Sayfa 69 / 149 İlkİlk ... 1959676869707179119 ... SonSon
2,041 ile 2,070 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Celustka baya iyi bi stoper 2 yıl önce şansıma bi sheriff maçını izlemiştim slavianın direk araştırmıştım kim bu diye.Trabzon forması da yakışmış inşallah başarılı olur
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@tribundergi Trabzonspor gelecek sezon için Karlsruhe forması giyen U17 milli gurbetçi Hakan Çalhanoğlu ile anlaştı.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Trabzonspor Gabric ile yollarını ayırdı

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon Ankaragücü’nde kiralık olarak forma giyen Drago Gabric’in sözleşmesini feshetti. Hırvat futbolcu Gabric, sezon sonunda tatil için gittiği ülkesinde ciddi bir kaza geçirmişti.

Bordo-mavili kulüp, Kamu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada Gabric’in trafik kazası sonucu sportif faaliyetlerini sürdürmeyeceğinin belirlenmesi üzerine sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu.
    Trabzonspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Drago Gabric’in, 23.05.2011 tarihinde geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu sportif faaliyetlerini sürdürmesine elverişli olmadığının sağlık raporları ile tespit edilmesi neticesinde, futbolcu ile kulübümüz arasında yapılmış olan 07.08.2009 tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi, mevcut sözleşmenin 7. Maddesine istinaden kulübümüz tarafından tek taraflı olarak fesih edilmiştir" denildi.

Ntv Spor
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yabancılardan bir tane yollamak zorundaydık.Bu isim Gabric oldu.Bana kalırsa 1,2 isim daha yolayıp madem yerli stoper alamıyoruz sağlam bir forvet ve defans almalıyız.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Hrvoje Cale'nin sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. / Ntv Spor
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

bir sol kanat oyuncusu lazım, aslında önlü arkalı lazım. ama olurmu bilemiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sol bek yeterli bence brozek ile ferhat var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ferhat'ın kendini gösterme zamanı geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Geçen sene Schalke istemiyormuydu bu adamı neden böyle fes edildi anlamadım 1,2 milyona satsalardı.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Geçen sene Schalke istemiyormuydu bu adamı neden böyle fes edildi anlamadım 1,2 milyona satsalardı.
    aynen ya çok şaşırdım çok talibi vardı

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Cale ilk geldiğinde satılsaydı iyi para gelirdi. Şimdi bir Alman kulubune atar kendini.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

STOPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!

Halen Egemenin yerini doldurmadik, Glowacki muzmin sakat valla ucaga bile binmesi korkutuo beni merdiven cikarken bi yerini kirar ceker ne bilim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bursaspor lu İbrahim Öztürk ile ilgileniyoruz yakında çıkar kokusu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Trabzonspor, iyi bir defans oyuncusu ve sol beke bonservisi elinde olan Heinze'yi alabilirse şansı artar diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Trabzonspor, iyi bir defans oyuncusu ve sol beke bonservisi elinde olan Heinze'yi alabilirse şansı artar diye düşünüyorum.
    Heinze büyük ihtimalle Roma'da.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

1-2 gün önce Trabzon'un ilgilendiğini, hatta taraftarların bu transfer için heyecanlandığını okumuştum. Ama, Roma ilgileniyorsa kendisi de tercihini o takımdan yana kullanır o zaman. Piotr ve Ferhat'ın ben yetersiz olduğunu düşünüyorum sol bek için.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

celutskada zaman zaman sol bekte oynucakmis

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Heinze Romaya imza attı, eğer bize gelse tarihimizin en yararlı transferlerinden biri olurdu diye düşünüyorum. Ama bu yaşa gelmiş kontratsız defans oyuncusu vardır sanırım, araştırılsa bulunur gibime geliyor.

Burak Yılmaz 4 yıllık imzalamış. Umarım bu 4 yıl Şenol Hocayla Burak'ı birlikte takımımızda izleriz.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    Heinze Romaya imza attı, eğer bize gelse tarihimizin en yararlı transferlerinden biri olurdu diye düşünüyorum. Ama bu yaşa gelmiş kontratsız defans oyuncusu vardır sanırım, araştırılsa bulunur gibime geliyor.

Burak Yılmaz 4 yıllık imzalamış. Umarım bu 4 yıl Şenol Hocayla Burak'ı birlikte takımımızda izleriz.
    Burak Yılmaz tek başına takımın gol yükünü çekecektir.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Burak Yılmaz yıllık 1.800 bin € haketmiyor benim gözümde.Bu sezon maksimum 10 gol atar diye tahmin ediyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Burak Yılmaz yıllık 1.800 bin € haketmiyor benim gözümde.Bu sezon maksimum 10 gol atar diye tahmin ediyorum.

Burak biraz daha sıksa 5 hazırlık maçında 10'u bulacaktı. ücret fazla gibi ama tavan'ı hakediyor.

bu arada Heinze Romadan 600 alacakmış. Bize gelseydi 2 katını verirdik.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence Burak geçen sezon gösterdiği performansla o parayı hak etmiştir.Eğer bu sezonda en kötü bu çizgisini devam ettirirse hiç kimsenin neden bu kadar para alıyor demeye hakkı olmaz diye düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Trabzonspor'a genç takviye
    Trabzonspor, Çorumspor'dan sol bek Sefa Akın Başıbüyük'ü renklerine bağladı.

01 Ağustos 2011 Pazartesi - 14:16
    DHA

Transfer çalışmalarına bir süredir ara veren Trabzonspor, Çorumspor'dan 18 yaşındaki solbek Sefa Akın Başıbüyük'ü transfer etti.

Futbolcunun bonservisi için Çorumspor'a 300 bin TL ödeyecek olan bordo - mavililer, bir iki gün içerisinde Trabzon'a getireceği oyuncuya 5 yıllık sözleşme imzalatacak. Sefa'nın mevkisinde çok başarılı olduğu ve U - 19 Milli takımında da görev yaptığı belirtildi. Trabzonspor yönetiminin Sefa'nın transferinin ardından bir takviye daha yapabileceği belirtildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Gözü kapalı yapılmış bir transfer. Zaten küçük takımların en büyük amacı milli takıma adam vermek. Sonrasında hemen büyük takımlar gidip o oyuncuyu alıyor. Sefa iyi performans göstermişti 1-2 maç ama genel olarak nasıl bilen yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu transferin amacı ne anlamadım zatn orda Ferhat var oynamıyor.Bana kalırsa bu adam 1461 trabzon'a gider.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Gözü kapalı yapılmış bir transfer. Zaten küçük takımların en büyük amacı milli takıma adam vermek. Sonrasında hemen büyük takımlar gidip o oyuncuyu alıyor. Sefa iyi performans göstermişti 1-2 maç ama genel olarak nasıl bilen yok.
    şöyle açıklayayım bizim klüp Ersun Yanal oyuncu portföyünden yararlanmaya başlıyor bu sezon bunu Ersun Yanal kendisi söyledi 2 ay kadar önce..Bu elemanda u-19'da forma giyen Ersun hocanın yakından tanıdıgı bir isim..Gereksiz görenler geçen seneki Bjk maçını hatırlasın..Cale ve Piotr yokken bile formayı kapamayan Ferhat'la olmaz bu iş hocada farkındaymış..Bu sene 1461'e gider seneye kampla beraber belli olur kaderi..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Sefa Akın Trabzonspor'da

5 Ağustos 2011 12:18 | NTVSpor.net
    Trabzonspor, Çorumspor'un 18 yaşındaki sol kanat oyuncusu Sefa Akın Başıbüyük'le 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Trabzonspor, Çorumspor'un 18 yaşındaki sol kanat oyuncusu Sefa'yı kadrosuna kattı.

İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına (İMKB) gönderilen ve Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan açıklamaya göre, futbolcunun transferi konusunda Çorumspor kulübü ile anlaşma sağlandığı belirtilerek, buna göre kulübe oyuncunun sözleşme fesih bedeli olarak 325 bin lira ödeneceği belirtildi.

Açıklamada, 3 yıllık anlaşma sağlanan futbolcuya 2011-2012 sezonu için 127 bin 200 lira, 2012-2013 sezonu için 140 bin lira, 2013-2014 sezonunda da 154 bin 200 lira garanti ücret ödemesi yapılacağı ifade edildi.

Ayrıca genç futbolcunun üç sezonda 2 bin ile 2 bin 420 lira arasında maç başı ödemesi alacağı kaydedildi.

1461'DE FORMA GİYEBİLİR
    Bu arada, transferle ilgili açıklama yapan Trabzonspor Kulübü, U-19 Milli takımında da görev yapan Sefa'ya şu aşamada izin verildiği belirtilerek, ''Bu gelişmelerin ardından kendisine izin verilen Sefa'nın Trabzon'a dönüşünde bordo-mavili ekibin kadrosunda mı yer alacağı, yoksa kiralık olarak 1461 Trabzon'da mı oynayacağı kesinlik kazanacak'' denildi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Şu defans yokluğunda bence her türlü takımda kalır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Niye kiralık gönderiliyoki? Sefa çok iyi bir solbek bana göre. Kademe bilinci çok üst seviyede...
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

gençleri alıp 2. ligde 3 sezon oynattıktan sonra gelişmediklerini görüp serbest bırakmak en büyük fantezisi bu klübün.

Mesaj Yetkileri