Sesli güldüm Moruk (:
Fm'de benim aldığım oyunculara bir bak bakalım kimleri alıyorum ben hepsi Reel Hayatta bilinen nasıl özellikleri olduğunu bildiğim oyuncular.Turgut Doğan Şahin en basit örneğidir bunun.
Fener ile ben sizi ezdim demiyorum farkındaysan.Ama senin geçen seneki kariyerdede oyunu nasıl bıraktığını biliyoruz (: Sonradan bana gelip yok derslerim var sınavım var bahanelerine ben inanmam biliyosun.Diğer takımların vasatı aşamaması beni ilgilendiren bir durum olmaz madem öyle kariyer yapmayı kabul etmeyecekdin![]()
Samsun'un kadrosu demek çok kaliteli , Sen o zaman bir Boluspor bir Denizlispor bir Erciyesspor bir Orduspor bir Mersin'in kadroya hiç bakma kanka.Burda benim sürekli Samsun ile oynamamın çok büyük bir avantajı var orası çok ayrı.
Eşit şartlarda oyun mu oynadık ? Sen transfere dünyaları verirken ben G.Gönül gibi oyuncuları aldımDışarıyı bilmiyorum aga bunun başka açıklaması yok yani.Çünkü transferlerimden bunu anlamıyorsan sana diyecek lafım yok.Atilla Turan , Volkan Demirel , Sinan Bolat , Gökhan Gönül'ü Manchester'a getiren başka bi menajer bulaman.
Uzun lafın kısası Avrupa hariç sana her şartta her versiyonda gider biraderim![]()

Dışarıyı bilmiyorum aga bunun başka açıklaması yok yani.Çünkü transferlerimden bunu anlamıyorsan sana diyecek lafım yok.Atilla Turan , Volkan Demirel , Sinan Bolat , Gökhan Gönül'ü Manchester'a getiren başka bi menajer bulaman.