1 ile 30 arası toplam 1807 sonuç

Konu: TBL Transfer Dosyası

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ergin Ataman bu konuda, ''lokavt bitince yerlerine Avrupa'dan onları aratmayacak isimleri kadromuza katacağız'', demişti açıklamalarının birinde. Yani, Ergin Ataman da bazı şeyleri düşünüyor merak etmeyin.
    Şahsım adına gelmelerini isterim açıkcası. Türkiyede Kobe, Deron gibi isimleri izlemek fikri bile güzel yalnız unutulan nokta şu. Birincisi onları aratmayacak bir isim Avrupada bulamazsın ikincisi heleki play-off döneminde bırak aratmayacak ismi iyi isimler bile alınamaz bence. Biz Mirsad gibi bi adamın yokluğunda May'i almıştık nedenide alınabilecek isimlerin kısıtlılığı bence bu kadar emin konuşmamak gerek (: Ama yinede dediğimin arkasındayım ben şahsen bu isimler gelsin isterim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Avrupa'da Deron Williams ve Kobe Bryant'ı aratmayacak bir isim var mı ki ?

Beşiktaş'ın amacı başarı yakalamak değil zaten basketbol şubesinde. Reklam falan oluyor güzel de keşke başarılarımızla reklamı olsa ülkemizin böyle olunca Katar gibi görünüyor ülke.

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Şahsım adına gelmelerini isterim açıkcası. Türkiyede Kobe, Deron gibi isimleri izlemek fikri bile güzel yalnız unutulan nokta şu. Birincisi onları aratmayacak bir isim Avrupada bulamazsın ikincisi heleki play-off döneminde bırak aratmayacak ismi iyi isimler bile alınamaz bence. Biz Mirsad gibi bi adamın yokluğunda May'i almıştık nedenide alınabilecek isimlerin kısıtlılığı bence bu kadar emin konuşmamak gerek (: Ama yinede dediğimin arkasındayım ben şahsen bu isimler gelsin isterim.
    Ergin Ataman'ın anlatmak istediği; verimlilik açısından, takıma sağlayacağı yarar açısından onları aratmayacak isimlerdir. Benim görüşüm bu yönde. Yoksa, ben de biliyorum bu ikilinin yerini hiç kimsenin dolduramayacağını. En azından isim olarak.

Mesaj Yetkileri