Lig öncesi form tutma açısından önemli bir organizasyon. Şifresiz kanalda seyir zevki olan maçlar izleriz umarım. Fakat ben, kavgasız, gürültüsüz, olaysız bir turnuva olacağını düşünmüyorum. Bu yüzden de kararı sağlıklı görmüyorum.
hayal ürünü..Habertürk fantezi yapmış..17'sinde Avrupa maçımız var..Bunun dışında Trabzonspor-Fenerbahçe arasında maç yapılamaz şu dönemde..Ligtv kendini kurtarmanın yollarını arıyor..Beter olsunlar..
Sebebini merak ettim doğrusu.Ben Fenerbahçe'nin bu takımlarla turnuvaya katılmasını istemiyorum şahsen.Umarım böyle birşeyi kabul etmemişizdir.
So what?
Saike
Böyle bir gergin ortamda bu takımların birbirleri ile maç yapması doğru değil.İstenmeyen olaylar çıkacaktır.(Özellikle olası bir Fenerbahçe-Trabzonspor maçı ama diğer 2 takım için de geçerli)
Zaten Aykut Kocaman takımı daha iyi futbola konsantre edebilmek için bir yurtdışı kampı düşünüyor.Lig takvimleri dolayısıyla İspanya veya İtalya olacak büyük olasılıkla.
Bencede bu olayların üstüne pek sağlıklı maçlar olmayabilir.
Alman polisi böyle birşeyin sorumluluğunu alamayacağı için kabul etmemiş sanırım. Bugün TV'de bu şekilde duymuştum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yapılmaması iyi olmuş. Zaten ortam gergin birde maçlarda taraftarlar birbirine girip ekstra olay çıkarmasınlar.