Mabedimiz
Tribünler
Başkanımız
Genel Bilgiler
Personeller
Başarılar
Kadro ve Taktik
Hedeflerimiz
- Almanya Bundesliga ve Almanya Kupası'na ambargo koymak
- Avrupa arenasında adımızdan sıkça söz ettirmek
Kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Mabedimiz
Tribünler
Başkanımız
Genel Bilgiler
Personeller
Başarılar
Kadro ve Taktik
Hedeflerimiz
- Almanya Bundesliga ve Almanya Kupası'na ambargo koymak
- Avrupa arenasında adımızdan sıkça söz ettirmek
Kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Kariyeriniz onaylanmıştır.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tam anlamıyla ''kusursuz'' bir kadron var. Yapılacak 1-2 takviyeyle ilk sezon bile rahatça şampiyon olabilirsin. Başarılar.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Başarılar erdi özlettin kendini![]()
Transferlerimiz
Michael Rensing
Adler'in yedeği olarak alındı.
Dzmitry Verhovtsov
Stoper mevkiisine alternatif olarak alındı.
Peter Masilela
Michal Kadlec'in yedeği olarak alındı.
Milan Badelj
3 kulvarda oynayacağımız için, orta sahaya alternatif olarak alındı. Zaman zaman ilk 11'de de forma giyebilir.
Humberto Suazo
Eren, Helmes ve Kießling gibi üst düzey forvetlere sahibiz ancak yoğun fikstürde meydana gelebilecek sıkıntıları önlemek adına alternatif olarak transfer edildi.
Transferler Genel Görünüm
Genel olarak kulübeye transferler yaptık. 3 kulvarda birden mücadele edeceğimiz için yedek kulübesini güçlendirdik. 4-3-1-2 sistemine uymayan Barnetta ve Burak ile yollarımızı ayırdık. Ayrıca Vida ile Sam'i kiralık olarak gönderdik.
Hazırlık Maçlarımız
Oynadığımız 4 maçın 3'ünde berabere kaldık fakat tüm maçlarda oynanan futbol üst düzeydeydi. Eren Derdiyok ve Renato Augusto'nun performansları oldukça başarılıydı.
Almanya Kupası 1. turunda deplasmanda Ahlen ile oynayacağız. UEFA Avrupa Ligi'nde Aris ile eşleştik. Bundesliga'da ise ilk hafta Hamburg'u konuk ediyoruz.
Kadro kalitesi gayet iyi Leverkusen'in. Yeni aldığın isimlerle her kulvarda sıkıntı çekmeden rotasyon yapabilirisin. Başarılar.
TariboWest
başarılar dilerimbol alternatifli kadro oluşturmuşsun zaferimiz yakındır
![]()
Badelj'i yedek bırakırsan çok ayıp edersin.
Galatasaray'a aldım 11.3 versiyonunda. Bir sezon tutabildim takımda, Intere 25 MN'a sattım sonraki sezon.
Almanya Kupası 1. Tur Maçı
İlk yarıda bulduğumuz gollerle kolay bir şekilde tur atladık. 2. turdaki rakibimiz 1860 Münih oldu.
UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu 1. Maçı
Beklediğimden de kolay bir galibiyet oldu. Turu cebimize koyduk diyebiliriz.
Bundesliga 1. Hafta
Skor 1-0'da kaldı fakat rahatlıkla 3-4 olabilecek bir maçtı. Yine de lige galibiyetle başlamak güzel.
UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu 2. Maçı
Yeni transferimiz Suazo'nun 2 şık golüyle yine kazandık ve gruplara kalmayı başardık.
UEFA Avrupa Ligi Grubumuz
Liverpool, Sampdoria ve Dinamo Zagreb'in bulunduğu J Grubu'na düştük. Zorlu bir gruptayız fakat gruptan çıkabileceğimizi düşünüyorum.
Grup zor degıl erdiLiverpool beklediğin kadar sıkıntı yaratmıcaktır
![]()
O Aldığın Forvet'in yerine daha genç birini alabilirdin. Verdiğin para ziyan olmazdı en azından... Eren yok mu zaten sende ?
Bundesliga 2. Hafta
Yenik durumu düştüğümüz maçta, son dakikada bulduğumuz golle kazanmayı başardık.
Bundesliga 3. Hafta
Zorlu Schalke deplasmanında iyi oyunla 3 puanın sahibi olduk.
UEFA Avrupa Ligi J Grubu 1. Maçı
Nefesleri kesen bir maç oldu. 1-0 geriye düşüp, 2-1 öne geçtik. Daha sonrasında maça eşitlik geldi fakat sonucu Rolfes'in 35 metreden attığı füze belirledi.
Bundesliga 4. Hafta
Hak etmediğimiz bir yenilgi oldu. Öne geçtiğimiz maçı kaybettik. Bulduğumuz onca gollük pozisyondan maalesef yararlanamadık.
Bundesliga 5. Hafta
Willian'ı durduramadığımız maçta 1 puanın sahibi olduk.
Bundesliga 6. Hafta
Sezon başından bu yana en kötü oynadığımız maçtı. Rakip kalede pozisyon üretmekte zorlandık ve 1 puana razı olduk.
UEFA Avrupa Ligi J Grubu 2. Maçı
Kendi evimizde kolay kazandık ve 2'de 2 yaparak gruptan çıkma yolunda ciddi bir avantaj elde ettik.
Bundesliga 7. Hafta
3 maçlık kazanamama serisinin ardından deplasmanda Freiburg'u yenerek moral kazandık.
Bu maçın ardından milli maç arası geliyor. Hem sakatlanan Adler ve Badelj'nin iyileşmesi, hem de alınan kötü sonuçları unutturmak için iyi bir dinlenme süresi var. Yarın kaldığımız yerden devam ederiz.
Liverpool ve Sampdoria maçları süper olmuş erdi. Gidişat iyi![]()
Çok iyi gidiyoruz.
sonuçlar,transferler muhteşem.
ancak başlığa koptum![]()
![]()
Bundesliga 8. Hafta
Berabere biten ilk devrenin ardından ikinci yarıya fırtına gibi başladık ve üst üste bulduğumuz gollerle farklı kazandık.
UEFA Avrupa Ligi J Grubu 3. Maçı
Zayıf rakibimiz karşısında rahat kazandık ve grupta oynadığımız 3. maçtan da galibiyetle ayrıldık.
UEFA Avrupa Ligi Puan Durumu
Bundesliga 9. Hafta
Renato Augusto'nun kişisel becerileri sonucu attığı 2 golle kazanan taraf olduk.
Almanya Kupası 2. Tur Maçı
Vidal'in hat-trick yaptığı maçta zorlanmadan tur atladık. 3. turdaki rakibimiz Bochum oldu.
Bundesliga 10. Hafta
Renato Augusto, Nürnberg maçının ardından St. Pauli maçına da damgasını vurdu ve takımına 3 puanı kazandırdı.
Bundesliga Puan Durumu
10 haftası geride kalan ligde, en yakın rakibimizin 3 puan önünde lider durumdayız.
Skorlar çok iyi, olası bir şampiyonluk sürpriz olmayacak.
UEFA Avrupa Ligi J Grubu 4. Maçı
Yedek kadroyla çıktığımız maçı tek golle kazandık.
Bundesliga 11. Hafta
Derbi maçta zorlanmamıza rağmen 3 puanın sahibi olduk.
Bundesliga 12. Hafta
Dortmund'un fişini ilk yarıda çektik ve bulduğumuz 4 golle rahat bir galibiyet aldık.
Bundesliga 13. Hafta
Zorlu Wolfsburg deplasmanında etkili olamadık, pozisyon üretmekte güçlük çektik ve kaybeden taraf olduk.