Sayfa 116 / 483 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon
3,451 ile 3,480 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    adama bildiğin sen mültecisin demişler.

bunu diyenler emenike'nin konuşmayacağını mı sandı acaba?

bunu diyenler, ülke itibarını düşünmediler mi hiç?
    o polislerin dedigi birsey degil.. adam türk spor basininda kendisi icin yazilanlari söylemis...

ayrica ben hala bu transferin altinda baska birsey oldugunu düsünüyorum bana ne emenikenin nede kulübün yaptigi aciklama inandirici geliyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    o polislerin dedigi birsey degil.. adam türk spor basininda kendisi icin yazilanlari söylemis...

ayrica ben hala bu transferin altinda baska birsey oldugunu düsünüyorum bana ne emenikenin nede kulübün yaptigi aciklama inandirici geliyor..

ben polis demiş diye biliyordum. bilgilendirme için teşekkürler.

ama bunu gazeteciler de dese aynı, polisler dese de aynı.
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://fanatik.ekolay.net/Sike-tekli..._34_232920.htm

Fanatik'te böyle bir haber var.Umarım doğru değildir.Benim umudum zor da olsa bütün takımların aklanıp şu işten sağ salim çıkması.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

İDDİALAR: F.BAHÇE A. GÜCÜ: 6-0 (15 MAYIS 2011)
    Tutuklu bulunan Aziz Yıldırım’a sorulan soruda maç için İlhan Ekşioğlu’na şike talimatı verdiği Cemil Turan aracılığıyla girişimlerde bulunulduğu futbolculara verilmek üzere 400 bin dolar paranın Ankara’ya götürüldüğü, Uğur Uçar’a şike teklif edildiği Uçar’ın kabul etmediği Şekip Mosturoğlu’nun ise Sami Dinç aracılığıyla kaleci Senecky’ye şike teklif ettiği ve bu futbolcunun da kabul etmediği vardı.

CEVAP: G.Saray’dan A.Gücü’ne giden Uğur Uçar’ın emniyetteki ifadesinde “Bana 6-0 yenildiğimiz Fenerbahçe maçından önce şike teklif edildi. Ancak ben kabul etmedim”
    dediği öne sürüldü. Kaleci Senecky’nin de benzer bir ifade verdiği iddia edildi.

SONUÇ: İki futbolcu da ifadelerinin alınmasının ardından serbest kaldı ve emniyetten ayrıldı.

HTSPOR

nasıl aynı yahu? okumadan sallıyorsunuz polise önce sonra ne fark eder canım diyorsunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    nasıl aynı yahu? okumadan sallıyorsunuz polise önce sonra ne fark eder canım diyorsunuz.
    niye?

yapılan iş aynı olduktan sonra, sokaktaki çocuğun demesiyle de rencide olur bu adam.

bunu polis de dese, medya da dese, adam gitti nijerya'da anlattı. rusya da biliyor. dolaylı olarak avrupa da biliyor mu? evet.

şimdi türkiye'ye ne gözle bakıyorlar dersin?

sonra biz ırkçı değiliz oluyor

not: seni yermiyorum.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hindistan'dan Taiwan'a kadar herkes de Fenerbahce sike yapti yazdi. Onlarin yaninda Emenike'yi bu kadar takmayin. Ben bir de ne zaman Emenike'ye multeci muamelesi yapildi hatirlamiyorum.

Del Piero_10 Misafir

Okan Bayülgen'in lafıydı o.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Okan Bayülgen'in lafıydı o.
    Nasil yani abi ?

Del Piero_10 Misafir

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Hindistan'dan Taiwan'a kadar herkes de Fenerbahce sike yapti yazdi. Onlarin yaninda Emenike'yi bu kadar takmayin. Ben bir de ne zaman Emenike'ye multeci muamelesi yapildi hatirlamiyorum.
    Onların medyası da mı bizimkiler gibi yargısız infaz yapıyormuş? Fenerbahçe şike yaptı mı yazmışlar?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Loveforfootball Love Football

Can Arat, Ercan Saatçi ile konuşmalarını kabullenmiş.Konuşmalar polisin teknik takibine de takılmış.

E.Saatçi : Soyunma odasında falan bir şey oldu mu? Abdullah hoca sana kızdı mı?"

Can Arat : ''Sadece Alex'e vurdurduk diye kızdı ama o da olmasaydı maç sıkıntıya girerdi yani fener kazanamayabilirdi''

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Loveforfootball Love Football

Can Arat, Ercan Saatçi ile konuşmalarını kabullenmiş.Konuşmalar polisin teknik takibine de takılmış.

E.Saatçi : Soyunma odasında falan bir şey oldu mu? Abdullah hoca sana kızdı mı?"

Can Arat : ''Sadece Alex'e vurdurduk diye kızdı ama o da olmasaydı maç sıkıntıya girerdi yani fener kazanamayabilirdi''
    Ercan niye dışarıda dolanıyor peki ? onunda göz altında olması gerekmez mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

can dan önce onu alsalarmış ya.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Ercan niye dışarıda dolanıyor peki ? onunda göz altında olması gerekmez mi ?
    Pazartesi 4.dalga geleceği Sinan Engin,Ercan Saatçi'nin de içeri alınacağı da söyleniyormuş.Öyle yazıyor (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu savunma güdüsüyle önyargılı davranışınızın siz de farkındasınızdır sanırım. Hemen "sorguda böyle soru mu sorulur işte böyle saçma operasyon" gibi her fırsatta polise savcıya sallıyorsunuz.
    Okan Bayülgen'in, daha Emenike 2. ligdeyken, bir canlı yayın başlantısında "gemiyle gelenlerden mi o?" falan gibi bir sorusu vardı dalga geçmişti, olay bundan ibaret.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Sabah gazetesinini internet sayfasında yer alan habere göre Boluspor'un geçtiğimiz sezon ligin son maçında oynadığı Kartalspor müsabakası incelemeye alındığı belirtiliyor.

İşte haber;

Aydınlar’ın ’Bank Asya’da da düşenler olabilir’ sözlerinin ardından kulüpler beklemede. Giresun, Bolu, Kartal, Tavşanlı, Akhisar ve Adana’nın bazı maçları mercek altına alındı...

Futboldaki şike operasyonu çerçevesinde Süper Lig kulüpleriyle ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı ama Bank Asya 1.Lig'de operasyon ağırlıklı olarak Giresunspor üzerine odaklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın 26 Temmuz'da Bank Asya 1.Lig Kulüpler Birliği temsilcileri ile yaptığı toplantı sırasında dile getirdiği öne sürülen, "Sadece Süper Lig'den değil, Bank Asya 1.Lig'den de bazı takımlar düşebilir" sözleri sonrası buradaki kulüpler de meraklı bir bekleyiş içinde. Giresunspor'un bu takımların başında geldiği öne sürülüyor. Ayrıca bu takımın Diyarbakırspor, Kartal ve Karşıyaka ile deplasmanda, Altay ve Mersin İdman Yurdu ile de evinde oynadığı maçların da dosyada yer aldığı iddialar arasında. Bunlara ek olarak ligin son haftasındaki Bolu-Kartal (0-1), Tavşanlı Linyit-Akhisar (3-3) ve Adana- Altay (4-1) karşılaşmalarının da inceleme altında olduğu öne sürüldü.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Bu savunma güdüsüyle önyargılı davranışınızın siz de farkındasınızdır sanırım. Hemen "sorguda böyle soru mu sorulur işte böyle saçma operasyon" gibi her fırsatta polise savcıya sallıyorsunuz.
    Okan Bayülgen'in, daha Emenike 2. ligdeyken, bir canlı yayın başlantısında "gemiyle gelenlerden mi o?" falan gibi bir sorusu vardı dalga geçmişti, olay bundan ibaret.

önyargım tamamiyle yanlış biliyor oluşumdan kaynaklandı. biraz da araştırmayışımın etkisi var. bu yüzden yanlış bilgilendirmeden ötürü özür diliyorum.

ancak değişen birşey olmamış. dünyanın artık ne gözle baktığı aşikar.
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Can Arat savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. / Ntv Spor
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Can Arat ile ilgili kesin iddiaları hangi gazete yazmıştı? yani önceki sayfalarda kabul etti falan diye okudum sanki.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

21. Default

Bank Asya 1. ligte inş. Karşıyaka spor kulübüne dokunmazlar düşmesin yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Hasan Çetinkaya'da serbest bırakıldı.

İlhan Çelikay da serbest bırakılmış sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

3. dalgada kimse tutuklanmadı.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

4. DALGA SİNAN ENGİN'İ VURACAK!

İptal edilen olaylı Bursaspor-Beşiktaş maçının ardından Televizyonlarda " Malzemeci Çocuklarla Konuştum Canlarını Zor Kurtarmışlar " diyerek, Bursaspor taraftarı hakkında kamuoyu oluşturmaya çalışan Sinan ENGİN'in 4. Dalga operasyonla tutuklanacağı iddia edildi.
    4. dalgada hangisi isimlerin gözaltına alınacağı veya ifadelerinin alınacağı herkesin merak konusu

Kulislerde 4. dalga şimdiden konuşulmaya başlandı bile. 4. dalganın pazartesi günü gerçekleşeceği gelen bilgiler arasında. 4. dalgada hangisi isimlerin gözaltına alınacağı veya ifadelerinin alınacağı herkesin merak konusu. Ama bazı isimler şimdiden ön plana çıkmaya başladı bile...

ENGİN'İN ADI GEÇİYOR

4. dalgada Türk halkının çok yakından tandıdığı medyatik isimlerin de bilindiği ifade ediliyor. Aziz Yıldırım'ın isteğiyle Fenerbahçe-Karabükspor maçına Trabzonspor tarafından teşvik verilip verilmediğini öğrenmek için Beşiktaş'tan eski futbolcusu olan Karabüksporlu Seriç'i arayan Sinan Engin'in de gözaltına alınabileceği öğrenildi.

SAATÇİ DE Mİ?

Yine emniyetin elindeki tapelerde ismi geçen sanatçı ve gazeteci Ercan Saatçi'nin pazartesi günkü büyük dalgada gözaltına alınabileceği de gelen haberler arasında. 4. dalgada sürpriz isimlerin de bulunabileceği ifade ediliyor.

kaynak:Takvim

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    4. DALGA SİNAN ENGİN'İ VURACAK!

İptal edilen olaylı Bursaspor-Beşiktaş maçının ardından Televizyonlarda " Malzemeci Çocuklarla Konuştum Canlarını Zor Kurtarmışlar " diyerek, Bursaspor taraftarı hakkında kamuoyu oluşturmaya çalışan Sinan ENGİN'in 4. Dalga operasyonla tutuklanacağı iddia edildi.
    4. dalgada hangisi isimlerin gözaltına alınacağı veya ifadelerinin alınacağı herkesin merak konusu

Kulislerde 4. dalga şimdiden konuşulmaya başlandı bile. 4. dalganın pazartesi günü gerçekleşeceği gelen bilgiler arasında. 4. dalgada hangisi isimlerin gözaltına alınacağı veya ifadelerinin alınacağı herkesin merak konusu. Ama bazı isimler şimdiden ön plana çıkmaya başladı bile...

ENGİN'İN ADI GEÇİYOR

4. dalgada Türk halkının çok yakından tandıdığı medyatik isimlerin de bilindiği ifade ediliyor. Aziz Yıldırım'ın isteğiyle Fenerbahçe-Karabükspor maçına Trabzonspor tarafından teşvik verilip verilmediğini öğrenmek için Beşiktaş'tan eski futbolcusu olan Karabüksporlu Seriç'i arayan Sinan Engin'in de gözaltına alınabileceği öğrenildi.

SAATÇİ DE Mİ?

Yine emniyetin elindeki tapelerde ismi geçen sanatçı ve gazeteci Ercan Saatçi'nin pazartesi günkü büyük dalgada gözaltına alınabileceği de gelen haberler arasında. 4. dalgada sürpriz isimlerin de bulunabileceği ifade ediliyor.

kaynak:Takvim
    Kaynağa bakarsak kesin konuşmak doğru olmaz, ama umarım haber doğru çıkar.

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Saat 22-23 arası trafikte, ışıklarda Mehmet Topuz ile karşılaştık. Arkadaş sordu: "Ne olacak Fenerbahçe'nin hali ?" diye,
    Mehmet Topuz'da : "Düşürecekler bizi." dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Rind-i Şeyda View Post
    Saat 22-23 arası trafikte, ışıklarda Mehmet Topuz ile karşılaştık. Arkadaş sordu: "Ne olacak Fenerbahçe'nin hali ?" diye,
    Mehmet Topuz'da : "Düşürecekler bizi." dedi.
    Kim demiş abi bunu senin arkadaşın mı?

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Kim demiş abi bunu senin arkadaşın mı?
    Ben oradaydım. Arkadaşım sordu Mehmet Topuz'a. O da öyle cevap verdi.

Kendi yorumunu söylemiş o da herkes gibi.
    Yoksa bilemez heralde?

Mesaj Yetkileri