1 ile 30 arası toplam 241 sonuç

Konu: Kendini Gerçekleştiren Kehanet [Sezon 4 - Kupa 11]

Hybrid View

çok iyi gidiosun euro cup gelir inşalllah

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by namocuq View Post
    Sen beni yanlış anladın. Transfer ettiğin oyuncuların yerine onlar kadar iyi,daha az tercih edilen ( belkide bilinmeyen ) ucuz transfer ücretleriyle ve galatasaray'a rahatlıkla gelebilecek oyuncular sölerim.benim anlatmak istediğim şu. Herkez Ahmet'i alıyo diye sende onu alma. Mehmet'i dene. Yada Araştır Hasan'ı bul Hüseyin'i bul... Bi hata/kusur işlediysem affola. Sadece fikirlerim bunlar...
    Hatalık, kusurluk bir durum olmadı. Transfer noktasına farklı bir bakış açısı getirdin. Mesela Kayserispor kariyeri yaparken Hector Güelmo diye bir oyuncu vardı. Leblebi gibi gol atıyor denir ya o şekilde gol atıyordu. Kayserispor ile neredeyse Uefa'yı alıyordum. Sen bu tarz ucuz ama iş yapan isimlerin getirilmesinden yanasın. Benim bu kariyerdeki amacım ise daha farklıdır. Ucuz ama tutacak oyuncuların riskini almadan bilindik ve bana para kazandıran oyuncuları tercih ettim. İlerleyen dönemde bu adamları satıp mali yönden çok iyi yerlere gelmeyi düşünüyorum. Şuan bile Tottenham, Milan gibi takımları geride bıraktım.

Quote Originally Posted by merhaba917 View Post
    çok iyi gidiosun euro cup gelir inşalllah
    Almayı çok istiyorum. Çünkü (Galatasaray ve benzeri takımlarda) 20 yıl üst üste şampiyon olduğum 20 yılda 15 defa yerel kupa kazandığım olmuştur ama ilk sezonlarda hiç Avrupa kupası alamadım. 2010'da başladıysam 2020'lerde Avrupa kupası kazanmışımdır. Bu kariyerde inşallah 2 sezon içinde alacağım.

Mesaj Yetkileri