Sayfa 612 / 1204 İlkİlk ... 1125125626026106116126136146226627121112 ... SonSon
18,331 ile 18,360 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

2 m"a al 1.9"a sat helal olsun yonetim boyle bir adami nasil vermisler hala anliyamiyorum culio umarim orduda yine iyi performansini gosterirde yollayanlari utandirir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Juan Emmanuel Culio Orduspor’ da

Orduspor Profesyonel Futbol A Takımı’ na yeni bir isim daha katıldı.

Ordusporumuz, Galatasaray’ ın Arjantinli oyuncusu Juan Emmanuel Culio ile 4 yıllığına anlaşmaya varmıştır.

Juan Emmanuel Culio, önümüzdeki günlerle, Bolu kampına dahil olacaktır.

Kulübümüze ve futbolcumuza hayırlı olmasını dileriz.
    Orduspor Kulübü
    1.9M bonservis verildi. Yarısı peşin, diğer yarısı Haziran yayında verilecek.Başkan yerel tv'de söyledi.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

İlginç. Geçen sene en iyi performans veren futbolcuydu. Anlaşılan Fatih Terim kalabalık kadrodan hoşlanmıyor.

Ben tatilde oldugum icin Galatasarayi ve hazirlik dönemini pek takip edemedim, ama takip etmis olan arkadaslarimin cogu Culio'nun hazirlik döneminde Fatih hocayla uyusmadi falan dediler, maclardada görunuyormus bu uyusmamazlik. Bilmem ne kadar dogru. Ama yolu acik olsun Culio'nun.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Üzüldüm cidden.Yüreğiyle oynayan,yetenekli,taraftarın sevdiği bi adamdı.Umarım çok daha iyi yerlere gelir.Fatih Terim'in bir bildiği vardır sanırım.Yalnız neden Ordu'ya gitti onu anlayamadım.Ücreti yüksek olabilir belki o yüzden tercih etmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pino ve Culio gibi kanatlarda kullanabileceğimiz 2 adam gönderildi.Arda ve Kazım sakatlandığında ve ya cezalı duruma düştüğünde kimleri oynatacağız merak ediyorum.Kanatlar zayıf kaldı.Pino ve Culio takımda kalmalıydı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Pino ve Culio gibi kanatlarda kullanabileceğimiz 2 adam gönderildi.Arda ve Kazım sakatlandığında ve ya cezalı duruma düştüğünde kimleri oynatacağız merak ediyorum.Kanatlar zayıf kaldı.Pino ve Culio takımda kalmalıydı.

yillardir patliyacagi gunu bekledigimiz aydin var ayhan olabilir mesela sol ayagiyla liverpool macinda elmandere asist yapmisti =) bu adamlar yeter iste

Pino gittimi? ben neler kacirmisim böyle ya :S

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

pino gitmedi daha ama 2.ci hazirlik kampina goturulmedi kendine kulup bul diye fatih terim onuda istemedi takimda.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Culio kiralık gitmiş 350 bin Euro'ya.Sezon sonu 1.550 milyon Euro'ya bonservisini alabilirmiş Orduspor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İki tarafın açıklaması da farklı, ne biçim transfer bu. Culio takımda kalmalıydı, hem göbekte hem de sol da oynayabiliyordu. Fatih Terim neden istemedi kadroda anlamak güç.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

kazimavci Kazim Avci
    aykutTyildirim tarafından
    Roma da Başkan ve yönetim değişmeseydi GS li Culio Roma ya transfer olucakti.. Roma nerde Ordu nerdee.. Ordu ya katkısı büyük olucak bence

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Culio'yu başkanın dediği gibi 4 yıllık almışız..Oyuncu ile 4 yıllık anlaşılmış.

Gs tarafından kiralık gösterilmiş.Tıpkı misimovic transferindeo lduğu igib,.Ödemeler taksitmiş. Wolfsburg'dada misi kiralık görüküyordu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

"medical park hastanesinde eboue için dosya açılmış"

Baya önce demiştim zaten hayırlı olsun diye. Tekrar diyelim. Hayırlı olsun
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Yönetim ne yapıyor anlamak çok güç.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    İki tarafın açıklaması da farklı, ne biçim transfer bu. Culio takımda kalmalıydı, hem göbekte hem de sol da oynayabiliyordu. Fatih Terim neden istemedi kadroda anlamak güç.

Anlaşma böyle olmuş.4 yıllık anlaşılmış.

Gs'den Culio'yu bonservisiyle aldık. 350 bin Euro'su peşin verildi. Gerisi Haziran'da verilecek. Haziran'da beklemediğimiz bir sıkıntı olma sıdurumunda geri kalan miktarı ödemeden vazgeçme hakkımız var. Görünürde kiralık gibi ama herşey bizim Hazirandaki durumumuza bağlı. Sakatlık, küme düşme, futbolcudan istenen verim alınamama gibi durumlarda maddi bakımdan zarar görmemek için bu şekilde anlaşma yapılmış.
    Culio'yu Terim seneyede zatwen istemezdi. Ordu için ilerde kaptan olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    "medical park hastanesinde eboue için dosya açılmış"

Baya önce demiştim zaten hayırlı olsun diye. Tekrar diyelim. Hayırlı olsun
    Vay vay nerden öğrendin..Renkdaş.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Yönetim ne yapıyor anlamak çok güç.
    Sana tavsiyem biraz sus derim o kadar konuştun yok Ujfalusi bela olacak yok bilmem ne Ujfa şuan en iyi transferimiz konumunda Eboue'yi de mi beğenmedin ? bu iyi bir olay oda çoşarsa şaşırmam bu adam sol bektede rahatlıkla oynayabilir rahat olun...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Twitterde yaziyordu acilmis diye dosyasi

sahsi gorusum madem forvet alcaz ver ozman stancuyu kiralik yada sat gitsin culio kalsaydi fatih hoca yanlis yapti umarim culio orduda cok iyi top oynarda ders olur bu bize.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Culio'nun gidişinden etkileneceğimizi sanmıyorum Fatih hocaya danışılmıştır mutlaka o kullanmak istemiyodur bence...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Vay vay nerden öğrendin..Renkdaş.
    Bi arkadaşım söyledi. Doğrudur veya yanlıştır 1-2 güne öğreniriz. Zaten resmi olarak görüşüyoruz. Son maçın kadrosunada alınmadı. Herşey bizi gösteriyor.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bi arkadaşım söyledi
    Ftw'de yazmışda..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ftw'de yazmışda..
    Evet kaynak o heralde.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Stancu da kiralanacak diyorlar. Terim daha önce 6+2'yi kullanacağını belirtmişti. 3 yabancı istiyor gibi duyumlar var, büyük ihtimalle konuşulanlar ışığında Adebayor, Lass ve Eboue.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3unu birden almamiz cok zor bence ve Fatih Terim zaten Lassana'dan maddiyati sebebiyle vazgectigimizi acikladi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

"Galatasaray'dan teklif aldım"

Brezilyalı oyuncu Galatasaray'dan teklif aldığını doğruladı.

Fernando Muslera ve Felipe Melo transferinin ardından transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Galatasaray'da Diego Ribas heyecanı yaşanıyor... Brezilyalı yıldız, resmi twitter hesabından kendisine sorulan sorular üzerine, "Evet... Galatasaray'dan teklif aldım" açıklamasını yaptı.

FİYATI 8 MİLYON EURO
    Teknik direktör Fatih Terim'in orta alana yaratıcı bir futbolcu istemesinden dolayı, bu açıklamanın ardından tüm gözler Diego'ya çevrildi. Fakat Brezilyalı yıldızın yüksek maliyeti transferin önünde büyük bir engel olarak duruyor. Bonservis ücreti 8 milyon Euro olan Diego, Almanya'da yılda 4.5 milyon Euro kazanıyor. Tecrübeli yıldız geçtiğimiz günlerde Atletico Madrid'den teklif almış fakat rakam konusunda anlaşma sağlanamamıştı.

ŞARTLARI ZORLAYACAKLAR
    Başkan Ünal Aysal ve yönetimin yine de Diego konusunda şartları sonuna kadar zorlamak istedikleri gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Fransız basınında yer alan iddialara göre PSG ve Galatasaray, Manchester United'ın Bulgar yıldızı Dimitar Berbatov'la ilgileniyor. Daha önce de Sarı-Kırmızılılar'ın gündemine gelen Berbatov'un fiyatının 18 milyon Euro olduğu belirtiliyor.

Sabah

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Diego'ya ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum.Gerçekten artık bize kanat lazım.
    Last edited by LadroN : 06.Ağustos.2011 at 14:40

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bence Eboue transferi ile transferi bitirirler.Eğer Fatih Terim Stancu'yu istemezse bir tane forvet alınabilir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Eboue transferi ile transferin bitmeyeceği çok net...Hem başkan hem hoca forvetin mutlaka alınacağını söyledi...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fatih Terim: Muslera'ya 11 ağustos'a kadar izin verdik.

Mesaj Yetkileri