Aga sen ligleri takip etmesende fm'den anlıyorsan o takımlarla iş yaparsın zaten.Kaldı ki öyle bir diyorsun ki Smasun'a dışardan hiç adam almıyorsun.Dışardan aldığın her adamı Reel'de izleyipte mi alıyorsun hayır bakıp özelliklerine inceleyip ve raporlar ile alıyorsun bunu dış ülkede de yapabilirsin ama bahanen hazır 'Ben dış ülkede oynayamıyorum'.
Gelelim bizi ezmen olayına.Fener ile bizden iyi olman kadar normal bir durum yok.Seninle aramızda o kadar çok fark varken bile ben 5 yıl içinde 3 kez süper kupa 1 kez T.kupası ve 1 kez de Süper lig aldım.Bunun yanında Uefa kupasında Yarı final oynadım.Taksit imkanı olmadığından ben adam alamazken sen Neymar,Lukaku vs birsürü yıldız aldın.Ama yine de şampiyonlar liginde çeyrek finalden öteye gidemedin.Ligde başarılı olduğunu söyleyip duruyordun ama zaten 2.yıldan sonra ilk 4 ve son 14 diye ayrılmıştık.diğer takımlar vasatı aşamamıştı.
Samsun bence kadrosu çok kaliteli bir ekip 2.lig için.Üzerine birde senin Samsun ile yatıp kalkman eklenince o takıma hangi taktik ile yön vermen gerektiğinide biliyor olmandan dolayı başarılı olamn anormal bir durum değil.
Seninle eşit şartlarda bir oyun oynadık ondada bıraktın.Bana ben Türkiye'de iyiyim,dışarıyı bilmiyorumla gelme aga: