1 ile 30 arası toplam 140 sonuç

Konu: nannar'ın Taktik Atölyesi

Hybrid View

orta sahada ve forvette ciddi sıkıntım var,malum param yetmedi oralara (: yine de elimdeki kadro iyi götürüyor şimdilik.. 2.sezona lukaku'yla filan anlaştım (: bu sezon taktik değiştirmeden devam edeceğim ama match prepition(artık ne kadar doğruysa)da takıma alıştırmaya şimdiden başlamalıyım ki hazırlık dönemini taktik uyumu filan gibi şeylerle geçirmeyelim..

şimdi anladığım kadarıyla;
    1-Önce takımımızı ve oyuncularımızı tanıyıp ona göre şeyler isteyeceğiz,
    2-rakibi tanıyacağız(nerede iyiler,nerede kötüler,geniş mi oynuyorlar,ortadan mı atak yapıyorlar)

ama ben bunları yaparken aynı şeyleri rakiplerimde yapacak..

hocam büyük rakiplere karşı oynadığımızda;bekleri sık sık ileri göndermemeliyiz bunu acı tecrübelerimden biliyorum (:

peki;orta sahada ön libero mevkiinde annan var.. fiziği,top kapması,markajı,pası ve zihinsel özellikleri oldukça iyi durumda.. kendisini klansik ön libero mu oynatmalıyım,aynı bölgede mücadeleci orta saha mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by onurtayfun View Post
    orta sahada ve forvette ciddi sıkıntım var,malum param yetmedi oralara (: yine de elimdeki kadro iyi götürüyor şimdilik.. 2.sezona lukaku'yla filan anlaştım (: bu sezon taktik değiştirmeden devam edeceğim ama match prepition(artık ne kadar doğruysa)da takıma alıştırmaya şimdiden başlamalıyım ki hazırlık dönemini taktik uyumu filan gibi şeylerle geçirmeyelim..

şimdi anladığım kadarıyla;
    1-Önce takımımızı ve oyuncularımızı tanıyıp ona göre şeyler isteyeceğiz,
    2-rakibi tanıyacağız(nerede iyiler,nerede kötüler,geniş mi oynuyorlar,ortadan mı atak yapıyorlar)

ama ben bunları yaparken aynı şeyleri rakiplerimde yapacak..

hocam büyük rakiplere karşı oynadığımızda;bekleri sık sık ileri göndermemeliyiz bunu acı tecrübelerimden biliyorum (:

peki;orta sahada ön libero mevkiinde annan var.. fiziği,top kapması,markajı,pası ve zihinsel özellikleri oldukça iyi durumda.. kendisini klansik ön libero mu oynatmalıyım,aynı bölgede mücadeleci orta saha mı?

Rakip kanatlardan 2 oyuncu ile yani DL+ML ya da DL+AML gibi aynı kanattan 2 oyuncu ile geliyorsa beklerini ileri çıkarırsan mutlaka sorun yaşarsın Fakat kanatsız takımlarda bekleri çıkar ileriye.Annan'dan ziyade rakibin dizilişine göre ayarlarını değiştirmeden saha içindeki yerini değiştirebilirsin oyuncularının.Mesela rakip ofansif ortasaha kullanımıyor ve kanatlardan geliyorsa,DMC kullanmak yerine orta sahaya çekeren ordaki pas trafiğini engelleyebilirsin rakibin. Ama eğer AMC kullanıyorsa mutlaka 1 dmc lazım ben yeni sistemdeki oyuncu rollerini anlıyor olsam da eski sistmde taktik yaptıgım için direk rol söyleyemiyorum.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri