Bir transfer dönemi daha geldi, geçti. Kanımca her açıdan ''mükemmel'' bir transfer dönemi oldu. İşte kadromuza kattığımız oyuncular:

1. Ceyhun Gülselam

2. Douglas

3. Fatih Atik

4. Henrique

5. Keko

6. Koray Arslan

7. Önder Turacı

8. Rens van Eijden

9. Serdar Gürler

10. Serhat Güler

11. Uğur Köprülü

12. Elvis N'Guema

Transferlerimiz böyle. Kanımca harika bir iş çıkardık, ve mükemmel oyuncular aldık. İsterseniz biraz size o oyuncularımı nasıl kullanacağımdan bahsedeyim:

Ceyhun Gülselam gerçekten çok kaliteli bir oyuncu. İlk onbirde, defansif mc rolünü ona vermeyi planlıyorum. Douglas da Darragi'nin takımdan ayrılmasıyla transfer edildi. Gerçekten kaliteli bir oyuncu. Ortasahada, tekniği ve yaratıcılığıyla tam bir playmaker olacak. Fatih Atik, takımımızdaki ikinci Fatih Atik Güzel bir gelişme süreciyle gelecekte ilk 11 oyuncusu olmasını temenni ediyorum. Henrique, gerçekten en önemli transferlerimizden. Çok kaliteli bir defans oyuncusu, ve geçmişinde Barcelona gibi bir tecrübe var. Umuyorum ki stoperde Salukvadze'nin yerini dolduracaktır.

Gelelim Keko'yaa... Birçok Avrupa kulübünün elinden söküp aldığımız Keko bu sezonki en önemli transferimiz. Sağ kanatta Grajciar'ın yerini devralacak genç yıldızı 10m€'dan aşşağıya bırakmayı düşünmüyorum. Bir diğer transferimiz de Koray Arslan... Kanımca Gökhan Gönül'den sonra en kaliteli Türk sağ bek olan Koray, sezon boyunca sağ bekteki yükümüzü çekecek isim olacak. Önder Turacı, 4. stoper olarak alındı. Kendisine pek görev düşmeyecek ama görev verildiğinde de sırıtacağını sanmıyorum. Rens van Eijden de iyi bir oyuncu. Ligde stoper mevkiinde Ersan'la değişmeli olarak oynayacak, Şampiyonlar Ligi'nde ise Ersan'ın yerini devralacak. Aynı zamanda Koray oynayamadığında sağ bekte oynatacağımız Eijden, bu bakımdan iyi bir joker. Serdar Gürler'e gelince, kendisi benim Antep kariyerimde ortalığı yıkıp, çifte kupayı getiren isim olmuştu. İnanılmaz bir performans göstermişti. Fakat bu sefer önünde Keko gibi bir yıldız var, bu yüzden direkt 11 oyuncusu olmayacak ancak oynadığında da nefis bir performans göstereceğine yürekten inanıyorum. Kaleci transferlerimiz Serhat Güler 3., Uğur Köprülü ise 2. kaleci olarak alındı. Son transferimiz Elvis N'Guema da gelecek vadeden bir oyuncu. İlerleyen yıllarda ondan çok şey bekliyoruz.

*

Transferlerimiz böyle. İşte bu da gelen-giden tablosu:

Kadroya hem tecrübeli, hem genç, hem yerli, hem de yabancı isimler kattığımız bu transfer döneminden sonra elimizde mükemmel bir kadro oluştu. Bu kadroyla birlikte bu sezon Süper Kupa, lig ve Türkiye Kupası'ndan en az 2'sini müzemize götürmeyi, Şampiyonlar Ligi'nde de en az Uefa'ya kalmayı hedefliyoruz...