Sayfa 118 / 483 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon
3,511 ile 3,540 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Baştan beri diyoruz bu operasyonun amacı Türkiye'deki şikeyi bitirmek değil tamamiyle siyasi diye. Şike bir Fenerbahçe'de mi oluyormuş? Aziz Yıldırım bir güç. Ve bazı kişilerin karşısına çıkıp ters düşünce onu bitirme planıdır bu. Keşke amaç futboldaki şikeyi temizlemek olsaydı o zaman desteklerdim ama değil... Şike vs. sadece bir araç...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne olursa olsun ne sebeple olursa olsun şike de temizleniyor Sait. Anlattığım olay da işin sadece Fenerbahçe kısmının sebebi. Geride bir sürü kulüp var. Kim bu pisliğe bulaşmışsa çeksin artık cezasını. Ne hakları var bunca insanın emeğiyle, duygusuyla oynamaya.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ha işte temizlenme olayı öyle olmaz. Siz sadece canınızın istediği kulüplerin yönetici ve personellerini içeri tıkarsanız temizlik inandırıcı olmaz. Bu olay bu şekilde olmaz olmaz olmazz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Canınızın istediği kulüplerin antrenörleri ya şike yapmışsa? Bu da mı temizlik değil Yapmayın allah aşkına, bakın şike vardır demiyorum ama ya şike yapmışsa. İnanmayacaksınız değil mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Canınızın istediği kulüplerin antrenörleri ya şike yapmışsa? Bu da mı temizlik değil Yapmayın allah aşkına, bakın şike vardır demiyorum ama ya şike yapmışsa. İnanmayacaksınız değil mi ?
    niye inanmayalım ya delillere bakarız adam bize bu maçı verin diyorsa vardır inanırız. ama yok ankara da hava nasıl ya da siyah çanta var ama içi gözükmüyor o zaman inanmamızı kimse beklemesin. şike apaçık sırıtıyor olsun ki inanalım..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    niye inanmayalım ya delillere bakarız adam bize bu maçı verin diyorsa vardır inanırız. ama yok ankara da hava nasıl ya da siyah çanta var ama içi gözükmüyor o zaman inanmamızı kimse beklemesin. şike apaçık sırıtıyor olsun ki inanalım..
    Apaçk sırıtarak şike yaparlar mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Apaçk sırıtarak şike yaparlar mı ?
    o apaçık sırıtmıyorsa başka anlamlara da gelebilir. örneğin bazı paralar konuşuldu. basından okuduğumuz kadarıyla daha önceden alacak meselesiydi o zaman verdik demiş Aziz Başkan. eğer savcı bunun aksini ispatlayamıyorsa o para öyle kabul edilmek zorunda. %99 şike var dense. şike kabul edilmemeli. %100 kesin olmak zorunda.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tamam biz yapmışsak temizleniyoruzda ya diğer yapanlar ne olacak? Sen aradan sıyır al diğerlerini bırak sonrada temizledim de. Çok komik...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gecmis yillarda tesvik primi sike sayilmiyordu. Yasayla birlikte suc oldu. Ben mutlaka gecmisin de sorusturulacagina inaniyorum ama bu sorusturma gibi olmasi imkansiz cunku zamaninda gerekli takiplerin yapilmasi gerekirdi. Simdi gecmisteki sike ispat edilemedi simdiki edildi diye temizlik olmuyorsa salsinlar butun iceridekileri hepimiz mis gibi izleyelim tiyatromuzu.

Artik bir taraf olmaktan siyrilma vakti geldi bu sorusturmada. Futbol hayatimizin buyuk bolumunu olusturuyor. Bu sevdigimiz oyuna ihanet etmenin anlami yok. Biraz objektif bakin. Benim gibi dusunen herkese de "FB dusmani" , "Zaten agzinin sulari akiyor dusecegiz diye" , "senin takimin iceride olsa ne dusunurdun" demeyi de birakmalisiniz. Komik ve sacma. Turk futbolunu bir dolap gibi dusunun. Dolabin ici, arkasini temizleyemiyorsaniz hic degilse bir tozunu alin.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kulübümüzün avukatı,eğer bizimle ilgili olan iddialar doğru ise alıcağımız ceza küme düşme değil, türkiye kupasından men cezası olur diyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Kulübümüzün avukatı,eğer bizimle ilgili olan iddialar doğru ise alıcağımız ceza küme düşme değil, türkiye kupasından men cezası olur diyor.
    Daha oncede duymuştum bunu ama bana saçma geliyor her nasıl ligde görülen kart kupada da ceza oluyorsa bu durumda böyledir bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana da saçma geliyor, sonuçta bu bir resmi maç ve içinde şike varsa gereken cezanın verileceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Talimatname'de ne yazıyorsa o uygulanacaktır.Tabii bunları en kötü şartları göz önünde bulundurarak söylüyorum.Bu soruşturmadan aklanacağımıza inancım tam.Ortada şike yapmış olacağımıza dair ciddi bir delil yok çünkü.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ortada hukuka aykırı birçok şey var bu soruşturmayla ilgili. ama kimse kendine soru sormuyor. işlerine gelmiyor galiba kimsenin.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gecmis yillarda tesvik primi sike sayilmiyordu. Yasayla birlikte suc oldu. Ben mutlaka gecmisin de sorusturulacagina inaniyorum ama bu sorusturma gibi olmasi imkansiz cunku zamaninda gerekli takiplerin yapilmasi gerekirdi. Simdi gecmisteki sike ispat edilemedi simdiki edildi diye temizlik olmuyorsa salsinlar butun iceridekileri hepimiz mis gibi izleyelim tiyatromuzu.

Artik bir taraf olmaktan siyrilma vakti geldi bu sorusturmada. Futbol hayatimizin buyuk bolumunu olusturuyor. Bu sevdigimiz oyuna ihanet etmenin anlami yok. Biraz objektif bakin. Benim gibi dusunen herkese de "FB dusmani" , "Zaten agzinin sulari akiyor dusecegiz diye" , "senin takimin iceride olsa ne dusunurdun" demeyi de birakmalisiniz. Komik ve sacma. Turk futbolunu bir dolap gibi dusunun. Dolabin ici, arkasini temizleyemiyorsaniz hic degilse bir tozunu alin.
    Sizin görüşünüze göre Türk futbolu sadece Aziz Yıldırım'ın indirilmesiyle temizlenecek. Teşvik pirimi geçmişte şike değildi, maç satın almak felanda mı şike değildi? Bir takımın yöneticilerini alt yapı sorumlusunu oyuncularını yeni transfer ettiği adamları deyim yerindeyse malzemecisine kadar alıpta diğer takımları bu soruşturmanın dışında tutmak objektif olabilmemizi engelliyor maalesef. Geçmişte araştırılmak istense bir çok kirli işler çıkar zaten. Olayın oluş şekli ve uygulanan prosedürler objektif olmamı engelliyor ki objektif olmayan bir sistem karşısında objektiflik beklenemez...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edit......
    Last edited by Revolution : 04.Ağustos.2011 at 18:04

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son 2 cümlemi okudun mu merak ediyorum. Ben Aziz Yıldırım'ın indirilmesine filan bakmıyorum. İsimler mühim değil, bu işi yapmış biri kim olursa olsun indirilmek zorunda. Son 2 cümlemi tekrar yazıyorum.
    Ya o işi yapmamışsa veya senin deyiminle dolabı silerken kirli bir bez kullanılıyorsa ? O zaman indirilmesinde sorun var demektir.

Arkadaşın demek istediği bu sanırım ve ben de katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edit.......
    Last edited by Revolution : 04.Ağustos.2011 at 18:05

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende isimlere önem vermiyorum. Diyorum ki Madem temizlik işine başlanmış topunu al içeri sadece istediğin kesimi alma. İşte iş siyasi boyutta olunca sadece hedeftekiler harcanıyor. Demek istediğim bu... Aziz Yıldırım yada başkası değil mühim olan bu soruşturmanın perde arkası...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Emniyetteki ifadeler internete düşmüş. Bu ifadelerin internete düşmesini sağlayabilecek kurum Emniyet veya savcı Mehmet Berk'tir. Önce 19 maçta şike delillendirilmiştir açıklaması ve ardından bu hamle. Esasen ben bunu bizim adımıza olumlu olarak görüyorum. Bu hareketleri Emniyetin bu operasyonu satma, pazarlama çalışması olarak görüyorum. Artık birisinin vicdanı sızlasa da soruşturma üzerinde %1'i bile kalmayan gizlilik kaldırılsa. Ve dolayısıyla avukatlar da, içerideki isimler de kendilerine net bir yol çizseler.

180 küsür sayfalık ifadeler internette dolaşıyor, henüz okuma fırsatım olmadı ama Emenike'yle ilgili kısmın ekran görüntüsü twitter'da paylaşılıyor.

Edit: Bu ve bunun gibi birçok konuşma şike belirtisi olarak gösterilmiş ve bu yönde sorular sorulmuş. Hatta daha da beterleri var. Yenilecek yemeğin şikeye bağlandığı yerler bile var. Yine de boş bir zamanda baştan sona okumak gerek.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 04.Ağustos.2011 at 05:06
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Numaraları arayan oldumu acaba

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bu nasıl gizliliktir ya?
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gizlilik kararı ve cep telefonu numaraları.

Bezin ne kadar kirli olduğu buradan anlaşılıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Emniyetteki ifadeler internete düşmüş. Bu ifadelerin internete düşmesini sağlayabilecek kurum Emniyet veya savcı Mehmet Berk'tir. Önce 19 maçta şike delillendirilmiştir açıklaması ve ardından bu hamle. Esasen ben bunu bizim adımıza olumlu olarak görüyorum. Bu hareketleri Emniyetin bu operasyonu satma, pazarlama çalışması olarak görüyorum. Artık birisinin vicdanı sızlasa da soruşturma üzerinde %1'i bile kalmayan gizlilik kaldırılsa. Ve dolayısıyla avukatlar da, içerideki isimler de kendilerine net bir yol çizseler.

180 küsür sayfalık ifadeler internette dolaşıyor, henüz okuma fırsatım olmadı ama Emenike'yle ilgili kısmın ekran görüntüsü twitter'da paylaşılıyor.

Bu resmin devamı varmı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İfadeler internete düştü. Ben birazını okudum ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Emniyet olayı çarpıtmak istiyor. Bazı bölümler özellikle kalın ve renkli olarak yazılmış.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    İfadeler internete düştü. Ben birazını okudum ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Emniyet olayı çarpıtmak istiyor. Bazı bölümler özellikle kalın ve renkli olarak yazılmış.
    Link verirmisin

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Del Piero_10 Misafir

Default Alex şikeyi biliyormuş

Futbolda şike çalışmalarına Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza adının da karıştığı emniyetin teknik takibiyle belirlendi. Alex'den, diğer takımların Brezilyalı oyuncularıyla iletişimi sağlaması istendiği, Fenerbahçe yöneticileri İlhan Ekşioğlu ile Alaeddin Yıldırım'ın telefon görüşmelerinde su yüzüne çıktı. Fenerbahçeli yöneticilerin Trabzonspor - Bursaspor maçı öncesinde Bursaspor'un Brezilyalı oyuncusu ve eski Fenerbahçeli Gökçek Vederson ile görüştüğü, Alex de Souza'yı kullanarak da Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Jaja ile iletişim kurmaya çalıştığı polis kayıtlarına geçti.

18 nisandaki Trabzonspor-Bursaspor maçından bir hafta önce İlhan Ekşioğlu ile Alaeddin Yıldırım arasında geçen telefon görüşmeleri oldukça ilginç. Yıldırım, Ekşioğlu'nu arayarak Vederson'la buluşacağını şöyle anlatıyor:

A.Y.: Şimdi 2 buçukta benim büroya benim bi misafir geliyor hani biliyorsun ya... bir misafir geliyor işte, anla işte, o sana getirecek herhalde tamam mı abi ya sen de gelsen de... konuşalım ya şununla ya...

İ. E.: Neyi? Kim olduğunu tam anlamadım ama...

A. Y.: Şey ya, bizim eski senin eski şeyin ya evin orada oturuyordu ya eski ev...

İ. E.: Senin ağzın var ya hepten yamulmuş...

A. Y.: Ben adamla konuşamayacağım ... gel ya gel işte gel gel... Ama hemen gel ha bak ben yoldayım 2 buçukta bende adam 3'te de gidiyormuş... Anladın mı kim olduğunu...

İ. E.: Anlamadım....

A. Y.: Ya anla işte kardeşim işte bu ib..lerden işte... Zeki Müren...

(İlhan Ekşioğlu'nun anlamadığını belirtmesi üzerine)

A. Y.: Ya bizim Vederson ha... Sen gelme o zaman tamam mı... değil mi İlhan...

İ. E.: Tamam, tabii abi benim ne işim var ya... Hayır yani doğru değil abi... Görüşmenin devamında ise ilişkilerin nasıl kurulduğu ve Alex'in şikeden haberdar olduğuna ilişkin şu ifadeler yer alıyor:

A. Y.: Fenerbahçe şampiyon olsa ... lan anasını satayım, baba yeneriz diyor mu bizim Alex....

İ. E.: Alex o kadar emin ki ama ben Alex'e dedim ki "ya kardeşim" dedim "bazen bir puanlar şampiyon yapar onun için" dedim "fazla" dedim "si.... et" dedim "boşver biz garantiye alalım" dedim. Yani çünkü önemli. O "yok" dedi, tamam... Ben şey yaptım, çünkü sistemi de "o" kurdu. Bir şey de demedim...

A. Y.: Şeyi sordun mu sen... O Jaja'yı sordun mu ona....

İ. E.: Söyledim, söyledim,... "Doğru söylüyorsun" dedi. Dedim bak, "Biz de böyle yaptık, biz de böyle tuttuk... Öbürünü de söyledim...

A.Y.: Bir tek o başka hiç numaraları yok...

İ.E.: He onu da söyledim...

A.Y.: İyi sevindim ya İlhan...

İ.E.: Çok iyi geçti, çok iyi...

Bunun üzerine polisteki sorgusunda İlhan Ekşioğlu'na şu sorular soruluyor: Görüşmede Alex ile görüşerek şike faaliyetini yürütmek adına Brezilya asıllı Trabzonspor oyuncusu Jaja Coelho isimli şahısa ulaşmaya çalıştığınız ve yine Alex vasıtası ile teşvik primi için Gökçek Vederson isimli Bursasporlu oyuncuya ulaştığınız değerlendirilmektedir. Görüşmede Alex'in şike faaliyetlerinden haberdar olduğu değerlendirilmektedir.

"Söyledim, söyledim... Doğru söylüyorsun dedi... Dedim bak biz de böyle yaptık biz de böyle tuttuk... Öbürünü de söyledim" cümlenizle şike faaliyetlerinden Alex'e bilgi verdiğiniz değerlendirilmektedir. Ayrıntılı ifadenizi veriniz. (Taraf)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bir yöneticinin böyle bir yazıyı alıntı da olsa böyle buraya koyması hiç hoş değil bence. alex şikeyi biliyormuş iddiası dense daha hoş olurdu. ve ben böyle bir konuşma olduğuna da inanmıyorum.

hani biliyorsun ya... bir misafir geliyor işte, anla işte
    bir insan karşıdaki cevap vermeden arka arkaya bunu tekrarlamaz en basitinden.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Polis Florya Metin Oktay Tesislerinde,Türk Telekom Arena'da arama yapıyormuş.

Mesaj Yetkileri