Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
Birazdan konu ofise taşınır veya silinir orada konuşursunuz diye tahmin ediyorum

Bu tür konularla yönetim pek forum içinde ikili konuşmalara girmiyor (:
Umarım bu konuyu silmezler. Çünkü çoğunluk bu durumdan şikayetçi.

Benim şikayetim konu dışı mesajlardan. Konu dışı mesajlar kuralına çok hassas davranılıyor diye düşünüyorum. Birisi bir şaka yapıyor biz şakaya cevap yazarken (Eğlenirken) bi bakmışız mesajlar silinmiş. Bu konu beni rahatsız ediyor. Rahat rahat şakalaşamıyoruz. Mesaj atarken "Acaba böyle mi yazsam yoksa şöylemi" "Acaba smile koysam mı , koymasam yanlış mı anlaşılır" gibi 40 fikir dolaşıyor kafamızda. Şaka yeri sadece kafe bölümü oldu. Diğer yerler resmi bir kurum gibi. Bu forumun daha aktif olması için, bu forumdakilerin daha iyi vakit geçirebilmeleri için şakalaşmalara izin verilmeli.

Tamam konu dışı mesaj atılmamalı ama konu dışından kasıt "Galatasaray transferleri konusunda Fenerbahçenin transferlerini konuşmak"tır diye düşünüyorum. Ya da konunun siyasete kayması. Hatta siyaset demişken orda da gariplik söz konusu. Siyasete bile biraz izin veriyor yöneticiler. Ama konu dışı mesajlarda bu kadar hassaslık neden ?