atmışlar . Sahaya dalmışlar . Direklere çıkmışlar . Ve maçın oynanmasına engel olmuşlardır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    ne ekersen onu biçersin.
    Güvenlik görevlisi diyor . Hadi onu dövdünüz. Basını niye dövüyorsunuz ki ? İlla dövmek mi gerekiyor ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Güvenlik görevlisi diyor . Hadi onu dövdünüz. Basını niye dövüyorsunuz ki ? İlla dövmek mi gerekiyor ?
    üzgünüm ama, basın bunu haketmiştir.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

üzgünüm ama, basın bunu haketmiştir.
    Her şeyi dayakla çözemessiniz. Yazı ile protesto yapamıyor musunuz ? Basın sanki Fenerbahçe taraftarına saldırdı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Her şeyi dayakla çözemessiniz. Yazı ile protesto yapamıyor musunuz ? Basın sanki Fenerbahçe taraftarına saldırdı.
    bu saatten sonra pankart açarak, asparagas haberlere mani olamazsınız.

gözlerini korkutmanız gerek.

yahu ben şöyle diyeyim sen anla, birgün başınıza gelirse bizi anlarsınız.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

savunduğunuz şu durumu kendinize yakıştırıyorsanız helal olsun diyorum başka bişey diyemiyorum.Büyük Fenerbahçe taraftarına yakışan bi durum değil bu yaşananlar.Tepki vermeyi ligimizde en iyi yapan kulüplerden biriydi benim gözümde.SINCE 1453 yeterli bi örnek bence.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

yok artık cidden yok artık.gözlerini korkutmak lazım falan eğer böyle düşünüyorsanız gerçekten yazıklar olsun.her şeyden önce insan bunlar.ama sizler için her şeyden önce takım geliyor galiba.umarım gereken yapılır.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

rakip taraftardan istenilen tek şey biraz empati.

öyle olaylar oldu ki, pankartla protesto edilecek gibi değildi.

medya laftan anlamıyorsa sopa göstermek alternatif çözümdür.

bu taraftar yürüdü, protestosunu yaptı. potansiyelini gösterdi bir şekilde. ama medya umursamayıp daha da üzerine gitmeye devam etti.

ama bazıları çok güzel, bana dokunmayan yılan bir yaşasın'cılık yapıyor.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Börk View Post
    yok artık cidden yok artık.gözlerini korkutmak lazım falan eğer böyle düşünüyorsanız gerçekten yazıklar olsun.her şeyden önce insan bunlar.ama sizler için her şeyden önce takım geliyor galiba.umarım gereken yapılır.
    ben de insanım.

fenerbahçe'nin 20 milyon taraftarı var.

medyanın kaç milyon taraftarı üzdüğünü neden konuşmuyoruz?
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

seni üzeni döveceksen durma bakalım nereye kadar gidebilcen
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yahu böyle olunca basının size karşı görüşü düzelicek mi ? İstediğin kadar tepki göster, istersen git adam öldür bunlar adama daha çok saldırır.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

konuşalım her şeyi konuşalım ama bu yaptığınızla ne çözüm olur ne de başka bir şey.kaybeden yine fenerbahçe olur
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Beyler haklısınız bende davanızda tamamen arkanızdayım.Basın şu şike soruşturması döneminde gerçekten olayları iyice abarttı.Ne kadar protesto varsa yapılsın.Hatta canlı yayında gfb den biri sevmediği gazeteyi yırtsın.Ama gerçekten şu olayları normal bulmayın lütfen diyorum.Sizin gibi şu forumda okumuş etmiş insanlar da böyle düşünürse diğerleri napsın?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Soruşturma sürecinde yaşananlar taraftarı böyle bir psikoloji içine sokmuştur. Yapılanlar tabiki hoş şeyler değil. Fakat o çekilen üzüntülerin ve kederlerin patlamasaydı bugün olanlar. Bazı arkadaşlar gerekli cezalar verilsin demiş. Bu olaylardan dolayı ceza gelmesi muhtemel zaten. Ama kimse unutmasın ki basında yapılan yargısız infaz Fenerbahçe taraftarını bu psikolojiye sokmuştur. Sonuna kadar tepki göstermeliydik. Ama sahaya inmemeliydik. Tek dileğim daha büyük organizasyonlar yapılması ve gerekli tepkilerin gösterilmesi her alanda...
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

ne ekersen onu biçersin.
    Bişey dememe gerek kalmamış.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    seni üzeni döveceksen durma bakalım nereye kadar gidebilcen
    anlamıyorsunuz.

bu iş buraya gelmeden önce kaç eylem yapıldı haberiniz var mı?

taraftar yürüdü, medya aleyhine pankartlar açıldı. dolaylı yollardan medyaya yine gözdağı verildi. ama medya devam etti.

ülkede en sevilmeyen basın, spor basınıdır.

siz insanları uyarıldığınız halde tekrar tekrar tahrik edip kışkırtırsanız, sonuçlarını da kestirmeniz gerekir.
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Görelim bakalım yarın haber manşetlerini. "Fenerbahçe tepki gösterdi" diye mi başlık atıyorlar yoksa "Barbarlar" diye mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Görelim bakalım yarın haber manşetlerini. "Fenerbahçe tepki gösterdi" diye mi başlık atıyorlar yoksa "Barbarlar" diye mi ?
    medya tabiki de üzerimize gelecek bu olaylardan sonra.

ama bundan sonraki süreçte aklı olan varsa asparagas haber yapmasın.

imzan güzelmiş bu arada.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Tek taraflı düşünmek doğru değil. Basın düşene bir de biz tekme atalım dememiştir. Linç edelim. Sakat bırakalım. Bir daha ayağa kalkmasın demiştir. Onların yaptığı normal olup da bu yaşananlardan sonra barbar da diyeceklerse varsın desinler...
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ayrıca şunu da belirtmek isterim. Bu saatten sonra basın Fenerbahçe maçlarını takip etmesin. Takım küme düşürülse de düşürülmese de her maç bu olaylar yaşanacaktır. O yüzden gerilimin ve kaosun artmaması için herkes elinden geleni yapmalı. Yapılan eylemler veya yürüyüşler destek anlamında birçok şey gösteriyor fakat basın yine aynı şekilde devam ediyor. Basının alınmamasını art niyetle söylemiyorum. Gerçekten her maç böyle olursa kaos giderek büyür.
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

medya tabiki de üzerimize gelecek bu olaylardan sonra.

ama bundan sonraki süreçte aklı olan varsa asparagas haber yapmasın.

imzan güzelmiş bu arada.
    Bu basının düzeliceğini hiç sanmıyorum

İmzam üzerinden lafmı atıyorsun yoksa normal bir beğenmemi anlamadım

Mesaj Yetkileri