Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Mesajların silinmesi...

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Default Mesajların silinmesi...

Öncelikle nasıl başlayacağımı bilmiyorum.
    Sıkıyönetim ilân edilmiş gibi. Kimse bir konuda görüşünü belirtemiyor.

İnsanlar hiç tartışmasınlar, aynı şeyi düşünsünler mi maksat ?
    Yoksa forumun refahı mı ? Madem forumun refahı bu üyelere bir mesaj yazmak için 40 takla attırmanın alemi nedir ?

Sorgusuz sualsiz neden belirtilmeden, mesajlar siliniyor. Yani elbette bazı mesajlar silinir. Ama insanlar herhangi bir konuda, o konuyla ilgili, genel kabul görmemiş-farklı bir yorum getiremezler mi ?

Bu durum yönetici olduğum halde benim hoşuma gitmiyor, üyeler ne düşünüyor bilmiyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Birazdan konu ofise taşınır veya silinir orada konuşursunuz diye tahmin ediyorum

Bu tür konularla yönetim pek forum içinde ikili konuşmalara girmiyor (:
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

bir yöneticinin bu konuyu bizlerin de yorumunu atabileceği bi yere açması ne kadar güzel biraz daha esnek davranılabilse keşke
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Birazdan konu ofise taşınır veya silinir orada konuşursunuz diye tahmin ediyorum
    Tabi herşeyin belli bi düzeni var abi

Ben şahsım adına şikayetçiyim bu konuda ama görüşlerimizi bildirsek bile bişeyler değişcekmi orası meçhul işte.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

He birde şöyle bir durum var ;

Forum'da açılan bir alt başlık var '' Kara Tahta '' diye http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=406

Açılma sebebini ceza alan üyelerin neden ceza alındığına dair , neden atıldığına dair sebepler yazılıyor ve oradan isteyen istediğini görebiliyor cezalarla ilgili ama boşa açılmış gibi duruyor.Bugün dün gece forumda olan bir üyenin atıldığı gördüm ama sebebi nedir ne bilen var ne eden (:

Burasıda aktif hale getirilmeli bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

atılan üye kimmiş ki
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

william rookwod vardı ya

Oldukça rahatsız ve şikayetçi olduğum bir konu.Özellikle de bu soruşturma ile ilgili.Tamam siyaset konuşmak yasak bunu biliyorum,fakat bu soruşturmanın siyasete ne kadar bulaştığı belliyken buna yönelik mesajların silinmesi,tamamiyle kendimizi kandırmak oluyor.

Bu sabah soruşturma ile ilgili başbakanın açıklamalarını foruma yazdım.Üstelik bu 3.dalga başlamadan önce yapılan açıklamalardı.Yine de mesajımda hiçbir şekilde öznel bir ifade kullanmadım.Şu ana kadar silinen mesajlarımın hiç birinde herhangi bir kişiyi ya da bir kurumu suçlama,karalama veya birşeyle itham etme gibi bir durumum olmamasına rağmen.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Börk View Post
    william rookwod vardı ya
    haa hatırladım hayırlısı olsun.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    atılan üye kimmiş ki
    William Rookwood ; Dün gece turnuva konusunda tartışmaya girmişlerdi Cenker07 ve birkaç arkadaşla daha heralde o sebepten dolayı.

Aslında isimler önemli değil cezalı olup yazamayan insanlarda var mesela ama ceza sebepleri vs vs belli değil

Neyse ben daha fazla yazmayayım çıkmış 9'a inmez 8'e sonra ortalığı galeyana getiren CeNTeR_TR olmayalım (:

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Merhaba,

Üyelerimizin rahatsız olduğu konular için destek masası adını verdiğimiz bir alan kurduk. Bunu bir yöneticinin bilmemesi beni şaşırttı. Ama madem bunu tüm forum ile paylaşmak istedi, bu mesajı silmeyeceğiz.

Biz forum kurallarını yumuşatmak için adım atmaya razıyız, kimseyi forumdan soğutmak niyetinde değiliz. Maksadımız tartışma olsun ama hoşgörü sınırları içerisinde, malesef çoklu taraftar gruplarının yer aldığı bir platformda bunu uygulamak çok zor. Yıllardır konuşuluyor, yeri geliyor kurallar sert yeri geliyor kurallar yetersiz. Kuralları uygulama biçiminde hatalar olabilir, kendine haksızlık yapıldığını düşünen bunu üst yönetim ekibine belirtebilir, değerlendiririz, öncesinde de yaşandı, ileride de yaşanabilir. Biz sizi dinlemeye razıyız.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Aynen ya. İsrail ile ilgili bişey yazdık. Sanki siyasetin tavanına vurduk. Yapmayın Allah aşkına ya. Çok basit mesaj silinmeleri oluyor. Yada mesaj mı sildiniz. Mesaj atın o zaman. İşte Bafralı nickli kullanıcı şu mesajınız silinmiştir diye.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Neyse ben daha fazla yazmayayım çıkmış 9'a inmez 8'e sonra ortalığı galeyana getiren CeNTeR_TR olmayalım (:
    CeNTeR_TR kaç kere bu forumdan uzaklaştırıldın ben sayamadım ama nasıl davranman gerektiğini öğrenmen sevindirici : )
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu tür konularla yönetim pek forum içinde ikili konuşmalara girmiyor (:
    Umarım bu konuyu silmezler. Çünkü çoğunluk bu durumdan şikayetçi.

Benim şikayetim konu dışı mesajlardan. Konu dışı mesajlar kuralına çok hassas davranılıyor diye düşünüyorum. Birisi bir şaka yapıyor biz şakaya cevap yazarken (Eğlenirken) bi bakmışız mesajlar silinmiş. Bu konu beni rahatsız ediyor. Rahat rahat şakalaşamıyoruz. Mesaj atarken "Acaba böyle mi yazsam yoksa şöylemi" "Acaba smile koysam mı , koymasam yanlış mı anlaşılır" gibi 40 fikir dolaşıyor kafamızda. Şaka yeri sadece kafe bölümü oldu. Diğer yerler resmi bir kurum gibi. Bu forumun daha aktif olması için, bu forumdakilerin daha iyi vakit geçirebilmeleri için şakalaşmalara izin verilmeli.

Tamam konu dışı mesaj atılmamalı ama konu dışından kasıt "Galatasaray transferleri konusunda Fenerbahçenin transferlerini konuşmak"tır diye düşünüyorum. Ya da konunun siyasete kayması. Hatta siyaset demişken orda da gariplik söz konusu. Siyasete bile biraz izin veriyor yöneticiler. Ama konu dışı mesajlarda bu kadar hassaslık neden ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Aynen ya. İsrail ile ilgili bişey yazdık. Sanki siyasetin tavanına vurduk. Yapmayın Allah aşkına ya. Çok basit mesaj silinmeleri oluyor. Yada mesaj mı sildiniz. Mesaj atın o zaman. İşte Bafralı nickli kullanıcı şu mesajınız silinmiştir diye.
    Belki ben İsrailliyim o mesajdan rahatsız olmuş olabilirim;

Kural 7 => - Toplumları birbirine düşürecek, infial yaratacak mesajlar yazılması yasaktır.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Merhaba,

Üyelerimizin rahatsız olduğu konular için destek masası adını verdiğimiz bir alan kurduk. Bunu bir yöneticinin bilmemesi beni şaşırttı. Ama madem bunu tüm forum ile paylaşmak istedi, bu mesajı silmeyeceğiz.

Biz forum kurallarını yumuşatmak için adım atmaya razıyız, kimseyi forumdan soğutmak niyetinde değiliz. Maksadımız tartışma olsun ama hoşgörü sınırları içerisinde, malesef çoklu taraftar gruplarının yer aldığı bir platformda bunu uygulamak çok zor. Yıllardır konuşuluyor, yeri geliyor kurallar sert yeri geliyor kurallar yetersiz. Kuralları uygulama biçiminde hatalar olabilir, kendine haksızlık yapıldığını düşünen bunu üst yönetim ekibine belirtebilir, değerlendiririz, öncesinde de yaşandı, ileride de yaşanabilir. Biz sizi dinlemeye razıyız.
    Abi herşey iyi güzel de bunu tüm forum üyeleri ile konuşmadan bir sonuca varamazsınızki.Haksızmıyım yoksa ?

Bir üye gelir ofise konu açar sonra konu orada kapanır.Diğer üyelerin bundan haberi bile olmaz.Doğal olarak hergün en az 10 kişinin böyle konu açması lazım ofise kaldı ki bu 10 kişinin konusuda kapanır gider.Ama genel olarak konuşulduğu zaman en azından herkesin şikayeti ortaya konulmuş olur.

CeNTeR_TR kaç kere bu forumdan uzaklaştırıldın ben sayamadım ama nasıl davranman gerektiğini öğrenmen sevindirici : )
    Abi laf mı dokunuyor , yoksa hakketten takdir mi anlamadım ama şu konuya mesaj atan arkadaşların hiçbirine gelin msn'den saldıralım konuya gibi saçma bir düşünce içinde olmadım.Kaldı ki bu konuyu açan sizin yönetiminizden bir arkadaş Herkesde şikayetini dile getiriyor.

Bende düşüncelerimi yazdım ama dediğin gibi '' birçok kez ban yediğim için '' ben 1 dersem diğer arkadaşların 5 demesine gelir o yüzden küçük harflerle yazıyorum.Kaldı ki bir sakıncası yokdur heralde bunların

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kural 7 => - Toplumları birbirine düşürecek, infial yaratacak mesajlar yazılması yasaktır.
    İyide abi öyle bakarsan forumda pkklıda olabilir. Birbirimize düşmeyelim diye birşey yazamayacakmıyız.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Nedvedmania, çünkü buradaki hareketleriniz hep örnek teşkil ediyor.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Mustafa abi '' lan '' yazdım diye ceza aldığımı bilirim.

Peki o cezadan sonra tonlan ulan-ulen- vs. lafları duydum şimdi onlarda aynı şekilde ceza aldılar mı ya da o kişilerin mesajları silindi mi? Varmıdır böyle bir anlayış stili?

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ne diyim bilemedim valla. Haklısınız. O kadar derin düşünemedim ben.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Abi herşey iyi güzel de bunu tüm forum üyeleri ile konuşmadan bir sonuca varamazsınızki.Haksızmıyım yoksa ?

Bir üye gelir ofise konu açar sonra konu orada kapanır.Diğer üyelerin bundan haberi bile olmaz.Doğal olarak hergün en az 10 kişinin böyle konu açması lazım ofise kaldı ki bu 10 kişinin konusuda kapanır gider.Ama genel olarak konuşulduğu zaman en azından herkesin şikayeti ortaya konulmuş olur.
    Biz bu tip konuları diğer üyelerin ortasında tartışmayı tercih etmediğimiz için açtık dediğim gibi, 10 üye ile tartışmak ile 1 üye ile tartışma sonrası ortaya çıkan tablo aynı olmuyor, herkese laf yetiştirmek gibi : ) tabi sonuçta hatalarımızdan pay almasını biliriz fakat şu ön yargıyı bırakmak gerekiyor.

Abi laf mı dokunuyor , yoksa hakketten takdir mi anlamadım ama şu konuya mesaj atan arkadaşların hiçbirine gelin msn'den saldıralım konuya gibi saçma bir düşünce içinde olmadım.Kaldı ki bu konuyu açan sizin yönetiminizden bir arkadaş Herkesde şikayetini dile getiriyor.
    Hangi hissi verdiyse sana o olsun MSN'den saldırılsa ne olabilir ki ? Dilersen haber ver bizim tarzımız bu şekilde bir tartışma platformunda bulunmak değil. Daha öncede yaşandı bu tip şeyler.

Bende düşüncelerimi yazdım ama dediğin gibi '' birçok kez ban yediğim için '' ben 1 dersem diğer arkadaşların 5 demesine gelir o yüzden küçük harflerle yazıyorum.Kaldı ki bir sakıncası yokdur heralde bunların
    Düşüncelerini yazmakta her zaman serbestsin, kurallara uyduktan sonra sorun yok
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Merhaba,

Evet, ben bu alanlardan bîhaberim. Fakat bu yanlış yaptığım anlamına gelemez, gelmemeli. Ayrıca bilmeden de olsa tüm forumu ilgilendiren bir şey yapmış olmam beni sevindirdi.

Konular kilitleniyor, mesajlar siliniyor özel mesajlar atıyoruz; cevap alamıyoruz. Taraftar forumlarında ortalık elbette ateşlenecek, ağır ithamlar ve iftiralar olmadığı müddetçe bunun sakıncası nedir ?

Bir GS-FB maçında oyuncular birbirlerine nasıl giriyorlar mesela ? Profesyonel futbolcu bile bu ruhu taşıyor. Taraftar neden taşımasın. Birbirine girsin herkes demiyoruz, tabi ki. Bu da bu şekilde algılanmasın.

Zaten benim üstüne değindiğim nokta taraftarlık falan değil. Her alanda sanki böyle işliyor forum. İnsanların birbirleriyle tartışması çok normal. Küfürleşmesi abestir. Bunu engellemek yöneticilerin değil, öncelikle buradaki insanların şahsi karakterlerinin gereğidir. Bu karakteri barındırmıyorsa bir kişi, mesajı silinir cezasını alır, meydandan çekilir. Bunlar olağan şeyler. Ama en basit şeylerin bile silinmesi bilmiyorum, çok garip hoşuma gitmiyor açıkçası.

Ki sırf bu konu altında üyeleri de gözlemlerseniz, ne demek istediğimi anlarsınız.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    İyide abi öyle bakarsan forumda pkklıda olabilir. Birbirimize düşmeyelim diye birşey yazamayacakmıyız.
    Seninle İsrail ile PKK kıyasına girmeyeceğim

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Mustafa abi '' lan '' yazdım diye ceza aldığımı bilirim.

Peki o cezadan sonra tonlan ulan-ulen- vs. lafları duydum şimdi onlarda aynı şekilde ceza aldılar mı ya da o kişilerin mesajları silindi mi? Varmıdır böyle bir anlayış stili?
    Şikayet ettin mi ?
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Biz bu tip konuları diğer üyelerin ortasında tartışmayı tercih etmediğimiz için açtık dediğim gibi, 10 üye ile tartışmak ile 1 üye ile tartışma sonrası ortaya çıkan tablo aynı olmuyor, herkese laf yetiştirmek gibi : ) tabi sonuçta hatalarımızdan pay almasını biliriz fakat şu ön yargıyı bırakmak gerekiyor.
    Abi tartışmakdan kasıt konuşmakdır bana göre , Kaldı ki burda laf yetiştirme gibi bir durum söz konusu değil bence.İşin daha da açık kısmı herkesi tek tek ikna edebilirsiniz çünkü o kişi sadece o an kendine yapıldığını düşünür ama bakın burada kaç kişi mesaj attı şu ana kadar kaç kişi rahatsız yani Ön yargı değil bu abi lütfen yapmayın bunu 10 kişi de 20 kişi de mi ön yargılı ? son 1 senedir forumda aktiflik oranı düşük olduğu için bu konudaki mesaj sayısının şikayet sayının fazla olacağını düşünmüyorum ama 1 sene öncesine dönsek bu konu şimdiden 5 sayfaya ulaşmıştı.Peki o zaman sormak gerekmez mi herkes mi ön yargılı ? :=

Hangi hissi verdiyse sana o olsun MSN'den saldırılsa ne olabilir ki ? Dilersen haber ver bizim tarzımız bu şekilde bir tartışma platformunda bulunmak değil. Daha öncede yaşandı bu tip şeyler.
    Ben kimseyi kışkırtmadığımı veya forum kurallarına aykırı konuşmadığım için olumlu yönününü düşünmek istiyorum.Hayır ben zaten msn olayını bir örnek olarak verdim , kısacası şikayet eden kısmın birbirinden habersiz hür görüşleri olduğunu belirtmek için.

Düşüncelerini yazmakta her zaman serbestsin, kurallara uyduktan sonra sorun yok
    Kurallar uyuyoruz abi problem yok , en basitinden spor alanını göremiyorum en basit kural da bu ya zaten

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Rind-i Şeyda View Post
    Evet, ben bu alanlardan bîhaberim. Fakat bu yanlış yaptığım anlamına gelemez, gelmemeli. Ayrıca bilmeden de olsa tüm forumu ilgilendiren bir şey yapmış olmam beni sevindirdi.
    Bir şeyin yapılmaması gerektiğini bile bile yapmak yönetime göre yanlış, kişisel fikrine göre doğru olabilir.

Konular kilitleniyor, mesajlar siliniyor özel mesajlar atıyoruz; cevap alamıyoruz. Taraftar forumlarında ortalık elbette ateşlenecek, ağır ithamlar ve iftiralar olmadığı müddetçe bunun sakıncası nedir ?
    Sorunda burada, şu anda resmi bir açıklama olmadan, basının dilinden olmuşçasına konuşmalar, o zaman bırakalım insanlar facebook'ta ki gibi ana avrat gitsinler..

Bir GS-FB maçında oyuncular birbirlerine nasıl giriyorlar mesela ? Profesyonel futbolcu bile bu ruhu taşıyor. Taraftar neden taşımasın. Birbirine girsin herkes demiyoruz, tabi ki. Bu da bu şekilde algılanmasın.
    Bizim bundan yana bir çekincemiz yok ki ama tartışmayı bilmeyenler için ceza grubu var. Eğer kendine haksızlık yapıldığını düşünen varsa dediğimiz gibi biz hatamızı kabul ederiz ama bunu bize bildirmeden (destek masasını kullanarak) haberimiz olmaz.

Zaten benim üstüne değindiğim nokta taraftarlık falan değil. Her alanda sanki böyle işliyor forum. İnsanların birbirleriyle tartışması çok normal. Küfürleşmesi abestir. Bunu engellemek yöneticilerin değil, öncelikle buradaki insanların şahsi karakterlerinin gereğidir. Bu karakteri barındırmıyorsa bir kişi, mesajı silinir cezasını alır, meydandan çekilir. Bunlar olağan şeyler. Ama en basit şeylerin bile silinmesi bilmiyorum, çok garip hoşuma gitmiyor açıkçası.

Ki sırf bu konu altında üyeleri de gözlemlerseniz, ne demek istediğimi anlarsınız.
    Örneklerle gelirsen daha sevinirim. Her silinen bir mesajın bir cevabı mutlaka olmalı. Verilmediyse araştırırız, sorgularız.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Silinen mesajlar için üyelerin bilgilendirilmesi fikri bana mantıklı gelmedi, herkes hangi konuya hangi mesajı attığını biliyor. Siliniyorsa ve sizin bununla ilgili sıkıntınız varsa, takipçisi olması gereken de siz olursunuz. Çünkü mesajlar silinirken kafamıza göre değil forum kurallarına göre hareket ediyoruz. Ek olarak, biraz empati yapmaya çalışın lütfen. Silinen mesajınız size göre doğru mantıklı olmasa zaten yazmazsınız, ancak forum kurallarına aykırı olma ihtimalini gözardı ediyorsunuz çoğu zaman.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şikayet ettin mi ?
    Abi ben neden şikayet edeyim günlük yaşantıda sanki bana ceza veren yönetici hiç lan lafını kullanmıyormuş gibi hareketler yapıyor benim ters kaldığım konu bu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Abi tamam biraz farklı şeyler ama israil konusunda o kadar ayrıntılı düşündüğünüzü görünce bu konu da da düşünürsünüz diye düşündüm

Neyse benim ana şikayetim konu dışı mesajlar bölümü hakkındaydı. Onun dışında gözüme takılan birşey yok. Zaten gerekli önerileri anlayışla karşılayıp yerine getiriryorsunuz. Bunun içinde tekrar teşekkür ederiz

Biz burada eleştiri yazarken sizi veya herhangi bir modu yargılamak amacıyla yazmıyoruz. Forumun daha iyi yerlere gelmesi için uğraşıyoruz Yani en azından ben böyle düşünüyorum. Diğer arkadaşlarda bu düşünceyle mesaj atıyorlardır umarım. Şu andasite zaten iyiye doğru gidiyor. Ama biz burayı kendi evimiz gibi gördüğümüz için her zaman en iyiyi istiyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Abi ben neden şikayet edeyim günlük yaşantıda sanki bana ceza veren yönetici hiç lan lafını kullanmıyormuş gibi hareketler yapıyor benim ters kaldığım konu bu.
    Dostum herhalde forum içinde lan kullanmadığı için öyle yapmış.Şikayet etsen hakkını bulurdun bence

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Yeri geliyor bende kullanıyorum, hatta araba kullanırken bazen küfürler ediyorum ama burada düzenin sağlanması için bir adap olmalı kararı verdik, kullanmayı yasakladık ve bunu kurallara yansıttık.

Kendine yapılan hak etmediğini düşündüğün bir davranışı bizlere iletirsen, seni kimse dinlemese ben dinlerim
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri