1 ile 30 arası toplam 579 sonuç

Konu: Lucid Rüya (Rüyaya hakim olabilmek) "9 Kişi Başardı"

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ruyanin basindan beri nasil olduysa zaten ruyada oldugumu biliyordum sonra burada okumustum elektrik dugmesine basin diye bastim hicbisey olmadi orada emin oldum
    Vayt be Rüyaydayken kaç dakika sürdü gibi geldi ? Yani uzunmuydu yoksa öyle 1 dk da bitti mi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Vayt be Rüyaydayken kaç dakika sürdü gibi geldi ? Yani uzunmuydu yoksa öyle 1 dk da bitti mi
    Valla ilki uzundu ikinciye gore ama benim 2 uykum da 3er saat surdugu icin o kadar uzun degildi. İlki uzun geldi basket filan oynadim iste smac basiyordum en son İkincide de stratejik hatayla dukkanin tenteye atlayip dustuk uyandim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Valla ilki uzundu ikinciye gore ama benim 2 uykum da 3er saat surdugu icin o kadar uzun degildi. İlki uzun geldi basket filan oynadim iste smac basiyordum en son İkincide de stratejik hatayla dukkanin tenteye atlayip dustuk uyandim
    Stratejik hata

Önemli Bir Lucid Ruya Taktigi
    Merhaba Arkadaşlar Lucid Olmak İsteyipte Olamayan Arkadaşımız İçin Bir Yöntem Geliştirdik Bu Yöntem Çok Kolay Herhangi Bir Saatte Yatın 12 - 1 - 2 - Farketmez 5 Saat Uyuyun Ve Saatinizin Zilini 5 Saat Sonrasına Ayarlayınki 5 Saat Sonra Uyanasınız.
    Uyandıktan Sonra 1 Saat Pc Başında Ve Ya Evin İçinde Dolaşın Zaman Geçirin 1 Saat Bittikten Sonra Tek Yatagınıza Geçin.
    "Sırt Üstü Uzanın" Ve Yatın Ruyanızda Lucid Olacaksının Bundan Emin Olun Lucid Olacaksınız Size Garanti Veriyoruz Ama Bu Birkaç Demene İle Olmıyabilir Beyniniz Bu Duruma Alışana Kadar Bunu Yapın.
    Aslında tam sahurluk program 11 de yatacaksın, 4 gibi kalkacaksın. 1 saat yemek + pc yapıp sonra sırt üstü yat
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri