Sayfa 21 / 61 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 1807 sonuç

Konu: TBL Transfer Dosyası

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Beşiktaş Deron Williams transferini resmi olarak açıkladı. FIBA'dan onay çıkması bekleniyor. / Ntv Spor
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Jasaitis Telekom'da.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

erginataman ergin ataman
    En cok mrk ettiginiz kobe transferine gelince, gorusmeler ve bu transfer icin ozel sponsor arayisi dvm ediyor. Kobe bjk da oynamak istiyor.

Yok artık

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kobe ile anlaşıldığı söyleniyor. Harbi yok artık

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Lokavt bitene kadar normal sezonda Beşiktaş 1. olacak gibi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kobe Demirören'e mesaj atmış "Başkanım beni al"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Saçmalıktan başka bir şey değil Beşiktaş Basketbol şubesinin yaptığı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İyi transfer güzel de, Play-off larda olmayacak bir oyuncu için, sadece normal sezonda oynayacak diye o kadar para verilir mi?

Ancak BJK'nin yöntemi de bu bunu eleştirmek çok da doğru değil.. Amacı başarı değil çünkü.. Yoksa CSKA lar, Panathinaikoslar bilmiyo mu Kobe'yi almayı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ntvspor NTV SPOR
    Zaza: Beşiktaş ile şartlarda anlaşamadık http://dlvr.it/cChFH

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Kobe gelsin, hiç değilse gözümüz gönlümüz açılır. Katılıyorum ligin sadece Play-Off kısmı önemliyken Play-Off'a kalamayacak bir adama dünya para vermek akıl işi değil bence. Ha Beşiktaş Basketbol Şubesi sadece şov amaçlı takım kurup, göze hoş gelmek gibi bir misyon ediniyorsa onu bilemem.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ergin Ataman bu konuda, ''lokavt bitince yerlerine Avrupa'dan onları aratmayacak isimleri kadromuza katacağız'', demişti açıklamalarının birinde. Yani, Ergin Ataman da bazı şeyleri düşünüyor merak etmeyin.

Siz de, Türkiye'ye normal şartlarda hiçbir zaman gelemeyecek Deron Williams'ı, Kobe Bryant'ı az bir süre de olsa izlemenin keyfine varın, bırakın o işleri Ergin Hoca ve yönetim düşünsün.

İşin maddi boyutuna gelince, hepsi sponsor tarafından karşılanacak. Ayrıca, dünya üzerinde sadece Beşiktaş açısından değil, tüm Türkiye açısından müthiş bir prestij ve reklam kazancı olacaktır böyle isimlerin gelmesi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Avrupa'da Deron Williams ve Kobe Bryant'ı aratmayacak bir isim var mı ki ?

Beşiktaş'ın amacı başarı yakalamak değil zaten basketbol şubesinde. Reklam falan oluyor güzel de keşke başarılarımızla reklamı olsa ülkemizin böyle olunca Katar gibi görünüyor ülke.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ergin Ataman bu konuda, ''lokavt bitince yerlerine Avrupa'dan onları aratmayacak isimleri kadromuza katacağız'', demişti açıklamalarının birinde. Yani, Ergin Ataman da bazı şeyleri düşünüyor merak etmeyin.

Siz de, Türkiye'ye normal şartlarda hiçbir zaman gelemeyecek Deron Williams'ı, Kobe Bryant'ı az bir süre de olsa izlemenin keyfine varın, bırakın o işleri Ergin Hoca ve yönetim düşünsün.

İşin maddi boyutuna gelince, hepsi sponsor tarafından karşılanacak. Ayrıca, dünya üzerinde sadece Beşiktaş açısından değil, tüm Türkiye açısından müthiş bir prestij ve reklam kazancı olacaktır böyle isimlerin gelmesi.
    Prestij ve reklam açısından çok iyi transfer zaten, para ödenmeyecek olması da cabası..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eng1n View Post

Beşiktaş'ın amacı başarı yakalamak değil zaten basketbol şubesinde. Reklam falan oluyor güzel de keşke başarılarımızla reklamı olsa ülkemizin böyle olunca Katar gibi görünüyor ülke.
    Katar kısmına katılmıyorum.Kobe Bryant'ın transferi,C.Ronaldo'nun transferi gibi bir şey.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Katar kısmına katılmıyorum.Kobe Bryant'ın transferi,C.Ronaldo'nun transferi gibi bir şey.
    İmzamı atarım.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Şahsım adına gelmelerini isterim açıkcası. Türkiyede Kobe, Deron gibi isimleri izlemek fikri bile güzel yalnız unutulan nokta şu. Birincisi onları aratmayacak bir isim Avrupada bulamazsın ikincisi heleki play-off döneminde bırak aratmayacak ismi iyi isimler bile alınamaz bence. Biz Mirsad gibi bi adamın yokluğunda May'i almıştık nedenide alınabilecek isimlerin kısıtlılığı bence bu kadar emin konuşmamak gerek (: Ama yinede dediğimin arkasındayım ben şahsen bu isimler gelsin isterim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serhat Çetin Beşiktaş'ta kaldı. İstediğini almış Serhat abim

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by eng1n View Post

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Şahsım adına gelmelerini isterim açıkcası. Türkiyede Kobe, Deron gibi isimleri izlemek fikri bile güzel yalnız unutulan nokta şu. Birincisi onları aratmayacak bir isim Avrupada bulamazsın ikincisi heleki play-off döneminde bırak aratmayacak ismi iyi isimler bile alınamaz bence. Biz Mirsad gibi bi adamın yokluğunda May'i almıştık nedenide alınabilecek isimlerin kısıtlılığı bence bu kadar emin konuşmamak gerek (: Ama yinede dediğimin arkasındayım ben şahsen bu isimler gelsin isterim.
    Ergin Ataman'ın anlatmak istediği; verimlilik açısından, takıma sağlayacağı yarar açısından onları aratmayacak isimlerdir. Benim görüşüm bu yönde. Yoksa, ben de biliyorum bu ikilinin yerini hiç kimsenin dolduramayacağını. En azından isim olarak.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Play-Offlara kadar kalbur üstü oyuncular bulmak çok zordur. Orta seviye basketçiler bi nebze artık (:

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bide bana bu Play-off'ta neden oynamayacaklar mevzusunu anlatabilir misiniz ? (Bilmediğim için soruyorum),Lokavt tarihiyle filan mı ilgili ? Belli oldu mu lokavtın biteceği tarih ?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Bide bana bu Play-off'ta neden oynamayacaklar mevzusunu anlatabilir misiniz ? (Bilmediğim için soruyorum),Lokavt tarihiyle filan mı ilgili ? Belli oldu mu lokavtın biteceği tarih ?
    Bütün sezon sürmeyeceği tahmin ediliyor. 3-6 ay arasında süreceği tahmin ediliyormuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Bütün sezon sürmeyeceği tahmin ediliyor. 3-6 ay arasında süreceği tahmin ediliyormuş.
    Ha yani sadece tahmin. Belli bir şey yok o zaman. Lokavt 1 yıl sürerse...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    C.Ronaldo'nun oynadığı lig 1 yıl kapansa o süre içinde başka takımda oynayabilir olması ve C.Ronaldo'nun parayı seçerek Amerika'ya veya Katar'a gitmesi gibi bir şey bu.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Ha yani sadece tahmin. Belli bir şey yok o zaman. Lokavt 1 yıl sürerse...
    O zaman Nedim senin dediğine görede kumar oluyor bu transferler. Ya tutarsa (:

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    O zaman Nedim senin dediğine görede kumar oluyor bu transferler. Ya tutarsa (:
    İyi de Faruk,D-Will ve Kobe Iverson gibi bitik gelmiyorlar ki. Reklamın yanında performansta vereceklerdir bence. Bu yüzden ligi sabırsızlıkla bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nedim valla Kobe'yle D-Will'in sadece ligde oynayacak olması benim de işime gelir. Mis gibi Kobe'yi D-Will'i canlı izlerim, play-off'larda da olmayacakları için 1 rakibimiz elenmiş olur Emin konuşmamın sebebi de bütün sezonda oynamayan Kobe'nin Deron Williams'ın arkasında beklemiş bir oyuncuyu kalkıp siz direkt play-off'larda oynatırsanız 25-30 dakika o adam tabir-i caizse çuvallar. Basketbolda, basketbolcunun maç oynaması çok önemlidir. Ergin Ataman Kobe'yle Deron Williams'ın arkasını dolduracağız diyor ama daha geçen gün göndermeye çalıştığı Serhat Çetin'i tekrar takıma almak zorunda kaldı. Kalibreli olup da tüm sezonda yedek beklemeyi kabul edecek adam olduğunu sanmıyorum ben.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Hala anlamadım ben bu play-off'ta oynamama işini Neyse bekleyelim,görelim

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

NBA gibi bir organizasyonu 1 sene oynatmadan duramazlar. Orta yol bulunur, bir süre sonra başlar tekrar. Bu transfer edilen oyuncuların sözleşmesinde de kesinlikle NBA'ya geri dönme maddesi bulunur. O yüzden bu oyuncular Nisan'ı, Mayıs'ı görmez Türkiye'de. Benim tahminim Ocak'ı bile görmezler. Play-off'larda oynamama durumu bu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

geçen sene iverson gelince endonezyada bile Beşiktaş forması satılmıştı iverson yazılı.Eğer kobe gelirse formamız uzayada gider artık
    eto'o bitmiş.

Sayfa 21 / 61 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon

Mesaj Yetkileri