Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Şikenin gölgesinde büyük turnuva

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Default Şikenin gölgesinde büyük turnuva

Şike operasyonu nedeniyle liglerin 9 Eylül'e ertelenmesinin ardından '4 Büyükler' Almanya'da dörtlü turnuvaya katılma kararı aldı.

Şike operasyonu nedeniyle ligler 9 Eylül'e ertelenirken Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un katılacağı 4'lü turnuvanın 10-14 Ağustos'ta Almanya'da yapılması kesinleşti.

Türk futbolu, 3 Temmuz'da başlayan şike operasyonu nedeniyle sıkıntılı bir sürece girerken, kulüpler yaraların nasıl sarılacağı konusunda arayış içerisindeydi. Operasyonun gerek kulüplere gerekse Türk futboluna verdiği zarar yadsınamaz. Erteleme süreci bile sıkıntıyı ortaya koyuyor.

İşte bu bağlamda Türkiye Futbol Federasyonu hem tansiyonu düşürmek, hem de saha dışından biraz olsun sahaya dönebilmek adına 4 Büyükler arasında turnuva düzenleme hazırlığındaydı. Ve Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un katılacağı dörtlü turnuvanın 10-14 Ağustos tarihleri arasında Almanya'da yapılması kesinleşti.

Kulüplerin de sıcak baktığı bu organizasyonda 4 Büyüklerin yeni sezon öncesi ideale yakın kadrosuyla mücadele vermesi bekleniyor.

kaynak: mynet
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Harika ötesi olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Daha dün abimle konuşurken "4'lü turnuva yapsak güzel olur" demiştim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Çok güzel olur. Umarım sorunsuz, olaysız, kavgasız, gürültüsüz, güzel maçlar izleriz. Almanya'da olması ekonomik olarak da epey katkı sağlar takımlarımıza.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Turnuvayı kazanan büyük sükse yapar yalnız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

En mantıklısı hazırlık maçları zaten.Takımlar kondisyon yüklemelerini 5 ağustosa göre yaptılar.Yani onun üstüne tekrar eylüle göre fiziksel yükleme çok dikiş tutmaz.Takımların lige hazırlık maçlarıyla hazırlanmaları daha mantıklı.Hele ki böyle bir turnuva enfes olur.

Son olarak umarım lig tv'den falan değil açık kanaldan yayınlanır maçlar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Keşke hemen iki üç maçta bitmese. Şöyle grup olur, herkes birbiriyle birer maç yapar sonra grubun birincisi ve ikincisi final oynar. Biz de böylece bir sürü derbi izleriz, hem de takımlar uzun süreli bir düzene kavuşur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çok güzel bir turnuva olacak gibi Ama korktuğum şu ki bu maçlardan en az birinde kavga çıkar.Bunu önlemek için olağandan fazla güvenlik görevlisi istenilmeli Alman polisinden.Neyse umarım sorunsuz bir turnuva olur ve sadece futbol konuşuruz

Quote Originally Posted by sananes View Post
    En mantıklısı hazırlık maçları zaten.Takımlar kondisyon yüklemelerini 5 ağustosa göre yaptılar.Yani onun üstüne tekrar eylüle göre fiziksel yükleme çok dikiş tutmaz.Takımların lige hazırlık maçlarıyla hazırlanmaları daha mantıklı.Hele ki böyle bir turnuva enfes olur.
    Son olarak umarım lig tv'den falan değil açık kanaldan yayınlanır maçlar.
    %100 Katılıyorum.Maçlar şifreli kanallarda olmamalı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Böyle bir turnuva bile olsa D-Smart koklatmaz bize bu maçları malesef.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bu tür turnuvalar hoş oluyor gerçekten. Keşke TSYD Spor Yazarları kupası gibi olsa diyeceğim fakat Fenerbahçe taraftarı ne der bilemem. Ege için de TSYD Ege Kupası düzenlemişler zaten.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Lig tvye verilir,uzantılı olarak da kahveci abilerimize yarar bu turnuva

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Şuan ne maçlardan ne de futboldan zevk alabiliyorum. Maalesef bu şike soruşturması benim hayatımda ve muhtemelen birçoğumuzun hayatında büyük yer kaplayan futbola çok ağır darbe vurdu. Ama yine de oyuncuların kendilerini hazır tutması adına böyle bir turnuva güzel olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

ben beşiktaşlı olarak istemiyorum. şimdi yeniliriz falan rakip taraftar hiç çekilmez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Şifreli kanalda olacaksa hiç olmasın.Yani benim evimde digiturk'um var lig tv verse izlerim ama olay kişisel çıkar olmamalı.Önemli bir mevzu bu bence çünkü bence genç nesil futboldan daha uzak en azından bizim çocukluğumuza oranla.Onları futbola yakınlaştırmak için bi kaç hafta sürecek bir turnuva çok olumlu olabilir.Hatta bu her yıl yapılabilir eskiden olduğu gibi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Güzel olur gerçekten.Umarım şifreli olmaz da güzel bir futbol ziyafeti çekeriz.
    So what?
    Saike

D-Smartta olur bence maçlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bence de D-Smart'ta olacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Olmasın turnuva falan. Şimdi Galatasaray makus talihini yenemez yine kaybeder falan Fenerbahçe'ye, sonra uğraş dur "En kötü halimizde bile yeniyoruz sizi" replikleriyle

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    ben beşiktaşlı olarak istemiyorum. şimdi yeniliriz falan rakip taraftar hiç çekilmez
    Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Olmasın turnuva falan. Şimdi Galatasaray makus talihini yenemez yine kaybeder falan Fenerbahçe'ye, sonra uğraş dur "En kötü halimizde bile yeniyoruz sizi" replikleriyle
    zaten futbolu farklı yapan da bunlar değil mi
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post

Şike var deriz Şaka bir yana bu şike şeyleri acayip soğuttu insanı futboldan.Fener gelse bize 5 atsa da taraftarın pek umrunda olacağını sanmıyorum açıkçası.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emin ol olmaz Aygun Bence yapilsin bu turnuva milli maclar da var zaten onemli mac oynamasi lazim futbolcularin.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

4'lü turnuvanın 10-14 Ağustos'ta Almanya'da yapılması kesinleşti.
    10 ağustos'ta a milli türkiye - estonya maçı var.

haber yalan olabilir.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Keşke Bursa Antep Kayseriyi felanda ekleyip 9 eylüle kadar lig usulünde turnuva olsaymış

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Milleti Ramazanda bir ton günaha sokacaklar yine belli oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Milleti Ramazanda bir ton günaha sokacaklar yine belli oldu
    Ben alakayı çözemedim.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ben alakayı çözemedim.
    Küfür

İyi olur valla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sağol Aygün

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

fenerbahce kabul etmeseydi keske.

Ben Fenerbahçe'nin bu takımlarla turnuvaya katılmasını istemiyorum şahsen.Umarım böyle birşeyi kabul etmemişizdir.

Takımın genel olarak bir maç temposuna ihtiyacı olacak ve bunu Süper Lig'deki diğer takımlarla veya Bank Asya 1.Lig takımlarıyla karşılayabiliriz.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri