Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Benfica kazanır

12 44.44%
  • Berabere biter

8 29.63%
  • Trabzonspor kazanır

7 25.93%
1 ile 30 arası toplam 94 sonuç

Konu: Benfica - Trabzonspor | Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu 1. Maçı

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Turu büyük ihtimalle kaybettik ama bana takım ümit verdi. Yeni transferlerden Zokora zaten beklediğimiz gibiydi bu sezon takıma büyük katkı sağlayacağından şüphem yok, Henrique fiziğini kullanışıyla tekniğiyle beni şimdiden büyüledi, Adrian'ında pasları ortasadaki ondan beklemediğim düzeydeki mücadelesi oldukça iyiydi ve son olarak Cerluska kendi mevkisinde oynamasa bile gayet iyi bir performans sergiledi. Bu takım birbirine alışınca bence ligde yine zirveyi zorlarız.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Turu büyük ihtimalle kaybettik ama bana takım ümit verdi. Yeni transferlerden Zokora zaten beklediğimiz gibiydi bu sezon takıma büyük katkı sağlayacağından şüphem yok, Henrique fiziğini kullanışıyla tekniğiyle beni şimdiden büyüledi, Adrian'ında pasları ortasadaki ondan beklemediğim düzeydeki mücadelesi oldukça iyiydi ve son olarak Cerluska kendi mevkisinde oynamasa bile gayet iyi bir performans sergiledi. Bu takım birbirine alışınca bence ligde yine zirveyi zorlarız.
    Zaten şuan ki sorunumuz belli.Savunma göbeği ve Hedef forvet.Her zaman bu kontra oynama araya top atma muhabbeti yemez.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Zaten şuan ki sorunumuz belli.Savunma göbeği ve Hedef forvet.Her zaman bu kontra oynama araya top atma muhabbeti yemez.
    Henrique bence hedef forvet oynar çok rahat. Fiziğiyle, tekniğiyle bize çok şey katacak.

Mesaj Yetkileri