APPİAH'DAN VEDA SİNYALİ...
Gana Milli Takımı'yla Almanya'daki Dünya Kupası'nda muhteşem oynayan ve herkesin beğenisini kazanan Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Stephen Appiah, Arsenal'e transfer olmak istediğini açıkladı!..
İngiliz The Sun gazetesine konuşan Appiah, Fenerbahçe'nin kendisini satmak istemediğini ancak Sol Campbell'in transferinin gerçekleşmesi durumunda sarı-lacivertli yönetimin, İngiltere'ye gitme fikrine sıcak bakabileceğini söyledi.
Arsenal'de oynamanın kendi kariyeri açısından büyük bir adım olacağını vurgulayan Stephen Appiah, "Arsenal'le görüşmeler sürüyor. Şu anda transferin gerçekleşme şansı yüzde 50. Roma, Marsilya gibi kulüpler de beni istiyor ancak İtalya'ya yeniden dönmek istemiyorum" dedi.
Form durumu açısından zirvede olduğunu da kaydeden Ganalı yıldız, "Londra'da oynamak çok zevkli olacak. Ancak gelişmeleri bekleyip görmek lazım" ifadesini kullandı.

Appiah giderse aglarım ben ühü hühühühh ühü
Bu haberide Fenerbahce Fan sitelerinden birinden aldım. saglam bi site sayılır.

ANELKA'DAN ADA'YA RED!...

Nicolas Anelka, İngiltere Premier Ligi'nin vasat takımlarından Porstmouth'a gitmeyi kabul etmedi. Fenerbahçeli yıldızın, şu ana kadar kendisine en ciddi teklifi yapan Ada ekibinin önerisini geri çevirdiği öğrenildi.

Fransız oyuncunun menajerlerine başvuran Porstmouth'lu yöneticiler, Anelka'yı yeni sezonda kadrolarında görmek istediklerini belirterek, bonservis için Fenerbahçe ile masaya oturmaya hazır olduklarını bildirdiler. Ancak sarı - lacivertli yönetimin geçen sezon Newcastle United'a satmadığı Anelka, Porstmouth'un teklifine, "küçük takım" olması nedeniyle, "hayır" yanıtı verdi.

Anelka'yı yüksek bir bonservis bedeliyle satmayı veya kiralık olarak elden çıkarmayı planlayan Fenerbahçe Yönetimi ise bekleyişine devam ediyor.

Sarı - lacivertlilerin, Anelka konusunda Teknik Direktör Zico'nun, 11 gün sürecek olan Hollanda kampından sonra vereceği rapora göre hareket edecekleri vurgulandı. Zico'nun olumsuz rapor vermesi halinde Anelka ile yolların ayrılması bekleniyor.

----------------BU ALTTAKİ HABER BAYDI BİRASCIK AMA MEDYA YAZMAKTAN BIKMADI

Altıntoplar için Fener devrede !
Fenerbahçe Altıntop kardeşleri alabilmek için yeni bir girişimde bulunacak.
10 Temmuz 2006 12:16
Sarı Kanarya’da Altıntop aşkı bitmiyor. Sarı-Lacivertliler bu sezon birlikte Alman ekibi Schalke’de forma giyecek olan Hamit ve Halil Altıntop’u almak için yeni bir girişimde bulunacak. Bugün takımla Hollanda’ya gidecek olan Yönetici İlhan Ekşioğlu, Almanya’ya geçip çeşitli görüşmeler yapacak.

Fiyatı 7 Milyon Euro
Ekşioğlu, önce Hamit’in İranlı menajeri Reza Fazeli ile bir araya gelip bu oyuncunun işini bitirmeye çalışacak. Milli yıldız yıllık 1,5 milyon euroya ikna edilirse Schalke ile pazarlık başlatılacak. Alman kulübünün Hamit’in fiyatını 7 milyon euro olarak belirlediği, Fener’in de bu rakamı daha aşağı çekmek istediği belirtiliyor.

Halil Daha Kolay
Fener, Hamit’in transferini olumlu sonuçlandırırsa kardeşi Halil için de girişimlerde bulunacak. Golcüyü Kaiserslautern küme düştüğü için bedelsiz alan Schalke’nin bu oyuncuyu düşük bir bonservisle satarak para kazanmak istediği ifade ediliyor. Bu nedenle Halil’in transferinin daha kolay olacağı vurgulanıyor.