Culio kesinlikle çok iyi bir oyuncu ondan önce gitmesi gereken isimler var...Kalacağını düşünüyorum ben...
Culio kesinlikle çok iyi bir oyuncu ondan önce gitmesi gereken isimler var...Kalacağını düşünüyorum ben...
Su takimda Elano veya Misimovic de olsa inanilmaz otesi ortasahamiz olmustu.
Muslera
Sabri-Ujfalusi-Servet-Allah'a Emanetinho
Melo-Selçuk
Kazım Kazım-Arda Turan-Arshavin
Baros
Fena değil...![]()
Arda'yla Arshavin'i değiştir Atıl![]()
arshavin nereye koyarsan koy oynar ardada o tarz bir futbolcu aslinda oyun kurucu olabilir =)
Önümüzde ki maçta çıkacağımız muhtemel kadro;
Muslera
Sabri - Ujfalusi- Servet - Balta
Kazım - Melo - Selçuk - Arda
Baros - Elmander
4-4-2'de ısrar edecektir Fatih hoca. Fakat 4-4-2 oynamak için kanatları hızlı, beklerinde atağa destek vermesi lazım. Atağa destek verecek tek bek Sabri...
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Yarınki maçta bakalım Melo neler yapacak.
GK Muslera
DR Sabri
DL H.Balta
DC Servet
DC Ujfalusi
MC Selçuk
MC Melo
AMC Arda
AML Baros
AMR Kazım
ST Elmander
Mevcut kadrodan çıkarılabilecek iyi 11 budur . Ya da Baros yedek kalıp yerine Culio oynatılabilir sol açık mevkiisinde ... Yönetim hala ofansif orta sahaya adam aramamaya devam etsin ne diyelim .
Acilen ofansif orta saha mevkiine transfer yapılması gerekiyor . Ama bizim akıllı yönetimimiz ne yapıyor ? Sağ bekle sol açıkla uğraşıyor . Ayrıca çift forvet oynamak mevcut kadro yapısına ayıkırı .
Bu takım oynasa oynasa 4-4-2 oynar. Ön libero yok. 10 numara yok.
4-4-2 oynarsa ileri kimle gidecek ? Melo ve Selçuk Defansif orta saha .
Melo'nun neresi defansif orta saha, Selçuk'un neresi defansif ortasaha ?
Tartışmaya bile gerek yok tabii ki defansif orta saha . Ön Libero dediğimiz mevkiide görev yapıyor ikisi de
Selçuk ve Melo'ya defansif orta saha demek tüm futbol bilgilerime ihanet etmek gibi birşey.
Yine kendi çapında kafa bulma seansın başlamışSon 2 yılda toplam kaç tane Trabzonspor/Juventus maçlarını izledin? 5er kez izlesen bile anlarsın nerede oynadıklarını. Bakar körsen bilemem tabii.
Selçuk değil de Melo defansif ortasaha bence
İkiside topla oynayabilen ve oyunu iki yönlü oynuyabilen Midfielder Centre bölgesinin oyuncuları. Melo iyi bi kesici olduğundan DMC olarak da rol alabilir.
Kesinlikle ofansif orta saha şart. Ofansif Orta saha transferi yapıldığı takdirde 4 - 2 - 3 -1 e geçip ortalığın tozunu attırabiliriz .
Melo ön liberoya daha yakın Selçuk'a nazaran ama hiçbir zaman bir ön libero olmadı.
Her ikisi de ne ön libero ne de forvet arkası zatenBen de bu takıma beyin lazım olduğunu söyledim geçen sayfada.
Heh şöyle ya . Biz de onu diyoruz zaten bas bas bağırıyoruz kaç haftadır burda . Ofansif Orta Saha mevkiine transfer yapıldığı takdirde ortalığın tozunu attıracağız . Eboue'yle falan uğraşmayı bırakıp Drenthe'ye yönelinirse kusursuz bir takım olma yolunda adım atılabilir .
ofansif orta saha olarak culio"yu kullanabilirler culio"ya simdi on libero demeyin hem sol acikda oynadi hem 4-2-3-1 sisteminde 3"lu bolgedeki ortada falan oynadi bence ortasaha transferine gerek yok yabanci bi sol bek turk bir tane sag bek birde arshavin olursa yeterli![]()
emre colak ile culio bence yeterli ofansif orta saha olarak para sacacagimiza emreyi kullansinlar
o konudada haklisin yasi genc oldugu icin guven meselesi falan oluyor en iyisi kayseri gaziantep eskisehir vesaire orta duzey anadolu kuluplerine gidip kiralik olarak kendini gelistirmesi lazim
Selçuk İnan Genç Milli Takımlarda ofansif orta saha olarak oynadı çoğu zaman. Hatta 10 numarayı giyerdi. Zaman içinde evrildi tabi ofansiflikten. Ayhan Akman gibi.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Emre Çolak'ın harika bir potansiyeli var şans verilmesi lazım
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
4-4-2'de zaten 10 numara olmaz, Selçuk oyun kurar, 2. forvet rolündeki oyuncu da hücum ile orta saha arasındaki bağlantıya yardım eder. Her taktikte 10 numara olması gerekmiyor.