Beşiktaş Deron Williams transferini resmi olarak açıkladı. FIBA'dan onay çıkması bekleniyor. / Ntv Spor
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Jasaitis Telekom'da.
erginataman ergin ataman
En cok mrk ettiginiz kobe transferine gelince, gorusmeler ve bu transfer icin ozel sponsor arayisi dvm ediyor. Kobe bjk da oynamak istiyor.
Yok artık![]()
Kobe ile anlaşıldığı söyleniyor. Harbi yok artık![]()
Lokavt bitene kadar normal sezonda Beşiktaş 1. olacak gibi.![]()
Kobe Demirören'e mesaj atmış "Başkanım beni al"
Saçmalıktan başka bir şey değil Beşiktaş Basketbol şubesinin yaptığı.
İyi transfer güzel de, Play-off larda olmayacak bir oyuncu için, sadece normal sezonda oynayacak diye o kadar para verilir mi?
Ancak BJK'nin yöntemi de bu bunu eleştirmek çok da doğru değil.. Amacı başarı değil çünkü.. Yoksa CSKA lar, Panathinaikoslar bilmiyo mu Kobe'yi almayı
ntvspor NTV SPOR
Zaza: Beşiktaş ile şartlarda anlaşamadık http://dlvr.it/cChFH
Bence Kobe gelsin, hiç değilse gözümüz gönlümüz açılır.Katılıyorum ligin sadece Play-Off kısmı önemliyken Play-Off'a kalamayacak bir adama dünya para vermek akıl işi değil bence. Ha Beşiktaş Basketbol Şubesi sadece şov amaçlı takım kurup, göze hoş gelmek gibi bir misyon ediniyorsa onu bilemem.
Ergin Ataman bu konuda, ''lokavt bitince yerlerine Avrupa'dan onları aratmayacak isimleri kadromuza katacağız'', demişti açıklamalarının birinde. Yani, Ergin Ataman da bazı şeyleri düşünüyor merak etmeyin.
Siz de, Türkiye'ye normal şartlarda hiçbir zaman gelemeyecek Deron Williams'ı, Kobe Bryant'ı az bir süre de olsa izlemenin keyfine varın, bırakın o işleri Ergin Hoca ve yönetim düşünsün.
İşin maddi boyutuna gelince, hepsi sponsor tarafından karşılanacak. Ayrıca, dünya üzerinde sadece Beşiktaş açısından değil, tüm Türkiye açısından müthiş bir prestij ve reklam kazancı olacaktır böyle isimlerin gelmesi.
Avrupa'da Deron Williams ve Kobe Bryant'ı aratmayacak bir isim var mı ki ?
Beşiktaş'ın amacı başarı yakalamak değil zaten basketbol şubesinde. Reklam falan oluyor güzel de keşke başarılarımızla reklamı olsa ülkemizin böyle olunca Katar gibi görünüyor ülke.
Şahsım adına gelmelerini isterim açıkcası. Türkiyede Kobe, Deron gibi isimleri izlemek fikri bile güzel yalnız unutulan nokta şu. Birincisi onları aratmayacak bir isim Avrupada bulamazsın ikincisi heleki play-off döneminde bırak aratmayacak ismi iyi isimler bile alınamaz bence. Biz Mirsad gibi bi adamın yokluğunda May'i almıştık nedenide alınabilecek isimlerin kısıtlılığı bence bu kadar emin konuşmamak gerek (: Ama yinede dediğimin arkasındayım ben şahsen bu isimler gelsin isterim.
Serhat Çetin Beşiktaş'ta kaldı. İstediğini almış Serhat abim![]()
Ergin Ataman'ın anlatmak istediği; verimlilik açısından, takıma sağlayacağı yarar açısından onları aratmayacak isimlerdir. Benim görüşüm bu yönde. Yoksa, ben de biliyorum bu ikilinin yerini hiç kimsenin dolduramayacağını. En azından isim olarak.![]()
Play-Offlara kadar kalbur üstü oyuncular bulmak çok zordur. Orta seviye basketçiler bi nebze artık (:
Bide bana bu Play-off'ta neden oynamayacaklar mevzusunu anlatabilir misiniz ? (Bilmediğim için soruyorum),Lokavt tarihiyle filan mı ilgili ? Belli oldu mu lokavtın biteceği tarih ?
Nedim valla Kobe'yle D-Will'in sadece ligde oynayacak olması benim de işime gelir. Mis gibi Kobe'yi D-Will'i canlı izlerim, play-off'larda da olmayacakları için 1 rakibimiz elenmiş olurEmin konuşmamın sebebi de bütün sezonda oynamayan Kobe'nin Deron Williams'ın arkasında beklemiş bir oyuncuyu kalkıp siz direkt play-off'larda oynatırsanız 25-30 dakika o adam tabir-i caizse çuvallar. Basketbolda, basketbolcunun maç oynaması çok önemlidir. Ergin Ataman Kobe'yle Deron Williams'ın arkasını dolduracağız diyor ama daha geçen gün göndermeye çalıştığı Serhat Çetin'i tekrar takıma almak zorunda kaldı. Kalibreli olup da tüm sezonda yedek beklemeyi kabul edecek adam olduğunu sanmıyorum ben.
Hala anlamadım ben bu play-off'ta oynamama işiniNeyse bekleyelim,görelim
NBA gibi bir organizasyonu 1 sene oynatmadan duramazlar. Orta yol bulunur, bir süre sonra başlar tekrar. Bu transfer edilen oyuncuların sözleşmesinde de kesinlikle NBA'ya geri dönme maddesi bulunur. O yüzden bu oyuncular Nisan'ı, Mayıs'ı görmez Türkiye'de. Benim tahminim Ocak'ı bile görmezler. Play-off'larda oynamama durumu bu.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
geçen sene iverson gelince endonezyada bile Beşiktaş forması satılmıştı iverson yazılı.Eğer kobe gelirse formamız uzayada gider artık![]()
eto'o bitmiş.