1 ile 30 arası toplam 1361 sonuç

Konu: NBA Yaz Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Orlando Magic’in All-Star pivotu Dwight Howard, Miami Heat’e gitmeyi kesinlikle düşünmediğini söyledi. Önümüzdeki sezon sonunda serbest kalacak olan yıldız oyuncu, Big Three’ye katılma ihtimaliyle ilgili bir soruyu, “Asla!” diye cevapladı.

Orlando’daki geleceğiyle ilgili de renk vermeyen Howard, “Nasıl bir karar alacağımı şu an için bilmiyorum. Sadece, genç ve istediğim yere seyahat edebiliyor olmamın avantajını kullanarak hayattan keyif almaya, her zaman yapmak istediğim şeyleri yapmaya çalışıyorum” şeklinde konuştu.

Solobasket

Kevin Love Dallas'ı çok seviyor

Minnesota Timberwolves'un genç yıldızı ve NBA Ribaund Kralı Kevin Love, sports radyoda yaptığı söyleşide NBA'de oyuncuların büyük bölümünün NBA Finalleri’ni Dallas Mavericks'in kazandığına çok sevindiğini açıkladı.

Love, “Benim için Mavericks'in şampiyon oluşunu izlemek büyük keyifti. Sporda iyi insanlar kazanmaz derler, ama Dallas da forma giyenlerin büyük çoğunluğu çok iyi insanlar ve yıllarını NBA'e verdiler ve hiç biri daha önce şampiyonluğu yüzüğü kazanamamıştı. Miami ise 3-4 oyuncunun sırtına binmiş, kolay yoldan şampiyonluk hedefine ulaşmaya çalışan bir takımdı. NBA'de konuştuğum her kes Mavericks'in şampiyon olduğuna çok sevinmişti. Hatta bazıları sanki kendileri şampiyon olmuş kadar mutluydu.” dedi.

Sonuçta bir amaca ulaşabilmek için mutlaka bir emek, özveri ve zorluklar yaşanması gerekiyor. O zaman varılan hedefin keyfi bambaşka oluyor. Bunu demek ki sadece hedefe varanlar değil, onların varmasını izleyenler de anlıyor.

Kaynak : Nbaarena

Mavericks Caron Butler'ın kalmasını istiyor

Son NBA şampiyonu Dallas Mavericks, sınırlı serbest oyuncusu Caron Butler’auzun süreli bir kontrat önermeyi planlıyor.

Butler’ın menajeri Raymond Brothers, play-off’ların ardından Mavericks’inbasketbol operasyonları direktörü Donnie Nelson’ın kendisine Butler’la yenidenanlaşmak istediklerini söylediğini aktardı.

Ancak lokavt sebebiyle Mavericks, şu an herhangi bir girişimde bulunamıyor.Dahası Nelson’ın lokavt yasakları uyarınca Butler hakkında düşüncelerini ifadeetmesi bile yasak.

Oyuncuların da sadece temsilcileri aracılığıyla açıklamalarda bulunabildiği busüreçte, Butler’ın menajeri, iki tarafın hislerinin karşılıklı olduğunu veoyuncusunun da Mavericks’te kalmak istediğini aktardı.

Brooks Phoenix'ten ayrılmayı düşünmüyor

Aaron Brooks Phoenix Suns'ta mutlu olduğunu söyledi.

Kings'in peşinde koştuğu Aaron Brooks basına yaptığı açıklamada kendisi için en uygun yerin Phoenix olduğunu söylerken özellikle Steve Nash'ten çok şey öğrendiğini belirtti.

Brooks, ''Suns'ın benim için en iyi yer olduğunu düşünüyorum. Tüm beklentilerini tamamen karşılayan bir takım bulmak gerçekten çok zordur ancak ben Phoenix'te bunu yaşıyorum" dedi.

Kirilenko Rusya'ya dönüyor

Andrei Kirilenko Rusya'ya geri dönüşe hazırlanıyor.

NBA'de Utah Jazz'la olan kontratı bu yaz sona eren ve lokavt nedeniyle Avrupa'ya gitme ihtimali en yüksek oyuncular arasında olan Kirilenko'nun Rusya'nın Spartak St. Petersburg takımıyla anlaşaya yakın olduğu belirtildi.

Kirilenko profesyonel kariyerinde 1996-97'de henüz 15 yaşındayken Spartak St. Petersburg'da başlamıştı. Rus yıldız daha öncede kariyerine Rusya'da son vermek istediğini söylemişti.

Kobe Bryant Futbol Oynayacak!

Kendisi için, dans edemiyorsun ancak futbol oynayabilirsin diyen Kobe Bryant, takım arkadaşı Ron Artest'e gönderme de bulundu.

Yeteneklerini dans pistinde sergileyen Artest ve bu pazar günü Washington'da sahaya çıkacak Bryant, Los Angeles Lakers oyuncularının hiç boş durmadığını hatırlatır gibiler.

Mia Hamm çocuklara yardım vakfının bu sene düzenlenen 4üncü kez düzenlediği futbol turnuvası birbirinden önemli yıldızları konuk edecek ve bu yıl da adından çok söz ettireceğe benziyor.

Kaynak:Nbaarena

Kleiza Dizi Yıldızı Olacak

Lokavttan dolayı Ron Artest stand-up komediye, Delonte West müziğe, Kevin Love plaj voleyboluna adım atacak, sırf sakat ve Litvanyalı diye Linas Kleiza boş mu duracak?

Sakatlığından dolayı Litvanya'nın en sahipliği yapacağı 2011 Avrupa Şampiyonasında forma giyemeyecek olan Toronto Raptors'ın 26 yaşındaki oyuncusu gençlere yönelik, sosyal amaçlı içerikleri olan bir televizyon dizisinde yer alacak.

TV3 kanalında oynayacak olan ve ünlü televizyon yönetmeni Rolandas Skaisgriys'in başında olacağı diziyle ilgili Kleiza "sakatım, Milli takımda oynamam mümkün değil. Bu arada işimde donduruldu ve lokavt var. Ne zaman bitebileceğini bilen veya tahmin eden yok. Güzel içerikli bir dizi ve neden olmasın?" demiş.

Komedi, müzik, beach voley, televizyon, sırda ne var acaba? Bu lokavt çok fazla uzarsa sirklerde, tatil köylerindeki animasyon ekiplerinde falan da NBA oyuncuları göreceğimizden korkuyoruz. Haydi bitirin şu lokavtı.

Rondo Günah Çıkarttı

Celtics'in point guardı Rajon Rondo'nun açıklamaları Boston Genel Menajeri Danny Ainge'i kızdıracağa benziyor.

Celtics'in başarılı oyun kurucusu Rajon Rondo'ya göre takımın kötü sezonunda Perkins takasının etkisi çok büyük oldu. Rondo basına yaptığı açıklamada Perkins takasından etkilendiklerini itiraf etti.

Takas öncesi 41-14 gibi yüksek bir galibiyet yüzdesiyle oynadıklarını hatırlatan Rondo, takas sonrası yapılan 15-12'lik derece ve playofflarda Miami Heat'e kaybetmelerinin en büyük etkeninin dev yıldızın Boston'dan ayrılmış olmasına bağladı.

Belkide profesyonel bir oyuncunun bu şekilde etkilenmemesi gerekir ancak biz daha duygusaldık ve olması gerekenden daha fazla etkilendik.' dedi.

"Sonuç olarak bu bizim işimiz ve terlettiğimiz formanın hakkını vermek istememiz yani kazanmak istememiz çok doğal, Kendrick Perkins Thunders'a takas oldu ve takım da bunadan olumsuz yönde etkilendi. Eğer o kalsaydı herşey daha farklı olabilirdi" dedi.

Carmelo Anthony Uzak Doğuda

NBA Lokavtı en çok kime yaradı diye sorulur olursa, her halde Avrupa ve Uzakdoğu basketboluna cevabını rahatlıkla verebiliriz.

Her geçen gün yeni bir NBA yıldızı Uzakdoğu'ya kapak atıyor ve bir şekilde para kazanmayı başarıyor. Manila'da oynanan iki maçtan sonra New Orleans Hornets'in All-Star oyun kurucusu Chris Paul oradan hemen Hong Kong'a geçti. Hong Kong'da panel ve basketbol kampı verecek olan Paul'u bir sürpriz bekliyordu.

New York Knicks'in All-Star forveti Carmelo Anthony'de bir şekilde kendisini Hong Kong organizasyona dahil ettirmeyi başarmıştı. NBA efsanesi Michael Jordan'ın firması Team Jordan'ın organize ettiği kampa ilgi çok fazla olmasa da, Paul ve Melo ne zaman Hong Kong'da bir yere gitmek için adım atsalar, yüzlerce hayranları sanki adeta yerden sarmaşık gibi çıkıyorlardı ve etraflarını sarıyorlardı.

Bu arada basın toplantısında her iki yıldız lokavt uzadığı takdirde yurt dışında oynamayı düşündüklerini ve ilk tercihlerinin Çin olacağını belirtti. Kampa olan ilgiyle basın toplantısı ve oyunculara olan ilgiyi gördüğümüzde Hong Kong'luların basketbol öğrenmektense, izlemeyi tercih ettiklerini söyleyebiliriz

Fesenko Ukrayna yolcusu

Ukrayna Basketbol 1. Ligi takımlarından Dnipro, Kyrylo Fesenko ile görüştüğü haberini resmi internet sitesinden açıkladı.

Önümüzdeki günlerde İzmir’e gelecek Ukrayna Milli Basketbol Takımı formasıyla Basketball World Cup 10’da da mücadele edecek Fesenko’nun takımıyla olan kontratı sona ermiş durumda.
    Lokavt'ın oyuncuları Avrupa'ya gitmeye zorladığı şu ortamda Fresenko'nun da ülkesine dönme ihtimali kuvvetleniyor.

Ukrayna’nın NBA’deki tek temsilcisi olan uzun boylu oyuncu, son 4 sezonu Utah Jazz yedek kulübesinde geçirmiş ve toplamda süre aldığı 132 maçta ancak 2.3 sayı ve 1.3 ribaund ortalamaları yakalayabilmişti.

Minnesota Larry Brown ile görüşecek

Geçtiğimiz sezon NBA'in en başarısız takımlarından birisi olan Minnesota Timberwolves, Kurt Rambis’in takımdan gönderilmesinden sonra boşalan antrenörlük görevi için Rick Adelman ve Don Nelson’la görüşen Timberwolves Genel Menajeri David Kahn, sıradaki toplantıyı Larry Brown ile yapacak.

Brown’ın da listeye dahil olmasının ardından Bernie Bickerstaff, Terry Porter ve Mike Woodson’un da aday olduğu koltuğun 6 taliplisinden 4’ü 65 yaşın üstünde olmuş oluyor.

Genç oyunculara karşı tahammülsüzlüğü ve hızlı basketbola karşı olan negatif bakış açısıyla tanınan Larry Brown, aynı zamanda çalıştırdığı takımların kadro yapısını değiştirmeyi seven bir isim.

NBA tarihinin en çok maç kazanan 6. antrenörü olan Brown, 9 farklı NBA takımı çalıştırdığı kariyerinde son olarak Charlotte Bobcats’ten kovulmuştu.

J.J.Barea ve Carlos Arroyo ülkelerinde salon açtı

Porto Riko Milli takımının iki önemli ismi, NBA oyuncuları J.J Barea ve Carlos Arroyo ülkelerinde Spor Salonu açtılar.

Daha önce Converse'in sponsor ettiği sporcularla Chicago, Atlanta, Miami, Boston ve Philadelphia'da açtığı salonların bir benzerinin açılmasına Barea ve Arroyo büyük katkılarda bulundular. Açılışı 1.000 üzerinde çocuk katılırken, bu salonda 10-18 yaş arasında basketbol sevdalısı çocuklar hiç bir ücret ödemeden basketbol oynayabilecekler. Açılışta Barea ve Arroyo çocuklarla konuşup, onlara tavsiyelerde bulundu. Converse'in yeni ayakkabılarını da görüp deneme fırsatı bulan gençler çok iyi vakit geçirdiler.

Oynanan maçlarda Barea ve Arroyo, zaman zaman hakemlik yaparken kız ve erkeklerin karışık oynadığı da dikkat çekti. İki yıldız oyuncunun salonun açılışı için ne kadar maddi destek verdiği açıklanmadı.

Pacers'ın yıldızları Avrupa'ya sıcak bakıyor

Indiana Pacers'ın yıldızları Avrupa'da oynamaya sıcak bakıyor.

Indiana Pacers'ın yıldız oyuncuları Danny Granger ve Roy Hibbert başta olmak üzere Paul George, Brandon Rush, Dahntay Jones, A.J. Price ve James Posey gibi isimler Avrupa'ya yeşil ışık yaktı.

Danny Granger, Paul George, Brandon Rush, Dahntay Jones ve James Posey'nin menajeri Mark Bartelstein lokavt sürecini takip ettiklerini ve duruma göre karar vereceklerini söyledi.

Superman ya Çin'e ya Avrupa'ya

Orlando Magic'in başarılı oyuncusu Dwight Howard, NBA'deki lokavt durumundan dolayı hayal kırıklığı yaşadığını ve ciddi bir şekilde denizaşırı bir yerde oynamayı düşündüğünü söyledi.

5 kez All-Star olan Dwight Howard, denizaşırı bir yerde basketbol oynaması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bu konu hakkında fazla açıklama yapma iznine sahip değilim ama Çin'e veya Avrupa'ya gitme ihtimalim yüksek" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş ile sözleşme imzalayan New Jersey Nets'in yıldızı Deron Williams, Beşiktaş ile anlaştıktan sonra Dwight Howard'ın Çin'e gidip orda oynaması halinde dünya çapında bir yıldız olacağını söyledi. Dwight Howard ise Deron Williams'ın bu açıklamasına katıldığını belirterek, "Benim için en büyük şey fazla bilgi vermemek. Ama bununla birlikte insanlara benimle ilgili yeni gelişmeler hakkında bilgi verme ihtiyacı duyuyorum. Ben burada oturup basketbolu unutmak istemiyorum. İmkanlar benim daha iyi olmam için" ifadelerini kullandı.

Denizaşırı bir ülkede forma giymesinin kendisi için iyi olacağını belirten Dwight Howard, bu konu ile ilgili yaptığı açıklamada ise, "Denizaşırı bir yere gitmeye karar verirsem, buradaki ana sebep benim daha iyi olmaya devam edebilmemdir. Normal yaptığım şeyleri yapmam için değil. İyi olduğum şeyleri yapmak içindir. Bu yeteneğimi kullanıp denizaşırı bir yere gidebilir ve yeteneklerimin üzerine daha da ekleyebilirim ve formda kalabilirim" şeklinde konuştu.

Oklahoma City Arena Artık Yok

Geçtiğimiz günlerde yapılan reklam anlaşması sonucunda Oklahoma City Arena adı artık tarihe karıştı.

Bundan böyle Chesapeake Energy Arena adını taşıyacak olan Oklahoma City Arena 8 Haziran 2002 tarihinde hizmete açılmıştı.

Dünyanın en büyük ikinci doğal gaz üretim şirketi Chesapeake, Oklahoma City Thunders yönetimi ile 12 yıllık sözleşme imzaladı. Taraflar bu yıldan başlamak üzere yıllık 3 milyon$, takip eden her yeni yıl için 3 milyon$ + %3 yıllık zam koşulları ile anlaştı.

Chesapeake şirketi aynı zamanda Oklahoma hisselerine sahip ve klubün en büyük sponsoru durumunda bulunuyor.

NBA İçin Kilit Tarih 23 Kasım

NBA kaynaklarına göre lokavt konusunda kritik tarih 23 Kasım.

NBA'de bir çok kaynağa ve gelen raporlara göre 2011-12 sezonun kaderinin 23 Kasım'a kadar netleşmesi bekleniyor. Takım sahipleri ve oyuncular birliği arasında bu tarihe kadar somut adımların atılması gerekiyor.

Bazı kaynaklara göre 23 Kasım'a kadar sonuç çıkmazsa 2011-12 sezonu oynanmayacak.
    Last edited by El Barto : 30.Temmuz.2011 at 10:03

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri