Sayfa 38 / 52 İlkİlk ... 28363738394048 ... SonSon
1,111 ile 1,140 arası toplam 1557 sonuç

Konu: PTT 1.Lig Transfer Haberleri

  1. #1111

    Default

    Kartalspor, Boubacar Fofana'yı transfer etti


    [/B]

    Bank Asya 1. Lig takımlarından Kartalspor, Gineli futbolcu Boubacar Fofana'yı transfer etti.

    Bordo-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Portekiz 2. Ligi takımı Gondomar'da forma giyen defansif orta saha oyuncusu Fofana ile sözleşme imzalandığı bildirildi. Bir yıllığına kiralanan oyuncunun satın alma opsiyonunun da Kartalspor'da olduğu kaydedildi.

    Sağlık kontrollerinden geçen Gineli oyuncunun dün akşam saatlerinde takımın Bolu kampına katıldığı duyuruldu.

    1989 doğumlu ve 1.93 metre boyundaki Fofana'nın 3 sezondur Portekiz'de oynadığı, Gine'de çeşitli yaş gruplarında da milli formayı giydiği bildirildi.
    Kartalspor Kulübü Başkanı Binali Aydın, eksikleri bulunan mevkiye önemli bir transfer yaptıklarını belirterek, ''Oyuncunun maç kasetlerini izleyip, olumlu referanslar aldıktan sonra transferine karar verdik. Hava hakimiyeti güçlü, mücadeleci ve sürekliliği olan bir oyuncu. Umarım takımımıza fayda sağlar'' dedi.

    AA

  2. #1112
    Nesil
    2006
    Yer
    Ordu
    Yaş
    37
    Mesajlar
    5,530

    Default

    Tobias Nickenig Orduspor’ da



    Yabancı transferlere devam eden Orduspor, son olarak Almanya'nın VfL Osnabrück takımında forma giyen 27 yaşında ki defans oyuncusu Tobias Nickenig'i 2 yıllığına renklerine kattı.

    Teknik Direktör Metin Diyadin'in raporu doğrultusunda defansa bir de yabancı oyuncu transferi gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdüren Kulübümüz, Almanya'nın FC Köln takımında yetişen ve son olarak VfL Osnabrück takımında forma giyen 27 yaşında ki defans oyuncusu Tobias Nickenig'i renklerine kattı.

    Teknik Direktör Metin Diyadin'in de bizzat izleyip beğendiği ve transferine onay verdiği Tobias Nickenig, 1.90 boyunda ve stoper mevkiinde görev yapıyor. Bir dönem Almanya U-21 Milli Takımı formasını da giyen futbolcu bugüne kadar Alman Liglerinde 150'nin üzerinde karşılaşmada görev alırken, 8 kez de Almanya Kupasında mücadele etti. Bugün Orduspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Alman futbolcu, bu akşam Hollanda kampına katılacak.

    Tobias Nickenig Kimdir ?

    1 Ağustos 1984 doğumlu olan Alman futbolcu Tobias Nickenig, Almanya'nın Neuwied kentinde dünyaya geldi. Futbola ilk olarak Almanya amatör takımlarından BSV Weißenthurm takımında başlayan Tobias Nickenig, daha sonra 1997-2000 yılları arasında SG Andernach takımında forma giydi. 2000 yılında Almanya'nın köklü kulüplerinde FC Köln'e transfer olan Tobias Nickenig, böylelikle Almanya'da profesyonel futbol hayatına da ilk adımı atmış oldu.

    Stoper mevkiinde görev alan Nickenig, 16 yaşında transfer olduğu Köln takımının 3 yıl genç takımında forma giydikten sonra 2003-2006 yılları arasında FC Köln ekibinin 2.takımında görev aldı. 2003-2004 sezonunda Fc Köln (II) takımı ile Almanya Bölgesel Kuzey Liginde (Regionalliga Nord) 19 karşılaşmada forma giyen Nickenig, bu takımda ki 2.sezonunda 14, son sezonunda ise 28 Lig maçında olmak üzere 3 sezonda 61 karşılaşmada görev aldı ve bu maçlarda takımı adına 7 kez de gol sevinci yaşadı.

    Fatih Demireli:Osnabrück'te disiplin sıkıntıları da vardı ama iş yapar. Sert futbol oynar, bizim ligimizde sivrilir.
    Fatih Demireli:Yıldızı bir türlü parlayamamış bir yetenek. Özellikle Köln'de beklentiler büyüktü ama karşılığını veremedi...
    Fatih Demireli: Orduspor için gayet iyi bir transfer.
    Teknik ve Mücadele gücü yüksek bir oyuncuya benziyor.

    http://www.youtube.com/watch?v=Lu2RLFB8MiY

  3. #1113
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Bilica olur. Adam topa ölümüne atlıyor.

  4. #1114
    Nesil
    2006
    Yer
    Başkent
    Yaş
    37
    Mesajlar
    4,122

    Default

    tribundergi Tribun Dergi

    TRANSFER: Pierre Webó 1 milyon 250 bin €'ya İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

  5. #1115
    Nesil
    2011
    Yer
    Madrid
    Mesajlar
    11,116

    Default

    Webo cok iyi transfer Ibb icin hayirli olsun dogru ise

  6. #1116

    Default

    Önder Turacı ile sözleşmeler karşılıklı olarak feshedilmiş.

  7. #1117
    Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri
    Yaş
    34
    Mesajlar
    7,034

    Default

    Önderin bazı ailevi problemleri var eşine dayak atıyomuş falan gibi haberler çıkmıştı o yüzden sanırım

  8. #1118
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    5,342

    Default

    Eşinin İsmail YK ile ilişkisi olduğunu düşünüp 5 saat dövmüş sanırım.

  9. #1119
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    7,520

    Default

    Yok artik gercek mi bu?

  10. #1120
    Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır
    Mesajlar
    5,664

    Default

    İBB yine sessiz ve derinden ilerliyor. Webo çok iyi transfer

  11. #1121
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    31
    Mesajlar
    11,040

    Default

    "Culio'yu tranfer etmek istiyoruz"
    Spor Toto Süper Lig takımlarından Orduspor, Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Emmanuel Culio'yu transfer etmek istiyor.



    03 Ağustos 2011 Çarşamba - 17:30
    AA

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor'un yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

    Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, yaptığı açıklamada, Galatasaray'dan Juan Emmanuel Culio'yu transfer etmek istediklerini söyledi.

    Söz konusu futbolcunun transferi konusunda Galatasaraylı yöneticilerle görüşme halinde oldukları belirten Türkmen, ''Galatasaray kulübü futbolcusu Juan Emmanuel Culio için istediği 2 milyon avro bonserviste indirim yaparsa transferi bitirmek istiyoruz'' dedi.

    Kulüp olarak bonservis ücretini düşürmeye çalıştıklarını dile getiren Türkmen, şöyle devam etti: ''Juan Emmanuel Culio, iyi bir oyuncu. Bu oyuncuyu almayı çok istiyoruz. Ancak bonservisi konusunda bir anlaşmazlık var. Futbolcuya vereceğimiz paradan yana bir sıkıntımız yok. Ancak kulübüne ödeyeceğimiz bonservis bizim bütçemizi zorluyor. Bu transferi hocamızda istiyor. Galatasaray Kulübüne futbolcuyu istediğimizi resmen bildirdik. Şu anda görüşme halindeyiz. Eğer şartlar oluşursa futbolcuya 4 yıllık imza attırmak istiyoruz.''

    Türkmen, bu transferin gerçekleşmesi halinde başka transfer yapmayı düşünmediklerini kaydetti.

  12. #1122

    Default

    5 saat dövmek ne taw

  13. #1123
    Nesil
    2006
    Yer
    Ordu
    Yaş
    37
    Mesajlar
    5,530

    Default

    Joseph Akpala(Brugge) yada Edgar Da Silva'yı(Guimares)forvete alacağız. 2 oyuncuda takımlarında as oyuncudur.Akpala belçika pasaportunu alırsa santander'e gidiyor. Alamassa bize geliyor. Edgar ise yedekte bekletiliyordu. Portekiz basınındada haberleri çıkmaya başladı.

  14. #1124

    Default

    Önder Turacı'nın eşi öyle diyor ama kesin birşey değil

  15. #1125
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    7,520

    Default

    Koskoca camialardan ekmek yemiş adamlar bile bu derece cahil oluyorsa, vay halimize. Yazıklar olsun.

  16. #1126
    Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal
    Mesajlar
    3,984

    Default

    Arkadaşlar bu tür haberler kaynak gösterilerek paylaşılırsa daha iyi olur. Ciddi bir itham çünkü.

  17. #1127
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    31
    Mesajlar
    11,040

    Default

    sporxcom: Orduspor, Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Emmanuel Culio'yu satın alma opsiyonuyla kiraladı.

  18. #1128
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    31
    Mesajlar
    11,040

    Default

    Webo kontrolden geçirilecek
    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediye Mallorca'nın yıldız ismi Webo'yu yarın sağlık kontrolünden geçirecek.



    04 Ağustos 2011 Perşembe - 17:49
    Sporx.com

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Futbol Takımı’nın İspanya’nın Mallorca takımından transfer ettiği Pierre Webo yarın saat 10.00’da Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçecek.

    Yıldız futbolcunun adı bir dönem Eskişehirspor anılmış ve kırmızı siyahlı yöneticiler Kamerunlu yıldıza Eskişehir forması giydirmek için girişimlerde bulunmuştu.

  19. #1129
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    6,640

    Default

    Orduspor görünüşe bakılırsa gerçekten de çok iyi transferler yapıyor ancak 26 kişilik kadro çok kalabalık olmaz mı ? 10 yabancı 16 yerli ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

  20. #1130
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    31
    Mesajlar
    11,040

    Default

    Webo sağlık kontrolünden geçti
    İBB'nin Mallorca takımından transfer ettiği Pierre Webo sağlık kontrolünden geçti.



    05 Ağustos 2011 Cuma - 12:13
    DHA

    İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un İspanya'nın Mallorca takımından transfer ettiği Pierre Webo, sağlık kontrolünden geçirildi.

    Medical Park Bahçelievler Hastanesi'nde bir dizi tetkitten geçirilen Kamerunlu oyuncunun durumunun iyi olduğu bildirildi.

  21. #1131
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    7,520

    Default

    İyi transfer, hayırlı olsun.

  22. #1132
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    31
    Mesajlar
    11,040

  23. #1133
    Nesil
    2006
    Yer
    Ordu
    Yaş
    37
    Mesajlar
    5,530

    Default

    Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Orduspor görünüşe bakılırsa gerçekten de çok iyi transferler yapıyor ancak 26 kişilik kadro çok kalabalık olmaz mı ? 10 yabancı 16 yerli ?
    Volkan Altın,Sinan Osmanoğlu,Georgiev gönderildi.. 2 yerli gelecekmiş.Biri forvetmiş.Forvete yabancıda Akpala(Brugge) yada Edgar Da silva(Guimares) gelecek. İkiside çok iyi adamdır

  24. #1134
    Nesil
    2006
    Yer
    Ordu
    Yaş
    37
    Mesajlar
    5,530

    Default

    Juan Emmanuel Culio Orduspor’ da

    Orduspor Profesyonel Futbol A Takımı’ na yeni bir isim daha katıldı.

    Ordusporumuz, Galatasaray’ ın Arjantinli oyuncusu Juan Emmanuel Culio ile 4 yıllığına anlaşmaya varmıştır.

    Juan Emmanuel Culio, önümüzdeki günlerle, Bolu kampına dahil olacaktır.

    Kulübümüze ve futbolcumuza hayırlı olmasını dileriz.
    Orduspor Kulübü
    1.9M bonservis verildi. Yarısı peşin, diğer yarısı Haziran yayında verilecek.Başkan yerel tv'de söyledi.

  25. #1135
    Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34
    Mesajlar
    13,628

    Default

    Abi yıllık ne kadar alacak belli mi ?

  26. #1136
    Nesil
    2006
    Yer
    Ordu
    Yaş
    37
    Mesajlar
    5,530

    Default

    Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Abi yıllık ne kadar alacak belli mi ?
    Onu bilmiyorum. Başkan söylemedi.

  27. #1137
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    4,549

    Default

    Pino'yuda alsalar güzel olur.Bir Ordu'lu olarak baya ümitliyim bu sezon.En azından kümede kalma savaşı vermiyeceğimize inanıyorum.

  28. #1138
    Nesil
    2006
    Yer
    Ordu
    Yaş
    37
    Mesajlar
    5,530

    Default

    Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Pino'yuda alsalar güzel olur.Bir Ordu'lu olarak baya ümitliyim bu sezon.En azından kümede kalma savaşı vermiyeceğimize inanıyorum.
    Pino gündemde yokmuş. Nokta santrafor alınacak. Joseph Akpala(Brugge), yada Edgar Da silva(Guimares) gelecek.


    Anlaşma böyle olmuş.4 yıllık anlaşılmış.

    Gs'den Culio'yu bonservisiyle aldık. 350 bin Euro'su peşin verildi. Gerisi Haziran'da verilecek. Haziran'da beklemediğimiz bir sıkıntı olma sıdurumunda geri kalan miktarı ödemeden vazgeçme hakkımız var. Görünürde kiralık gibi ama herşey bizim Hazirandaki durumumuza bağlı. Sakatlık, küme düşme, futbolcudan istenen verim alınamama gibi durumlarda maddi bakımdan zarar görmemek için bu şekilde anlaşma yapılmış.
    Last edited by Emurafu : 06.Ağustos.2011 at 01:14

  29. #1139
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Pino'yu alsa Ordu iyi olur ama o kadar teknik adam, Ordu'nun sürekli bozulan zemininde başarılı olabilirmi soru işareti.

  30. #1140
    Nesil
    2006
    Yer
    Başkent
    Yaş
    37
    Mesajlar
    4,122

    Default

    Galatasaray en kötü ihtimalle +2 olarak değerlendirebilirdi Culio'yu. Orta sahalardan sadece kasaplık yapmalarının beklendiği bir ligde Culio tarzı ayağı iyi olan oyuncuların artması lazım. Orduspor adına iyi transfer olmuş; hayırlı olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 38 / 52 İlkİlk ... 28363738394048 ... SonSon

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •