1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: Estonya Maçı aday Kadrosu Belli Oldu

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ben açıkcası yine aynı heyecanla milli takımı takip ediyorum.Milli takımda oynayan oyuncuların takımları çok önemli değil sonuçta.Hepsi bizim oyuncumuz.Ama bize karşı böyle bir tutumun olduğunu düşündürtmeleri de,hoşuma gitmiyor.Bu yüzden milli takımdan soğuyan, akip etmeyen,Beşiktaş'lılara da çok kızamıyorum doğrusu.
    Kendi şahsıma konuşuyorum, hiç öyle kıvırmaya gerek yok. Benim milli takımla ilgili en ufak bir heyecanım kalmadı, hatta artık milli maç aralarını bile istemez oldum, hemen ligi özlüyorum ve öyle bir dereceye geldim ki hiçbir futbolcumuzun seçilmemesine de iyi yönünden bakacağım nerdeyse, aman iyi sakatlık sorunu yaşamayız diye. Bunun da sebebi haksız kadro seçimi, ki şurda eminim ki ne Fenerlisi, ne G.Saraylısı memnun kadrodan. Yorumlardan da bu anlaşılıyor zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Kendi şahsıma konuşuyorum, hiç öyle kıvırmaya gerek yok. Benim milli takımla ilgili en ufak bir heyecanım kalmadı, hatta artık milli maç aralarını bile istemez oldum, hemen ligi özlüyorum ve öyle bir dereceye geldim ki hiçbir futbolcumuzun seçilmemesine de iyi yönünden bakacağım nerdeyse, aman iyi sakatlık sorunu yaşamayız diye. Bunun da sebebi haksız kadro seçimi, ki şurda eminim ki ne Fenerlisi, ne G.Saraylısı memnun kadrodan. Yorumlardan da bu anlaşılıyor zaten.
    Aynen katılıyorum.

Mesaj Yetkileri