"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Yok yav, yönetimden en fazla 1-2 istekte bulunmuşumdur şu ana kadarUzun süredir uğraştığım dediğim, yönetimden istek yaptık, kabul ettiler, 6-7 aydır bekliyorum(yönetim gerekli kaynakları sağlıyordu herhalde). Şimdi yapıma başlandı, 6 ay sonra bitecek. Tüm Adanalılar'a hayırlı olsun
![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Of ya, of ya. Bu sezon şöyle sessiz, sakin bir hazırlık dönemi geçirmek istiyordum ancak bazı oyuncuların güçleri çok düştü, bazılarıyla sözleşme yenileyemedik, bazıları da mutsuz oldu. Anlaşılan bu sene de hareketli bir transfer dönemi yaşayacağız. Çok mutsuzum.
Bu sezon yaptıklarımızla Türkiye'nin en başarılı kulübü olduk ve artık profesyonelleşme zamanı. Galatasaray'la olan pilot kulüplük anlaşmasını bozduk. Artık biz pilot kulüp arıyoruz![]()
Darragi kapımıza geldi, ve Adanaspor'da mutsuz olduğunu, daha büyük bir kulübe gitmek istediğini söyledi. Yapacak bir şey yok, elimiz kolumuz bağlı. Kulübümüzün en önemli ismi Oussama Darragi'yi satmak zorundayım. Playmaker arayışlarına başladık. Darragi'nin yerini dolduracak çok kaliteli bir isim lazım oraya.
OLEY BEE! OLEY BEE! YÖNETİM KIYAĞINI YAPTI, VE YENİ SEZON İÇİN MÜTHİŞ BİR BÜTÇE VERDİ! ASLANIM YÖNETİM! ARTIK BU EKONOMİNİN DE VERDİĞİ GAZLA, COŞARIZ BİZ COŞARIZ!