Galatasaray'ın şike ile alakalı arandığını düşünmüyorum.Bunun en büyük kanıtı türkiye'nin en popüler iş adamlarından ikisini(serdar adalı, aziz yıldırım) delilleri karartma tehlikesinden dolayı içerde tutanlar,bu hassasiyetlerini devam ettirip daha erken bir tarihte arama yaparlardı.Haftalar oldu sonuçta.
Bunun dışında medyaya servis edilen bir kaç telefon görüşmesi var yine.Bu suçtur.Buna fenerbahçe'ye patlıyor diye göz yummakta suçtur.Ülkenin %80i fenerbahçe ssuçlandığı için bu suça tepki göstermiyor hatta güle oynaya karşılıyor bu haberleri.
Dava sonucunda aklanacağımıza inanıyorum.Şok kanıt diye sundukları da hala neredeyse hiç bir şey.Ben son çıkanları okumadım tam olarak ama misal bir üstteki linkte yazılanlar.Suçlamayı yapanlar neden kamuoyunu kendi saflarına çekmeye çalışıyorlar anlamıyorum,delillerine güveniyorlarsa vursunlar neşteri,böyle pis yollar denemek Türkiye Devleti'nin savcısı ve polisine yakışmıyor.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly