Allah Alllah![]()
Allah Alllah![]()
Oğulcan aşık mı oldun hayırdır mecnun gibi dolaşıyon buralarda![]()
Ne alakası var Faruk kaptan![]()
Çok eskilerden. Klasik.![]()
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Vay anasini eski gunler canlandi gozumde ne guzel gunlerdinereden buldun hocam bunlari
![]()
O zamanlar "Maymuncuk" diye bir üye vardı![]()
Maymuncuk'un grafik çalışmaları güzeldi ama yamuk yapmıştı Turksportal'a öyle hatırlıyorum. Detayını pek bilmiyorum ama.
Ey gidi Tsi ..
Şimdi yerinde kavak yelleri..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Öneriler eleştiriler bölümünü gezerken bunu gördüm, amma güldüm açıkçası bir okuyun derim
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=11304
Ehehİyiymiş bu
İlk sayfalara bir göz attım geçen gün ordan buldum o enstantaneyi ben, çok güzel günlerdi. Aygün yoktu bi kere![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Maymuncuk'un, Turksportal'da aktif bir üyeyken, bazı egzantrik kural ihlalleri dışında yamuk olarak tanımlanabilecek bir macerası olmadı benim bildiğim. Ama, farklı bir oluşumun içerisine girdiği gün, farklı bir psikolojiye de girmiştir, veya belki girmemiştir; ona bir şey diyemem.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Ben ne saçmalamışım bi ara
http://forum.turksportal.net/vb/show...20&postcount=5
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Saate bakıyorum geç mi diye, yok. Aya bakıyorum ramazan mı diye, o da yok. Kafam başka bir yerdeydi demekki![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Neden böyle olduğunu şimdi anladım Cihan.Demek ki çocukluğuna inmek gerekiyormuş![]()
Çocukluk dediğin yaş senin şimdiki yaşın AygünŞimdi git camdan aşağıya atla.