-
07.Ağustos.2011, 17:47
Eren'i hangi rolde oynatıyorsun poacher mı?
-
09.Ağustos.2011, 02:07
Devre arasının uzun olması nedeniyle Celtic ve AZ Alkmaar ile hazırlık maçları oynadım.
Türkiye kupasında kalan maçları kazanarak üst tura yükseldim. Bu arada transfer çalışmalarım yoğun bir şekilde devam etti. Lige başlarken Fenerbahçe'ye her zaman ki tarifeyi uyguladım.
Tabi şok etkisi yaratan maç Beşiktaş ile oynadığım Türkiye Kupası maçı oldu. Kameni'nin Afrika kupasında olması nedeniyle Ufuk'la başladım. Gelen tüm topları içeri aldı. Umarım evimde kazanırım.
-
09.Ağustos.2011, 02:13
Takımda ciddi bir revizyona gittim.
Bogdan Stancu'dan iyi bir şekilde faydalanıyordum ancak yaşı 25 oldu. İlerleyen dönemlerde bu fiyata satamayacağımı düşünüp elden çıkardım.
Andreas Beck büyük umutlarla transfer ettiğim bir oyuncuydu. Kötü oynamıyordu ama yüksek maaşlı olması ve gelecek dönemde satamayacağımı düşünmem nedeniyle aldığım ücrete satmayı uygun gördüm.
Son olarak Danny risk aldığım bir transferdi. İyi bir paraya satarım diye düşünüyordum ama ücreti bir anda düştü. Satabileceğim en iyi fiyata sattım.
Çok yetenekli iki oyuncu anlaştım. Rolando ve Ronald ilerleyen süreçte orta alanı toparlayacak isimler olacaktır.
Neymar'ın Avrupa macerası benimle başlasın istedim. 2017'ye kadar anlaşma yaptım ama iyi bir fiyata gelecek sezon satabilirim. Barcelona maçında önemli bir gol silahı olacağını ilk lig maçında 3 gol atarak gösterdi.
-
09.Ağustos.2011, 18:27
3-1 kaybettiğim bir maçın rövanşında 4-0 gibi net bir skor yakalayarak turu geçmek çok zevkli oldu. Her gol sonrasında bir tane daha diye düşünürken aynı zamanda gol yeme korkusunu yaşamak bu zevki anlatıyor sanırım.
Kayserispor maçında yine yedek kadromla sahaya çıktım. Rakip çok etkili oynadı ve kaybettim.
Ardından kupada yaşattığı sıkıntı nedeniyle Beşiktaş'ın cezasını ligde kestim. Çok tarihi bir skor çıkabilirdi.
-
09.Ağustos.2011, 19:30
Gerçektende iyi bir takımım var. Barcelona maçında bunu gösterdim.
-
10.Ağustos.2011, 00:58
7-0'lık skor Türkiye kupasında final anlamına geliyor. Kendi sahamda 8 tane yiyeceğimi düşünmüyorum.
Manchester maçı içinde gerçekten çok kaliteli defansları var. Ben bir türlü böyle bir defans oluşturamadım. İlk maçı oynadığım oyunla çok farklı kazanmam gerekiyordu. Eren durdu, Neymar durdu, Kadlec durdu o topu bir türlü çizgiden geçiremedim.
2. maçtada o kadar sağlam defans yaptılar ki ceza sahasına giremedim.
-
10.Ağustos.2011, 02:04
Sezonu 3 kupa ile tamamladım.
İstikrarı yakalamam güzel ama bu istikrarı sürekli artırarak ilerletmem işi daha da güzel hale getiriyor.
Ligde gol sayısını 125'e çıkardım. Ligin son maçında penaltı kaçırmasam +100 averaj ile bitirecektim.
Genel olarak bu sezon 213 gol atmışım. Ligde gol yeme sayım 26'düşerken toplamda 56 gol kalemde görmüşüm.
Transfer ücretleri dahil 60 M yakın geliri takımın kasasına bıraktım.
Avrupa'da maddi getiri sağlayan ciddi bir istikrar yakaladım. Sadece kupa eksik kaldı.
En önemli kazancım ise genç oyuncular... Erdal Kartal resmen Hazard'ın gol atan versiyonu...
Mesaj Yetkileri