Pistons, Frank’i Medyanın Karşısına Çıkardı

John Kuester’in ardından antrenörlük için birçok isimle anılan Detroit Pistons, yeni koçu Lawrence Frank’i basına tanıttı.

Pistons için düşünülen antrenörlerden biri olan Lawrence Frank, basın toplantısında lokavtın kendilerini zorladığını belirterek, “Şu anda içinde bulunduğumuz durum gerçekten zor. Bu yüzden detaylı olarak oyuncular ve takım hakkında konuşmamayı tercih ediyorum. NBA’in elit organizasyonlarından birinin başına geçtiğim için mutluyum. Zaten tarihteki rakamlara bakarsanız 6 yıl üst üste konferans finallerine kalmış bir takım. 10 sene içinde 8 kere play-off oynamış ve 3 şampiyonluk elde etmiş bir organizasyon. Pistons, NBA’de bunları yapabilen 3 takımdan biri. Burada bulunmak benim için gerçekten büyük bir onur” ifadelerini kullandı.

Şu an yapmak istedikleri tek şeyin takımı yeniden rayına oturtmak olduğunu söyleyen Pistons Başkanı Joe Dumars ise, “Uzun bir antrenör arayış dönemi geçirdik. Lawrence’la Haziran’da görüşmelere başladık ve şu an Ağustos’tayız. Doğru kişiyi bulduğumuza inanıyorum. Takımın yeni sahibi Tom Gores’un ve ekibinin yeni bir sistem ve düzeni var fakat şu an Lawrence Frank’la anlaşarak büyük bir iş çıkardık. Aradığımız kişi uzun yıllar takımın başında kalabilecek biriydi ve onu bulduk” şeklinde konuştu.