Shaktar maçı için 2 kelamda ben edeyim.

Bende maçtaydım. Migros Tribünündeydim ve olaylar sadece 10 metre önümde oldu. Güvenlik görevlisi sahaya giren adamın üstüne atladı ve 4-5 güvenlikçi adamı yerde hırpaladılar. Bunu gören oyuncularımız adamı kurtarmak için koştular ve güvenlikçilerin elinden adamı oldular. Sonra olay koptu. Birkaç kişi aşağıya inip banada vursana lan hadi diye güvenlik görevlilerine saldırdılar. Sonra yumruklaşmalar oldu ve en sonunda ön taraftakiler reklam panolarını tekmeleyerek yıktılar sonrada sahaya daldılar. Sahaya daldıklarındada bir anda herkes sahaya girmeye başladı ve güvenlik görevlileri kaçmaya başladı.

Doğru birşey değildi belki ama; güvenlik görevlilerinin yerdeki adamı dövmesi ne kadar doğru ise taraftarlarımızında yaptıkları o kadar doğruydu. Maç çıkışı Fenerium'da birkaç güvenlik görevlisiyle konuştum. Adam aynen şunu dedi; "Eğer dediğiniz gibi yerdeki adamı dövmüşlerse taraftar iyi yapmış". Onlar stadda değildi ve olayı görmediler. Ama telsizle saniye saniye bilgi almışlar. Hatta Emre Belözoğlu 2 tane güvenlik görevlisine yumruk atmış. Onuda Fenerium'daki güvenlik görevlisi söyledi.

Ben sahaya girmedim. Girmelerinide doğru bulmadım. Ama 1 senedir küfür edip ceza almamak için kendini sıkan taraftar ufacık bir olayda böyle patladı.

Bir tane adamda elindeki birşeyi havaya kaldırdı ve migros tribününe doğru tuttu. Bir anda dumanlar içinde kaldık ve nefes aldığımızda boğazımızı acıtıyordu. Kendimizi dışarı zor attık. Hala ne sıktığını bilmiyorum.