Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce gelecek planlamamız nasıl olmalı?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Önce finansal başarı, ardından sportif başarı gelmeli

6 50.00%
  • Önce sportif, sonra finansal başarı gelmeli

6 50.00%
1 ile 30 arası toplam 499 sonuç

Konu: Türkiye'nin en iyisi Adanaspor, her kulvarda kupa istiyor! | 5. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by baZinga View Post
    Gerçekten mükemmel bir kariyer oluyor, önümüzdeki sezon için çok heyecanlıyım.
    Heheh, teşekkürler

Bu arada, uzun süredir üzerinde çalıştığımız şeyi başardık: GENÇ TESİSLERİNİ GELİŞTİRİYORUZ!

Bu gerçekten mükemmel oldu. Gelecek sezon kadroya birçok genç takviyesi yapacağım çünkü.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Heheh, teşekkürler

Bu arada, uzun süredir üzerinde çalıştığımız şeyi başardık: GENÇ TESİSLERİNİ GELİŞTİRİYORUZ!

Bu gerçekten mükemmel oldu. Gelecek sezon kadroya birçok genç takviyesi yapacağım çünkü.
    Uyarı da bulunayım finans'a fazla yüklenme mali durum kötüleşirse geliştirme işini iptal edebilirler ve yönetimden fazla istekte bulunma.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by baZinga View Post
    Uyarı da bulunayım finans'a fazla yüklenme mali durum kötüleşirse geliştirme işini iptal edebilirler ve yönetimden fazla istekte bulunma.
    Yok yav, yönetimden en fazla 1-2 istekte bulunmuşumdur şu ana kadar Uzun süredir uğraştığım dediğim, yönetimden istek yaptık, kabul ettiler, 6-7 aydır bekliyorum(yönetim gerekli kaynakları sağlıyordu herhalde). Şimdi yapıma başlandı, 6 ay sonra bitecek. Tüm Adanalılar'a hayırlı olsun
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Of ya, of ya. Bu sezon şöyle sessiz, sakin bir hazırlık dönemi geçirmek istiyordum ancak bazı oyuncuların güçleri çok düştü, bazılarıyla sözleşme yenileyemedik, bazıları da mutsuz oldu. Anlaşılan bu sene de hareketli bir transfer dönemi yaşayacağız. Çok mutsuzum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu sezon yaptıklarımızla Türkiye'nin en başarılı kulübü olduk ve artık profesyonelleşme zamanı. Galatasaray'la olan pilot kulüplük anlaşmasını bozduk. Artık biz pilot kulüp arıyoruz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Darragi kapımıza geldi, ve Adanaspor'da mutsuz olduğunu, daha büyük bir kulübe gitmek istediğini söyledi. Yapacak bir şey yok, elimiz kolumuz bağlı. Kulübümüzün en önemli ismi Oussama Darragi'yi satmak zorundayım. Playmaker arayışlarına başladık. Darragi'nin yerini dolduracak çok kaliteli bir isim lazım oraya.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

OLEY BEE! OLEY BEE! YÖNETİM KIYAĞINI YAPTI, VE YENİ SEZON İÇİN MÜTHİŞ BİR BÜTÇE VERDİ! ASLANIM YÖNETİM! ARTIK BU EKONOMİNİN DE VERDİĞİ GAZLA, COŞARIZ BİZ COŞARIZ!

Mesaj Yetkileri