1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Tek sebep güvenlik yani
    Evet,tek sebep güvenliğin o taraftara çok sert davranması.(O ilk taraftarın sahaya girmesini doğru bulmuyorum.Fakat Umut Abinin de dediği gibi öyle etkiye böyle tepki.) Basına gösterilen tepki ile sahaya girilmesini karıştırmayın,2si birbirinden tamamen farklı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Evet,tek sebep güvenliğin o taraftara çok sert davranması.(O ilk taraftarın sahaya girmesini doğru bulmuyorum.Fakat Umut Abinin de dediği gibi öyle etkiye böyle tepki.) Basına gösterilen tepki ile sahaya girilmesini karıştırmayın,2si birbirinden tamamen farklı.
    Nasıl tek sebep güvenlik oluyor? O adam sahaya girmeseydi o olaylar hiç yaşanmayacaktı.Sanki güvenlikler adamı tribünden indirip dövmüş gibi konuşuyorsunuz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Nasıl tek sebep güvenlik oluyor? O adam sahaya girmeseydi o olaylar hiç yaşanmayacaktı.Sanki güvenlikler adamı tribünden indirip dövmüş gibi konuşuyorsunuz.
    Oda sahaya girdi diye zormu kullanması gerekiyor?
    Stadda ne kadar aciz olduklarını herkes çok iyi biliyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Oda sahaya girdi diye zormu kullanması gerekiyor?
    Stadda ne kadar aciz olduklarını herkes çok iyi biliyor...
    Aslına bakarsan ben olayların görüntülerini bile seyretmedim.Tekme tokat mı dövmüş güvenlik,yoksa yaka paça mı dışarı çıkartmışlar bir fikrim yok.Ama güvenliğin yaptığı doğru diye savunmuyorum.Sadece Fenerbahçe taraftarının bütün yaşanılanları güvenliğe bağlamasının yanlış bir bakış açısı olduğunu söylüyorum.Yarın öbür gün ceza aldığınızda da,bütün suç güvenlikte kardeşim,biz neden ceza alıyoruz diyebilirsiniz bu bakış açısıyla.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri