2 m"a al 1.9"a sat helal olsun yonetim boyle bir adami nasil vermisler hala anliyamiyorum culio umarim orduda yine iyi performansini gosterirde yollayanlari utandirir.
2 m"a al 1.9"a sat helal olsun yonetim boyle bir adami nasil vermisler hala anliyamiyorum culio umarim orduda yine iyi performansini gosterirde yollayanlari utandirir.
1.9M bonservis verildi. Yarısı peşin, diğer yarısı Haziran yayında verilecek.Başkan yerel tv'de söyledi.Juan Emmanuel Culio Orduspor’ da
Orduspor Profesyonel Futbol A Takımı’ na yeni bir isim daha katıldı.
Ordusporumuz, Galatasaray’ ın Arjantinli oyuncusu Juan Emmanuel Culio ile 4 yıllığına anlaşmaya varmıştır.
Juan Emmanuel Culio, önümüzdeki günlerle, Bolu kampına dahil olacaktır.
Kulübümüze ve futbolcumuza hayırlı olmasını dileriz.
Orduspor Kulübü
İlginç. Geçen sene en iyi performans veren futbolcuydu. Anlaşılan Fatih Terim kalabalık kadrodan hoşlanmıyor.
Ben tatilde oldugum icin Galatasarayi ve hazirlik dönemini pek takip edemedim, ama takip etmis olan arkadaslarimin cogu Culio'nun hazirlik döneminde Fatih hocayla uyusmadi falan dediler, maclardada görunuyormus bu uyusmamazlik. Bilmem ne kadar dogru. Ama yolu acik olsun Culio'nun.
Üzüldüm cidden.Yüreğiyle oynayan,yetenekli,taraftarın sevdiği bi adamdı.Umarım çok daha iyi yerlere gelir.Fatih Terim'in bir bildiği vardır sanırım.Yalnız neden Ordu'ya gitti onu anlayamadım.Ücreti yüksek olabilir belki o yüzden tercih etmiştir.
Pino ve Culio gibi kanatlarda kullanabileceğimiz 2 adam gönderildi.Arda ve Kazım sakatlandığında ve ya cezalı duruma düştüğünde kimleri oynatacağız merak ediyorum.Kanatlar zayıf kaldı.Pino ve Culio takımda kalmalıydı.
Pino gittimi? ben neler kacirmisim böyle ya :S
pino gitmedi daha ama 2.ci hazirlik kampina goturulmedi kendine kulup bul diye fatih terim onuda istemedi takimda.
Culio kiralık gitmiş 350 bin Euro'ya.Sezon sonu 1.550 milyon Euro'ya bonservisini alabilirmiş Orduspor.
İki tarafın açıklaması da farklı, ne biçim transfer bu.Culio takımda kalmalıydı, hem göbekte hem de sol da oynayabiliyordu. Fatih Terim neden istemedi kadroda anlamak güç.
kazimavci Kazim Avci
aykutTyildirim tarafından
Roma da Başkan ve yönetim değişmeseydi GS li Culio Roma ya transfer olucakti.. Roma nerde Ordu nerdee.. Ordu ya katkısı büyük olucak bence
Culio'yu başkanın dediği gibi 4 yıllık almışız..Oyuncu ile 4 yıllık anlaşılmış.
Gs tarafından kiralık gösterilmiş.Tıpkı misimovic transferindeo lduğu igib,.Ödemeler taksitmiş. Wolfsburg'dada misi kiralık görüküyordu.
"medical park hastanesinde eboue için dosya açılmış"
Baya önce demiştim zaten hayırlı olsun diye. Tekrar diyelim. Hayırlı olsun![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yönetim ne yapıyor anlamak çok güç.
Anlaşma böyle olmuş.4 yıllık anlaşılmış.
Culio'yu Terim seneyede zatwen istemezdi. Ordu için ilerde kaptan olur.Gs'den Culio'yu bonservisiyle aldık. 350 bin Euro'su peşin verildi. Gerisi Haziran'da verilecek. Haziran'da beklemediğimiz bir sıkıntı olma sıdurumunda geri kalan miktarı ödemeden vazgeçme hakkımız var. Görünürde kiralık gibi ama herşey bizim Hazirandaki durumumuza bağlı. Sakatlık, küme düşme, futbolcudan istenen verim alınamama gibi durumlarda maddi bakımdan zarar görmemek için bu şekilde anlaşma yapılmış.
Twitterde yaziyordu acilmis diye dosyasi
sahsi gorusum madem forvet alcaz ver ozman stancuyu kiralik yada sat gitsin culio kalsaydi fatih hoca yanlis yapti umarim culio orduda cok iyi top oynarda ders olur bu bize.
Culio'nun gidişinden etkileneceğimizi sanmıyorum Fatih hocaya danışılmıştır mutlaka o kullanmak istemiyodur bence...
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Stancu da kiralanacak diyorlar. Terim daha önce 6+2'yi kullanacağını belirtmişti. 3 yabancı istiyor gibi duyumlar var, büyük ihtimalle konuşulanlar ışığında Adebayor, Lass ve Eboue.
3unu birden almamiz cok zor bence ve Fatih Terim zaten Lassana'dan maddiyati sebebiyle vazgectigimizi acikladi.
"Galatasaray'dan teklif aldım"
![]()
Brezilyalı oyuncu Galatasaray'dan teklif aldığını doğruladı.
Fernando Muslera ve Felipe Melo transferinin ardından transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Galatasaray'da Diego Ribas heyecanı yaşanıyor... Brezilyalı yıldız, resmi twitter hesabından kendisine sorulan sorular üzerine, "Evet... Galatasaray'dan teklif aldım" açıklamasını yaptı.
FİYATI 8 MİLYON EURO
Teknik direktör Fatih Terim'in orta alana yaratıcı bir futbolcu istemesinden dolayı, bu açıklamanın ardından tüm gözler Diego'ya çevrildi. Fakat Brezilyalı yıldızın yüksek maliyeti transferin önünde büyük bir engel olarak duruyor. Bonservis ücreti 8 milyon Euro olan Diego, Almanya'da yılda 4.5 milyon Euro kazanıyor. Tecrübeli yıldız geçtiğimiz günlerde Atletico Madrid'den teklif almış fakat rakam konusunda anlaşma sağlanamamıştı.
ŞARTLARI ZORLAYACAKLAR
Başkan Ünal Aysal ve yönetimin yine de Diego konusunda şartları sonuna kadar zorlamak istedikleri gelen bilgiler arasında.
Öte yandan Fransız basınında yer alan iddialara göre PSG ve Galatasaray, Manchester United'ın Bulgar yıldızı Dimitar Berbatov'la ilgileniyor. Daha önce de Sarı-Kırmızılılar'ın gündemine gelen Berbatov'un fiyatının 18 milyon Euro olduğu belirtiliyor.
Sabah
Diego'ya ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum.Gerçekten artık bize kanat lazım.
Last edited by LadroN : 06.Ağustos.2011 at 14:40
Bence Eboue transferi ile transferi bitirirler.Eğer Fatih Terim Stancu'yu istemezse bir tane forvet alınabilir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Eboue transferi ile transferin bitmeyeceği çok net...Hem başkan hem hoca forvetin mutlaka alınacağını söyledi...
Fatih Terim: Muslera'ya 11 ağustos'a kadar izin verdik.