Chelsea'yi bu sefer yeneceğini düşünüyorum.![]()
Chelsea'yi bu sefer yeneceğini düşünüyorum.![]()
TariboWest
Yenmek biraz az kalır desem yeridir.
Her türlü gol sevincini yaşadığım bir maç oldu Chelsea'ye karşı. Ramires ve Drogba'nın oynamadığı maçta ilk yarı Cech'in mükemmel performansı bizi fazlasıyla zorladı. Ancak düdük çalmak üzereyken attığımız golle maçın ilk yarısını 1-0 önde kapattık. 2.yarı karşımızda defansını daha fazla öne çıkaran bir Chelsea vardı ve bu da ekmeğimize yağ sürdü. Defans arkasına atılan toplarla ve hızlı ataklarla Chelsea darmadağın oldu.
Chelsea hakkında konuşmak gerekirse fazla alternatifli bir kadroları yok bu sebeple ikinci yarıda olası eksikliklerle kadro kurmakta sıkıntı yaşayacaklardır. Bu nedenle Chelsea'yi artık rakip olarak görmüyoruz dersek yeridir.
Bir dip not'da Mehdi Carcela'ya düşelim sakatlıktan çıktığı ilk maçta sonradan oyuna aldım. 5 dakika Ivanovice karşı oynadı ve o kanadı adeta laçka etti. Sonra Ivanıvic kenara alındı ve bu sefer Ferreira karşısındaydı. Mehdi'nin tarifesi değilmedi ve rakibin sağ kanadını darma duman etti. Maçı 1 gol 1 asistle tamamladı. Mehdi şimdiden kulüplerin göz hapsine girmiş bulunuyor.
Bir ilginç durumda Hernandez ve Rooney; ligte gol krallığının iki adayı ve eşit gol sayılarına sahipler hem birbirnerine gol pası verip hem gol atıyorlar ve muhteşem bir ikili oldular. Bu durumun Rossi'nin sakat olduğu dönemde artması sevindirici ancak Rossi iyileşmesine rağmen bu ikili ile devam etmeyi düşünüyorum.