Twitter'dan alıntı, süper olmuş.
![]()
Twitter'dan alıntı, süper olmuş.
![]()
şekilde de görüldüğü gibi sağ beke eboue için uğraş verilmesinin yerine sol beke ve ofansif orta saha mevkiine transfer yapılmasının gerekliliği çok açık ve net bir şekilde bellidir.
Sol beke Eboue alınacağına adam akıllı sol ayaklı bek alınsın.
Sağ veya sol bek almalıyız. Kesinlikle yerli bir kanat almalıyız alternatif olarak. Aslında düşünüyorum da forvetten ziyade bence "beyin" diyeceğimiz bir adam da almalıyız. Çünkü takımda topla adam eksiltecek, öldürücü toplar atacak, yeri gelince de insiyatif alacak tek adam Arda. O da sürekli sakatlanmaya başladı. Diego gelseydi süper olacaktı.
Yahu Arda'nın milli takımda nasıl oynadığını herkes biliyor, neredeyse tüm ataklar Arda bile başlıyor. Böyle bir atak gücü olan adamdan nasıl faydalanamıyoruz ve kaleye gidemiyoruz anlamıyorum
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Yararlanalım yararlandığımız kadar ama Arda'ya bel bağlanmaması gerektiğine inanıyorum. Arda bel bağlanacak bir adam değil. Psikolojisinin hemen bozulabildiğini gördük. Medyanın baskısı inanılmaz evet ama bu sadece o yıllara has birşey değil. Bu sene de olacak, seneye kalırsa seneye de.
selcukda yaratici beyler oldurucu paslari var ama trabzondaki oyununu burda oynarsa tabi...
Selçuk yaratıcı öldürücü pasları var eyvallah da. Topla adam geçecek bir adam değil. Lincoln gibi, Keita gibi adam eksiltecek sadece Arda var. Bir de Pino vardı ona bastık tekmeyi.
Demek istediğim Arda çok iyi bir oyuncu ve Arda düzeyinde bir oyuncu Galatasaray'a kolay kolay gelmez.1-2 yıl içinde Avrupa'da durumu düzeltirsek gelebilir.Ayrıca altyapıda da yetenekli oyuncular var mesela Berkin Aslan son yıllarda A takıma çıkan Emre Çolak(Fiziksel gücü hariç son derece iyi bir oyuncu) gibi.Satın almak yerine yetiştirmek daha iyi.Sonuçta Arda'yı biz yetiştirdikNeyse zaten bu yıl kimse şampiyonluk beklememeli.
Edit:Katılıyorum Selçuk topla adam geçebilecek biri değil.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
keske colmani alsaydik ortasahayaselcuk ile iyi bir ikili olurlardi gene iletisim sorunuda kolaydi onlar icin ezberlemislerdide yerlerini
![]()
abdurrahim reizde heryerden cikiyor masallah![]()
![]()
Aynen Arif pozlarıda hep aynı fotolardao sırıtış yokmu
![]()
Emre'yi Berkin'i yetiştirmeyelim diyorum da bize bazı adamlar şimdi lazım. Barcelona adam yetiştiriyor deniyor da Barcelona o adamları yetiştirene kadar Deco-Ronaldinho-Guily-Larsson filan oynuyordu Barca'da. Onları da Barca yetiştirdi?
Şu siyah uzun kollu antreman formaları storede ne zaman satışa sunulacak bilen var mı?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
2000 değil 2008...
Hemen her fırsatta Galatasaray'daki en büyük hedefinin 'Galatasaray'ı Galatasaray yapan ruhu' yeniden harekete geçirmek olduğunu belirten Fatih Terim, sarı-kırmızılı futbolcuların heyecanını körükleyecek hamleleri de peşisıra yapmaya başladı.
22 Temmuz 2011 Cuma - 10:34
Webaslan.com
![]()
Galatasaray'da Fatih Terim izleri yavaş yavaş belli olmaya başladı. Başkan Ünal Aysal'ın talimatları doğrultusunda kadronun üçte birinin değiştiren Fatih Terim, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne de yeniden sevgi, saygı ve birliktelik ortamını getirmek için büyük çaba harcıyor.
'Galatasaray ruhunu' canlandırmak için Taffarrel, Hasan Şaş ve Ümit Davala gibi isimler ile yola çıkan Terim, futbolcuların sevgilisi olan Abdürrahim Albayrak ile müthiş bir sinerji yaratmış durumda...
Hemen her fırsatta Galatasaray'daki en büyük hedefinin 'Galatasaray'ı Galatasaray yapan ruhu' yeniden harekete geçirmek olduğunu belirten Fatih Terim, sarı-kırmızılı futbolcuların heyecanını körükleyecek hamleleri de peşisıra yapmaya başladı. Bunlardan biri de Almanya kampında tercih edilen otel oldu.
Fatih Terim'in Galatasaray'ı EURO2008'de A Milli Takım'ın konakladığı otele getirmesi dikkatlerden kaçmazken; o dönemde EURO2008'de forma giyen Galatasaraylı futbolcular Sabri, Servet, Gökhan Zan, Hakan Balta ve Arda gibi isimler Terim'in otel konusunda yapmış olduğu tercihi de memnuniyetle karşıladı.
Galatasaray'ın Almanya kampında konaklamak için seçtiği otel, en çok Kazım'ı mutlu etti. EURO 2008 öncesinde, A Milli Takım'ın da bu otelde kaldığını hatırlatan Kazım, "Burada çok iyi zaman geçirmiştik. Ardından EURO 2008'e nasıl damga vurduğumuzu herkes biliyor. Şimdi aynı başarıyı Galatasaray'da da tekrarlamamız gerekiyor. Başımızda yine Fatih Terim var, kaldığımız otel yine burası. Bence bu bize yeni sezon için şans getirecek" diye konuştu.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Herhalde ben anlatamıyorum. Barcelona'yı örnek vermemin sebebi, dünyada çoğu futbolseverin takip ettiği takım. O yüzden Barcelona'daki değişimden örnekler verdim. İsimlere takılma.
Yarın bize Diego gelir, Diego gider Emre Çolak oynar yerinde. Ben sistemden bahsediyorum, isimler mühim değil.
Bu takıma Lincoln , Diego , Ronaldinho tekniğinde oyuncular gelmesi lazım . Banane disiplininden hem göz zevki veriyor hem de takıma katkı sağlıyor . Ayrıca teknik direktörde Fati Terim cuk oturur.
Lincoln oynardi oynardida feldkamp saolsun besiktas macinda adami sebebsiz yere oynatmadi ee sonucunda adam kustu
dostum sende bazı kısımlar uçmuş heralde feldkamp tan sonra skibbe geldi 16 assist 9 gol gibi bi istatiği vardı bülent korkmaz geldi bordo maçında iyi oynadığı halde müthiş (!) bir teknik direktörlük becerisiyle lincoln yerine mehmet güveni aldı lincoln çıkarken tavır yaptı sonraki maçta ts maçında yedek bıraktı ondan sonra lincoln küstü oynamamaya başladı ülkesine gidip geldi daha sonra müthiş(!) teknik direktörümüz baros ve kewell ı da küstürmüştü de skibbe zamanında onlara değilde lincoln ü 2 maçlığına kaptan yaptığı için arda ve sabri nin kıskançlığı sebebiyle bülent korkmaz daha sonrada adnan's daha çok üstüne gitti en sonunda kampa katılmadı sözleşmesi tek taraflı fesh edildi ki lincoln fesihten sonra kampa geldiğini ancak içeri alınmadığını söyledi.
Yahu şu formalara falan baktımda antrenmanlarda melo'nun geldiği kazımla tokalaştığı fotoğrafta kazım'ın üstündeki antrenman forması daha güzel maçta giyilecek formalardan çok enteresan geldi![]()
Hala beklere ve as/yedek yaratıcı oyunculara ihtiyacımız var...
bence bi sol bek kaldi eger yaparlarsa hazirlik maclarinda bile sos verdiler sonra turk futbolculara yonelmeliler bence sercan ve volkan sen gibi bence forvete yabanci transferine hic gerek yok
Şu andaki kadroya bakarsak sol bek şart, sağ bek şart, Kaan'ın dediği gibi yaratıcı, adam eksiltebilen bir orta saha şart, kanat oyuncusu şart alabilirsek bir de forvet lazım. Volkan, Sercan, Hasan Ali, Eboue, Kallström'ü alsak bütün sorunlar çözülür bana göre.
Screw you guys, I'm goin' home
ne ortasahasi beyler yapmayin selcuk,melo,yekta,ayhan,culio 5 tane gobek adami var.
Aralarından adam eksiltme yeteneği olan bir tek Yekta var ama.Gerekirse Culio ile yollar ayrılır, daha iyi biri katılır kadroya.
![]()
Melo: İlk sezonumda şampiyonluk yaşatmak istiyorum. Bana 'Pitbull' diyebilirler. Isırırım, her şeyi yaparım.
Melo: Taraftarlardan yanımda olmalarını istiyorum. O formayı giydiğim andan itibaren elimden gelen her şeyi, % 100 vereceğim.
Melo: GS'ye gelmem sanki Tanrı'nın bana bir lütfu. Başarmak, kazanmak için geldim. GS, yöneticisi, taraftarıyla önemli olduğumu hissettirdi
Melo: Taffarel'den kentle ilgili bilgi aldım. GS'da şampiyonluk yaşamak istiyorum. En büyük hedeflerimden birisi Milli Takım'a dönmek.
Melo: GS bildiğim bir takımdı. Elano'yla görüştüm.Olumlu yorumlar aldım. Taraftarlarının Flamengo taraftarı gibi çok sıcak olduğunu öğrendim.
culio"yu gondermek sacmalik olur bence devre arasinda gelen en etkili yabanciydi bana gore + ciktigi ilk macdan beride bence iyi oynadi.