Originally Posted by goosfraba ne ekersen onu biçersin. Güvenlik görevlisi diyor . Hadi onu dövdünüz. Basını niye dövüyorsunuz ki ? İlla dövmek mi gerekiyor ?
Originally Posted by Night_Mare17 Güvenlik görevlisi diyor . Hadi onu dövdünüz. Basını niye dövüyorsunuz ki ? İlla dövmek mi gerekiyor ? üzgünüm ama, basın bunu haketmiştir.
(/s)
Originally Posted by goosfraba üzgünüm ama, basın bunu haketmiştir. Her şeyi dayakla çözemessiniz. Yazı ile protesto yapamıyor musunuz ? Basın sanki Fenerbahçe taraftarına saldırdı.
Originally Posted by Night_Mare17 Her şeyi dayakla çözemessiniz. Yazı ile protesto yapamıyor musunuz ? Basın sanki Fenerbahçe taraftarına saldırdı. bu saatten sonra pankart açarak, asparagas haberlere mani olamazsınız. gözlerini korkutmanız gerek. yahu ben şöyle diyeyim sen anla, birgün başınıza gelirse bizi anlarsınız.
Forum Rules