Trabzonspor'a attığım gol sayısını artık ben bile sayamıyorum.![]()
Milli takım konusuna gelince normalde dediğin gibi özellikle ilk yıllarda başarı yakalasan bile Türk milli takımının başına gelemiyorsun. Ne teklif geliyor ne de senin başvurunu kabul ediyorlar. Bende kariyerim için İngiltere'yi seçtim. Seçtikten sonra normalde başvurmazdım ama çoğu takım benle oynadığı maçtan sonra teknik direktörünü kovuyor. Ertuğrul Sağlam boştayken acaba beni kabul edecekler mi diye merak ettim. O yüzden başvurdum hayret kabul ettiler. Ben sözleşmeyi kabul etmeyince yine Ertuğrul Sağlam başa geçti.
Türkiye ligi için bu performans bana göre normal çünkü gerçekten karşıdaki takımların gücü benimkinin yanından geçemiyor. Galatasaray'ı bir kenara koyuyorum ligdeki 11 takımın bütçesini toplayınca ancak benim bütçem kadar ediyor. Bu tarz bir başarının gelmesi işte bu anlamda iyidir. Yoksa Avrupa'da ciddi takımlar karşısında döküldüm. R. Madrid örneği gibi.
Teşekkürler.
4 2 2 2 'de sol/sağ açıkta oynuyor. Gizli forvet özelliği verdim ama gol vuruşlarında biraz sorun var. O yüzden kanat olarak oynatıyorum ve topu sürüp dip çizgiye inmesini sağlıyorum. Zaten çift forvet geriden gelen 2 ortasaha ve diğer kanattaki adam içeri katedince birisi golü yapıyor.

.