-
22.Temmuz.2011, 19:27
#11
şimdi anlamadığım, sıcak köşklerinde oturup geceleri spor programlarında makara yapıp, bu süre zarfında Fenerbahçeyi eleştiren, hemen hüküm veren köşe yazarları, tüm ülkeyi karıştıran, yolda kese kağıdı bulsa gizli belge diye gazeteye basan, hayatı belge çantası taşımakla geçen, şov peşinde, eli deklanjöre değmemiş insanlara tepki gösteren fenerbahçeliler hırslarını bu işin en emekçi kesimi olan, işlerinde ZERRE KADAR YORUM OLMAYAN sadece deneni yapan, ve kazançları çektikleri iki fotoğraf olan bu basının en çok çalışan, en az kazanan foto muhabirlerine saldırınca basına tepki mi göstermiş oldular?
siz şimdi mehmet baransuya tepki mi gösterdiniz? erman toroğluna tepki mi gösterdiniz? onlar bundan etkilendimi yoksa? fenerbahçe taraftarı dişine gelen güçsüze saldırdı dün akşam. burada bilinçli fenerbahçeli arkadaşlar var. ama dün saldırganların yüzünde pek o bilinç yoktu.
birde tsyd de şöyle bir açıklama var:
Bazı meslektaşlarımızın, stat müdürü’nün direktifleriyle stada alınmamaktan başlayıp görev yapmalarını önleyici nitelikteki saldırıları nefretle kınıyoruz. Stat müdürlerinin böyle bir yetkilerinin olmadığını da hatırlatmak istiyoruz
Statlarımızda görev yapan spor gazetecileri için gündeme getirilen bir yanlış uygulamanın ne sonuçlara yol açabileceği umarız ki bu olayda görülmüştür. Taraftarla gereğinden fazla içiçe olunmasına yol açacak mekan düzenlemeleri, ilgili UEFA kurallarına ve uyarılara karşın düzeltilmemektedir. Bunun bilinçli ve kasıtlı olarak yapıldığı, bizzat ilgili kişiler tarafından ifade edilmektedir..
---
hukuk, spor dahil her konuda çok bilgili olan, ve bu bilgisini sürekli dillendiren, karar mekanizmalarına hatırlatmalardan da eksik kalmayan fenerbahçe yönetimi acaba kendi uyması gereken kuralı bilmiyormu? bu süre zarfında enteresan bir enstantane oldu.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules