1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Tabiki hangi amaçla sızdırıldıkları önemli ancak en azından siz bu şekilde farkına varıyorsunuz neyin ne olduğunun. Zaten basında Fener'i karalasalar ne değişir ki ? Siz takım mı değiştirirsiniz ? Sanmıyorum. Başkaları nefret eder derseniz de. Biz zaten sevmiyoruz Fener'i pek birşey değişmez
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Tabiki hangi amaçla sızdırıldıkları önemli ancak en azından siz bu şekilde farkına varıyorsunuz neyin ne olduğunun. Zaten basında Fener'i karalasalar ne değişir ki ? Siz takım mı değiştirirsiniz ? Sanmıyorum. Başkaları nefret eder derseniz de. Biz zaten sevmiyoruz Fener'i pek birşey değişmez
    Çok gizli tutulan ve taraflara dahi verilmeyen belgelerin bulunduğu, uğruna TFF'de parmak iziyle girilebilen kozmik odaların oluşturulduğu bir davanın ne denli olursa olsun belgelerinin sızdırılması normal bir durum mudur?

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    İşte deli olduğum bir nokta daha. Sence o parantez içindeki açıklama, sadece üstteki iki cümlelik olay özeti metninden mi çıkarılmış?? O adamların senden daha çok bilgisi olması ihtimali acaba ne kadar yüksek?? Hayır hüküm çıksa millet "aa işte katakulliden hüküm verdiler" diyecek oluşturulan ortam bu.
    Sence o belgeyi okuyan insanın o cümleleri yorumlama kabiliyeti yok mudur?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Çok gizli tutulan ve taraflara dahi verilmeyen belgelerin bulunduğu, uğruna TFF'de parmak iziyle girilebilen kozmik odaların oluşturulduğu bir davanın ne denli olursa olsun belgelerinin sızdırılması normal bir durum mudur?
    Normal olmadığı zaten aşikar ancak bunun yararını ve zararını tartışıyorum ve konuşuyorum ben zaten
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Benim açımdan Fenerbahçe ile ilgili bir şey değişmez. Ama sızdıranların sıfatlarına, bağlı bulundukları kurumlara inancım ve saygımda büyük bir azalma olacağı kesin.

Buna bir de olayla doğrudan alakalı kişiler açısından bakmak gerek. Bir soruşturmada ifade vermişsiniz ve tüm bilgiler sizin özlük bilgilerinizle beraber sızdırılıyor. Kişilerin maddi ve manevi durumları hiçe sayılıyor. Bu kişilerin bir ailesi, çevresi, işi gücü var. Bu mağduriyetlerin giderilmesi çok zor olacaktır.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri