1 ile 30 arası toplam 579 sonuç

Konu: Lucid Rüya (Rüyaya hakim olabilmek) "9 Kişi Başardı"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla ilgimi çekti.Uzun yazı okumayı pek sevmem.Okumaya başladım ama zararları kısmına kadar devam ettim.Oradan sonra bunları göze alamayacağım için devam etmeme gerek olmadığını düşündüm.

Bazen rüyada olduğumu hissedebiliyorum.Bazen bu rüyalarda kararları bilincim yerindeyken alabiliyorum.Genelde hatırlarım gördüğüm rüyaları.Yalnız bende bir sıkıntı var.Gerçi herkeste oluyordur o.Mesela bir ara Lord of the Rings oyununa acayip sarmıştım.Rüyalarımda sürekli bu oyunla ilgili saçma sapan şeyler görüyorum.Uyanıyorum,çünkü görmek istemiyorum artık.Tekrar yatıyorum yine aynı şeyler.Geçenlerde Harry Potter serisini en baştan seyrettim 1-2 günde.Yine aynı sıkıntı.Hiç sevmiyorum bu durumu.

Forumdan birisi "Ben rüyalarımı kontrol edebiliyorum" diye bir yazı yazmıştı bi ara. Ama kim olduğunu nerede yazdığını hatırlamıyorum.
    EreN. Hatta örnek olarak rüyasında köpek saldırdığında elinde sopa oluşturabildiğini söylemişti.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 27.Temmuz.2011 at 04:09
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post

EreN. Hatta örnek olarak rüyasında köpek saldırdığında elinde sopa oluşturabildiğini söylemişti.
    Aklımda EreN'in söylediğine dair bir tahmin vardı ama emin olmadığım için yazmamıştım. Meğer doğruymuş

Yatışa geçiyorum ve deniyorum. 5-6 saat uyuyacağım. Umarım rüya görürüm
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Valla ilgimi çekti.Uzun yazı okumayı pek sevmem.Okumaya başladım ama zararları kısmına kadar devam ettim.Oradan sonra bunları göze alamayacağım için devam etmeme gerek olmadığını düşündüm.

Bazen rüyada olduğumu hissedebiliyorum.Bazen bu rüyalarda kararları bilincim yerindeyken alabiliyorum.Genelde hatırlarım gördüğüm rüyaları.Yalnız bende bir sıkıntı var.Gerçi herkeste oluyordur o.Mesela bir ara Lord of the Rings oyununa acayip sarmıştım.Rüyalarımda sürekli bu oyunla ilgili saçma sapan şeyler görüyorum.Uyanıyorum,çünkü görmek istemiyorum artık.Tekrar yatıyorum yine aynı şeyler.Geçenlerde Harry Potter serisini en baştan seyrettim 1-2 günde.Yine aynı sıkıntı.Hiç sevmiyorum bu durumu.

işte tam bu var bende ama hep kabus.

ben 19 yaşındayım kendimi bildim bileli iyi rüya görmem

Mesaj Yetkileri