Trabzon halil altintopun attigi gol ile durumu 1-1"e getirdi
Trabzon halil altintopun attigi gol ile durumu 1-1"e getirdi
Bu günde bir hazırlık maçında 2-1 kazanmışız.2 golde Burak'tan gelmiş.
trabzon su an genk ile oynuyor gercekten cok guzel top oynuyorlar goze hos geliyor senol gunes faktoru her zaman...
Genk bu maçtan sonra bence başvurusunu geri çeksin
aykut yerden vurdu paul henrique topa dokunarak takimini 1-0 one gecirdi
Bu sene Umut'u aramayız gibi, Halil iyi kaçırıyor karşı karşıya. Defansın göbeğinde de sıkıntıdayız. ama bunlar dışında takım harika görünüyor.
Zaten takımın iki tane sorunlu mevkisi vardı.1 savunma göbek.2 forvet.
Egemen bırakıp gitmese belkide savunmada sorun yaşamazdık.Forvete de yıllardır çare bulamadık ona yanıyorum![]()
Alman yetkilier yüzünden PAOK maçı iptal olmuş sanırım.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Takımımız yurt dışındaki son hazırlık maçını 17 Temmuz Pazar günü Belçika'nın Charleroi takımına karşı yapacak.
Almanya'nın Krefeld şehrindeki Grotenburg Stadı’nda oynanacak olan müsabaka TSİ 20.00’de başlayacak.
savunmada SIKINTI gormuyorum trabzonun ben bu sene gene bomba gibi geliyorlar gercekten goze hos gelir bir futbol oynatiyor senol gunes..
Zokara"yi hazirlik maclarinda izliyorum gercekten cok cabuk takima uyum sagladi selcugun yerinin doldururmu cok rahat doldurur...
Burak'tan özveri!
Bordo-Mavili takımına başarılı oyuncusu- Burak Yılmaz, yerli yıldızların bir bir takımdan ayrıldığı dönemde sergilediği tavırla camianın takdirini kazandı.
24/07/11 09:01
![]()
HTSPOR
Trabzonspor Kulübünden yıllık 3 milyon Euro talep eden Burak’a, başkan Sadri Şener, tavan ücret olan 1 milyon 750 bin Euro önerdi. Yapılan teklifi bir süre değerlendiren Burak Yılmaz, Trabzonspor’da kalmayı seçti. Golcü oyuncunun yıllık 3 milyon Euro’luk talebini rafa kaldırıp, yönetimin 1 milyon 750 bin Euro’luk teklifini kabul etmesi yönetimi sevindirdi.
Bir anlamda 1 milyon 250 bin Euro’yu hiçe sayan Burak, Pazartesi günü saat 14:15’te Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenecek törenle yeni sözleşmesini imzalayacak.
Bugünlere Trabzonspor sayesinde geldiğini ve hocası Şenol Güneş’in kendisine büyük güven duyup oynattığını belirten Burak, “Herkese teşekkür ediyorum. Ben de Trabzonsporlular’ı mahcup etmediğime inanıyorum. Hedefimiz tabii ki şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek olacaktır” şeklinde konuştu.
Trabzonspor - Sivasspor maçında birkaç seyirci sahaya girdiğinde kaç maç ceza almıştı Trabzonspor?
So what?
Saike
İkisi farklı şeylerdi Şemsi. Trabzonspor - Sivasspor maçında oyunculara saldırıldı. Fenerbahçe - Shakhtar maçında oyuncular veya hakeme yönelik herhangi bir saldırı olmadı; sadece güvenliklere yönelik saldırı vardı. Denilebilir ki futbolcu insan da güvenlik insan değil mi ? Orası öyle ancak futbolcular ve hakemler oyunun ana unsuru, diğerleri yancı durumunda. Örnek verecek olursak; tribünden atılan çakmak güvenlik, top toplayıcı çocuk veya rakip takım taraftarına zarar verirse cezası farklı; hakeme, futbolcuya, teknik direktöre gelirse büyük ihtimalle cezası farklı olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Söylediklerin doğru olabilir Kaptan fakat yanlış hatırlamıyorsam Trabzonspor'un maçında 1-2 kişi girmişti,sizin maçta bir sürü adam girdi sahaya.Talimatnamede bu işin açıklaması nedir orasını da bilmiyorum doğrusu.En baştada belirttiğim gibi federasyon yönetimi de değişti.Karşılaştırma yapmak pek sağlıklı değil.
So what?
Saike
Fenerbahçe'nin durumu ne bilmiyorum ama bize verilen ceza çok ağırdı.
Benfica maçında verilmeyen penaltıyı resmi site bir başlık altında sayfaya taşımış bu çok yanlış.Böyle bir habere gerek yoktu.
Olaylar acayip karışmış bizim klübün düşme gibi bi ihtimali var mı ?
Yattara ağır suçlamalarda bulundu;
http://www.spor61.net/yattara-agir-s...undu-4930h.htm
100.yılımıza daha 66 sene var inşallah görmek nasip olur![]()
"Eşleşmek istediğim son takım Trabzonspor'du"
5 Ağustos 2011 16:15 | NTV Spor ve Ajanslar
UEFA Avrupa Ligi Play-Off'unda Trabzonspor ile eşleşen İspanya'nın Athletic Bilbao takımının futbolcularından Carlos Gurpegi, "Eşleşmek istediğim son takım Trabzonspor'du" dedi.
![]()
UEFA Avrupa Ligi Play-Off'unda Trabzonspor ile eşleşen İspanya'nın Athletic Bilbao takımının futbolcularından Carlos Gurpegi, bordo mavili ekibi değerlendirdi.
Gurpegi, Trabzonspor ile eşleşmelerinin ardından düzenlediği basın toplantısında, "Antrema çıkmadan önce, bize çıkabilecek 5 takımı biliyorduk ve benim görüşüme göre bunların arasından eşleşmek istediğim en son takım Trabzonspor'du. Güçlü bir takım ve özellikle sahasında zorlular" diye konuştu.
2004-2005 sezonunda, UEFA Kupası 1. turunda Trabzonspor'a karşı oynadıkları maça atıfta bulunan Gurpegi, "3-2'lik o ilk maçı çok iyi hatırlıyorum. 3-0 kaybediyorduk ve tüm sezonki çalışmalarımızın uçup gittiğini düşünüyorduk, daha sonra yanlış hatırlamıyorsam iki duran toptan goller geldi. Biri de benim golümdü. Daha sonra evimizdeki ikinci maçta ise güçlü olan bizdik. Öyle sanıyorum ki bizden rövanşı almak isteyeceklerdir. Çok açık ki, çok çok zor bir tur olacak" ifadesini kullandı.
Trabzonspor'un yeni futbolcularıyla birlikte oluşan takımı hakkında pek fikirleri olmadığını bildiren Gurpegi, bordo-mavililerin maç kasetlerini izleyeceklerini söyledi.
İspanyol futbolcu, "Bizimle oynadığı ilk elemeye oranla şu anda daha güçlü bir takım olduğunu biliyorum. Daha fazla parası var ve Zokora'yı transfer etmeleri de buna bir örnek. İyi bir takım. Zorlu bir tur olacağı kesin ama iyimser olmak gerekir. Biz turu geçmek istiyoruz" dedi.
Gurpegi ayrıca, ikinci maçın İspanya'da oynanacak olmasının kendileri açısından avantaj olduğunu kaydetti.
Yalniz Bilbao cok istikrarli bir takim. Adamlar senelerdir bir arada oynuyorlar. Evimizde kazanmamiz sart.
Trabzonspor maçlarını niye Avni Aker'de oynamıyor.Yıktılar mı ne oldu?Bugün Bilbao maçını TT Arena'da oynamak istiyorlar diye haber okudum.Benfica maçını hadi İstanbul'da oynadılarda Karadeniz'deki taraftarlarında avrupa kupası maçlarını izlemesi haklarıdır.Samsun,Rize felan oralarda oynayabilirler.
Bu Gençlik oyunları açılışında bozuldu zemin kapanış falanda derken düzelmedi heralde.
alınırken akyazıda yapılacak denilmişti ama olimpiyatlar bitti ortada daha bitmiş bir dolgu çalışması bile yok.
Son dakika : Trabzonspor Kulübü ve Başkanı Sadri Şener Açıklamaları nedeniyle pfdk'ya sevk edildi.