http://fanatik.ekolay.net/Sike-tekli..._34_232920.htm
Fanatik'te böyle bir haber var.Umarım doğru değildir.Benim umudum zor da olsa bütün takımların aklanıp şu işten sağ salim çıkması.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İDDİALAR: F.BAHÇE A. GÜCÜ: 6-0 (15 MAYIS 2011)
Tutuklu bulunan Aziz Yıldırım’a sorulan soruda maç için İlhan Ekşioğlu’na şike talimatı verdiği Cemil Turan aracılığıyla girişimlerde bulunulduğu futbolculara verilmek üzere 400 bin dolar paranın Ankara’ya götürüldüğü, Uğur Uçar’a şike teklif edildiği Uçar’ın kabul etmediği Şekip Mosturoğlu’nun ise Sami Dinç aracılığıyla kaleci Senecky’ye şike teklif ettiği ve bu futbolcunun da kabul etmediği vardı.
CEVAP: G.Saray’dan A.Gücü’ne giden Uğur Uçar’ın emniyetteki ifadesinde “Bana 6-0 yenildiğimiz Fenerbahçe maçından önce şike teklif edildi. Ancak ben kabul etmedim”
dediği öne sürüldü. Kaleci Senecky’nin de benzer bir ifade verdiği iddia edildi.
SONUÇ: İki futbolcu da ifadelerinin alınmasının ardından serbest kaldı ve emniyetten ayrıldı.
HTSPOR
niye?
yapılan iş aynı olduktan sonra, sokaktaki çocuğun demesiyle de rencide olur bu adam.
bunu polis de dese, medya da dese, adam gitti nijerya'da anlattı. rusya da biliyor. dolaylı olarak avrupa da biliyor mu? evet.
şimdi türkiye'ye ne gözle bakıyorlar dersin?
sonra biz ırkçı değiliz oluyor
not: seni yermiyorum.
(/s)
Hindistan'dan Taiwan'a kadar herkes de Fenerbahce sike yapti yazdi. Onlarin yaninda Emenike'yi bu kadar takmayin. Ben bir de ne zaman Emenike'ye multeci muamelesi yapildi hatirlamiyorum.
Loveforfootball Love Football
Can Arat, Ercan Saatçi ile konuşmalarını kabullenmiş.Konuşmalar polisin teknik takibine de takılmış.
E.Saatçi : Soyunma odasında falan bir şey oldu mu? Abdullah hoca sana kızdı mı?"
Can Arat : ''Sadece Alex'e vurdurduk diye kızdı ama o da olmasaydı maç sıkıntıya girerdi yani fener kazanamayabilirdi''
can dan önce onu alsalarmış ya.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu savunma güdüsüyle önyargılı davranışınızın siz de farkındasınızdır sanırım. Hemen "sorguda böyle soru mu sorulur işte böyle saçma operasyon" gibi her fırsatta polise savcıya sallıyorsunuz.
Okan Bayülgen'in, daha Emenike 2. ligdeyken, bir canlı yayın başlantısında "gemiyle gelenlerden mi o?" falan gibi bir sorusu vardı dalga geçmişti, olay bundan ibaret.
Sabah gazetesinini internet sayfasında yer alan habere göre Boluspor'un geçtiğimiz sezon ligin son maçında oynadığı Kartalspor müsabakası incelemeye alındığı belirtiliyor.
İşte haber;
Aydınlar’ın ’Bank Asya’da da düşenler olabilir’ sözlerinin ardından kulüpler beklemede. Giresun, Bolu, Kartal, Tavşanlı, Akhisar ve Adana’nın bazı maçları mercek altına alındı...
Futboldaki şike operasyonu çerçevesinde Süper Lig kulüpleriyle ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı ama Bank Asya 1.Lig'de operasyon ağırlıklı olarak Giresunspor üzerine odaklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın 26 Temmuz'da Bank Asya 1.Lig Kulüpler Birliği temsilcileri ile yaptığı toplantı sırasında dile getirdiği öne sürülen, "Sadece Süper Lig'den değil, Bank Asya 1.Lig'den de bazı takımlar düşebilir" sözleri sonrası buradaki kulüpler de meraklı bir bekleyiş içinde. Giresunspor'un bu takımların başında geldiği öne sürülüyor. Ayrıca bu takımın Diyarbakırspor, Kartal ve Karşıyaka ile deplasmanda, Altay ve Mersin İdman Yurdu ile de evinde oynadığı maçların da dosyada yer aldığı iddialar arasında. Bunlara ek olarak ligin son haftasındaki Bolu-Kartal (0-1), Tavşanlı Linyit-Akhisar (3-3) ve Adana- Altay (4-1) karşılaşmalarının da inceleme altında olduğu öne sürüldü.
Can Arat savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. / Ntv Spor
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Can Arat ile ilgili kesin iddiaları hangi gazete yazmıştı? yani önceki sayfalarda kabul etti falan diye okudum sanki.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bank Asya 1. ligte inş. Karşıyaka spor kulübüne dokunmazlar düşmesin yeter.
Hasan Çetinkaya'da serbest bırakıldı.
İlhan Çelikay da serbest bırakılmış sanırım.
3. dalgada kimse tutuklanmadı.
(/s)
4. DALGA SİNAN ENGİN'İ VURACAK!
İptal edilen olaylı Bursaspor-Beşiktaş maçının ardından Televizyonlarda " Malzemeci Çocuklarla Konuştum Canlarını Zor Kurtarmışlar " diyerek, Bursaspor taraftarı hakkında kamuoyu oluşturmaya çalışan Sinan ENGİN'in 4. Dalga operasyonla tutuklanacağı iddia edildi.
4. dalgada hangisi isimlerin gözaltına alınacağı veya ifadelerinin alınacağı herkesin merak konusu
Kulislerde 4. dalga şimdiden konuşulmaya başlandı bile. 4. dalganın pazartesi günü gerçekleşeceği gelen bilgiler arasında. 4. dalgada hangisi isimlerin gözaltına alınacağı veya ifadelerinin alınacağı herkesin merak konusu. Ama bazı isimler şimdiden ön plana çıkmaya başladı bile...
ENGİN'İN ADI GEÇİYOR
4. dalgada Türk halkının çok yakından tandıdığı medyatik isimlerin de bilindiği ifade ediliyor. Aziz Yıldırım'ın isteğiyle Fenerbahçe-Karabükspor maçına Trabzonspor tarafından teşvik verilip verilmediğini öğrenmek için Beşiktaş'tan eski futbolcusu olan Karabüksporlu Seriç'i arayan Sinan Engin'in de gözaltına alınabileceği öğrenildi.
SAATÇİ DE Mİ?
Yine emniyetin elindeki tapelerde ismi geçen sanatçı ve gazeteci Ercan Saatçi'nin pazartesi günkü büyük dalgada gözaltına alınabileceği de gelen haberler arasında. 4. dalgada sürpriz isimlerin de bulunabileceği ifade ediliyor.
kaynak:Takvim
Saat 22-23 arası trafikte, ışıklarda Mehmet Topuz ile karşılaştık. Arkadaş sordu: "Ne olacak Fenerbahçe'nin hali ?" diye,
Mehmet Topuz'da : "Düşürecekler bizi." dedi.
Kendi yorumunu söylemiş o da herkes gibi.
Yoksa bilemez heralde?